Top 10 christelijke romans

 

De top 10 van nieuwe christelijke romans zoals die bij Ichthusboekhandel in haar vier winkels verkocht worden over de afgelopen maand.

 

Dit overzicht wordt samengesteld op basis van de landelijke cijfers zoals die door de BCB verzameld worden en onze eigen verkopen in 4 winkels. Er is een verschil tussen wat in onze regio verkoopt en wat elders in het land goed verkocht wordt. Wij willen graag onze bezoekers in ons werkgebied met veel plezier adviseren en helpen bij hun keuzes.  

Overzicht nieuwe christelijke romans. 

U kunt alle christelijke romans kopen in de winkels of online bestellen via onze website.

 
Volg je hart

Volg je hart

Kingsbury, Karen

Volg je hart' is deel 3 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op 'In mijn dromen'.

 

Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is...

€ 19,99 Volg je hart
 
Rode papaver

Rode papaver

Florijn, Els

Rode Papaver: de nieuwe roman van Els Florijn

 

Anna groeit op in stilte en in eenzaamheid. Na de dood van haar ouders moet ze alleen voor de boerderij zorgen. 

Omdat het werk haar teveel wordt, stemt ze in met een huwelijk met een Belgische boer, die naar Nederland is gevlucht vanwege de Eerste Wereldoorlog. Na een hevig...

€ 18,99 Rode papaver
 
Laatste waarschuwing

Laatste waarschuwing

Rosenberg, Joel C.

NIEUW DEEL VAN ROSENBERG IN DE J.B. COLLINS SERIE 

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden.  

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de...

€ 22,50 Laatste waarschuwing
 
Op de liefde

Op de liefde

Kingsbury, Karen

De laatste roman in de Bailey Flanigan serie......  

Deze bijzondere roman eindigt met een grootste bruiloft. Bailey stapt in het huwelijksbootje, maar de grote vraag is dan wel: met wie?  

wordt het Brandon, de acteur voro wie ze steeds meer is gaanv oelen, of met Cody, haar jeugdliefde die ze ondanks alle tegenslagen in hun relatie maar niet kan vergeten....? 

Karen Kingsbury zal alle...

€ 19,99 Op de liefde
 
Neva's kinderen

Neva's kinderen

Vogel Sawyer, Kim

Neva's kinderen'van Kim Vogel Sawyer is een historische roman en een indrukwekkend verhaal over het leven tijdens de crisjaren rond 1930. 

Neva's echtgenoot is veel onderweg met zijn kraam vol spullen. Tijdens zijn afwezigheid moet Neva hard werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar twee kinderen. Plots staan er nog drie kinderen voor haar deur - van haar man en zijn geheime tweede vrouw die bij een...

€ 19,99 Neva's kinderen
 
Retour afzender

Retour afzender

Grandia, Henrieke

Retour afzender is een indringende roman van Henrieke Grandia over diepe liefde en verwijdering, over lijden en schuld, over onvermogen en hoop.

 

CITAAT: Het verlangen is als een knaagdier dat telkens kleine schraapsels meeneemt. Als ik het niet stop, zal het me doden. Ik duw met mijn ene arm tegen mijn borst, daar doet het pijn. Daar schrijnt de heimwee. Het kriebelt tegelijk. Elke...

€ 18,50 Retour afzender
 
Tabitha's bestemming

Tabitha's bestemming

Kirkpatrick, Jane

Het is 1846. Vergezeld van haar dochter en haar altijd optimistische kleindochter vertrekt Tabitha Brown naar Oregon.  

Met hun schamele bezittingen in een huifkar gaan ze op weg naar het 'Wilde Westen', Tabby's zoon achterna. De ontberingen onderweg zijn groot; Tabitha's geloof en moed worden ernstig op de proef gesteld.  

Maar juist door deze barre tocht zal Tabby tot haar bestemming komen - en is ze...

€ 21,99 Tabitha's bestemming
 
Dichterbij dan je denkt

Dichterbij dan je denkt

Musser, Elizabeth

Schrijnend actueel boek van Elizabeth Musser over slavernij en mensenhandel in het heden en verleden.

 

'Als we luisteren naar wat God ons te zeggen heeft, brengt Hij mensen op ons pad die we kunnen helpen,' zei Elizabeth Musser vorig jaar in een interview.

Het is precies wat er gebeurt in haar nieuwe roman, waarin de weduwe Nan de tiener CeeCee ontmoet. Terwijl ze CeeCee probeert te helpen, ontdekt...

€ 24,99 Dichterbij dan je denkt
 
Duizend herinneringen

Duizend herinneringen

Kingsbury, Karen

Duizend herinneringen' is de allereerste roman die Karen Kingbury schreef en is voornamelijk gebaseerd op haar eigen levensverhaal. 

Hoewel ze nog maar 31 jaar is, heeft Ellen Barrett al een Pulitzer Prize op haar naam staan. Maar alle andere aspecten van haar leven zitten tegen. Ze worstelt met haar huwelijk en geloof, en wordt achtervolgd door herinneringen aan haar jeugd in haar pittoreske geboorteplaats en de...

€ 19,99 Duizend herinneringen
 
Op lieflijke tonen

Op lieflijke tonen

Alexander, Tamera

Rebekah Carrington heeft als getalenteerd violiste jarenlang in Wenen gestudeerd. Wanneer ze auditie gaat doen bij de nieuwe maestro van het Nashville Philharmonisch orkest maakt ze geen enkele kans. 

Vrouwen zijn immers 'te zwak en kwetsbaar' voor de harde wereld van een orkest. Zo is Rebekahs hoop op een carrière in de muziek snel vervlogen, nu de ambitieuze dirigent niet van zins is om de algemeen heersende...

€ 19,95 Op lieflijke tonen