Moederdag tips

 

Bij Ichthusboekhandel vindt je volop leuke ideeën voor Moederdag. 13 mei 2018 is de dag waarop moeders verwend mogen worden met een leuk boek, een goede christelijke roman of muziek. Een mooi christelijk Moederdag cadeau kopen lukt altijd bij Ichthusboekhandel.nl.

 

Op deze pagina een praktisch overzicht van goede titels die vaak gegeven worden. Wil je verder zoeken kijk dan bijvoorbeeld bij de pagina's over christelijke auteurs. Zoek je een specifiek boek uit een serie van christelijke romans, dan is dit de Lijst met christelijke romans alfabetisch op auteursnaam 

We pakken uw cadeau graag en leuk in! 

Een  mooi christelijke moederdag cadeau koop je bij Ichthusboekhandel.nl

 
Het meesterwerk

Het meesterwerk

Rivers, Francine

Het Meesterwerk, het nieuwste boek van Francine Rivers is 10 april 2018 verschenen. Dit boek is haar nieuwste roman na Verdwaalde ster in 2014 en is een ongedachte liefdesgeschiedenis.

 

HIJ is overdag een succesvolle schilder die alles heeft wat zijn hartje begeert: rijkdom, vrouwen, roem. 's-Nachts is hij de roekeloze graffitiartiest "the Bird", zijn beruchte alter ego dat zijn carrière te gronde kan...

€ 24,99 Het meesterwerk
 
Onder zijn vleugels

Onder zijn vleugels

Grandia, Marianne

Het nieuwste boek van Marianne Grandia, Onder Zijn vleugels, is binnengekomen op 10 april en is daarmee prima op tijd voor Moederdag 2018.

 

In deze op zich zelf staande roman komt Marianne Grandia met een thema wat elke christen kent: Geloofstwijfel. In onder Zijn vleugels ontdekt Riemke dat ze ernstig ziek is. Het nieuws heeft niet alleen een grote impact op haar gezin en toekomst, ook haar oude angst voor God laait weer op....

€ 22,99 Onder zijn vleugels
 
Hier voor jou

Hier voor jou

Heitzmann, Kristen

'Hier voor jou' van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman 'Ik wist het wel' en speelt zich af in het bruisende New York.

 

Alexis Murphy - Exi voor vrienden - gaat trouwen. Ze wil niets liever dan haar eigen Grace Evangeline themabruiloft organiseren, samen met haar verloofde Jeffrey. Maar Grace heeft zo haar twijfels bij Jeffrey. En wanneer Exi de knappe maar getroebleerde acteur Bo...

€ 19,99 Hier voor jou
 
Vrouwenbijbel

Vrouwenbijbel

HSV

De Vrouwenbijbel is een complete Herziene Statenvertaling (HSV) aangevuld met extra studiemateriaal en praktische toelichting speciaal bedoeld voor vrouwen. Deze studiebijbel voor vrouwen is verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.

 

Meer dan zeventig vrouwen hebben samen teksten geschreven bij de bijbeltekst. Het extra materiaal gaat vooral in op de relatie die God met ons heeft en onze onderlinge relaties. Er...

€ 59,95 Vrouwenbijbel
 
Inspire Bible

Inspire Bible

The Inspire Bible NLT is de meest verkochte editie voor bible journaling

 

Deze mintgroene bijbel importeren wij uit Amerika en is altijd op voorraad. Deze editie heeft een prachtige hoes, een fraai mintgroene omslag en een bijzondere print als kleursnede.  

Door de voorbedrukte handlettering, het elastiek om de bijbel heen en de prachtige hoes is...

€ 39,95 Inspire Bible
 
Geen zorgen voor morgen

Geen zorgen voor morgen

Lucado, Max

Geen zorgen voor de dag van Morgen is een nieuw boek van bestsellerauteur Max Lucado.

 

Deze luxe gebonden uitgave is een prachtig geschenk bij belijdenis, verjaardag of jubilieum! Het boek snijdt een actueel onderwerp aan voor deze tijd waarin het wereldnieuws alleen al genoeg aanleiding geeft om bang te worden. Hoe brengen we de oproep van Jezus om ons geen zorgen te maken in praktijk?  

Max...

€ 17,95 Geen zorgen voor morgen
 
Alles wat je achterlaat

Alles wat je achterlaat

Kirkpatrick, Jane

Jane Kirkpatrick verteld in de roman Alles wat je achterlaat, een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in het Oregon van de laatste helft van de 19e eeuw.

 

Jenny Pickett weet veel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om dokter te worden brengt haar in conflict met haar omgeving. Ze zet alles op alles om haar droom te laten...

€ 19,99 Alles wat je achterlaat
 
Masker van bevalligheid

Masker van bevalligheid

Hunter, Kristi Ann

Masker van bevalligheid door Kristi Ann Hunter is het tweede deel in de Hawthore House serie en het vervolg op een Dame van aanzien.  

Lady Georgina Hawthorne heeft altijd geweten dat ze een goed huwelijk zal moeten sluiten. Na jarenlang onvermoeibaar de details van haar debuutseizoen te hebben voorbereid, verwacht ze een verpletterende indruk te maken en te kunnen kiezen uit een aantal aanvaardbare...

€ 20,00 Masker van bevalligheid
 
Het spoor naar huis

Het spoor naar huis

Finkbeiner, Susie

Het spoor naar huis van Susie Finkbeiner is het langverwachte vervolg van En verlos ons van het stof. Het is opnieuw een must-read voor de liefhebbers.

 

Pearl Spence heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Maar bij elke tegenslag weet ze één ding heel zeker: haar familie staat altijd voor haar klaar. Hun liefde is het anker in haar leven. Na een dramatische gebeurtenis besluiten Pearls ouders om de...

€ 19,99 Het spoor naar huis
 
Als ik mijn ogen sluit

Als ik mijn ogen sluit

Musser, Elizabeth

Elizabeth Musser overtreft zichzelf in een ode aan vergeving en genade in het boek als ik mijn ogen sluit.

 

Kun je vergeven? En kun je ook jezelf vergeven? Deze cruciale vragen vlecht Elizabeth Musser als een rode draad door de drie verbonden levenslijnen van haar nieuwe roman:  

Henry Blough, een vader die zich laat inhuren als hitman (huurmoordenaar) om de kostbare operaties van zijn 6-jarige...

€ 24,99 Als ik mijn ogen sluit
 
De schepping juicht

De schepping juicht

Rivers, Francine

'De schepping juicht' het nieuwste boek van Francine Rivers ademt de schoonheid van het leven en neemt je mee de natuur in.

 

Francine Rivers neemt je mee op een reis door de prachtige schepping, zowel in haar eigen achtertuin als op andere plekken. Wat kunnen we leren van de mieren, de specht en de regenworm? Met veel mooie natuurfoto's, gebeden en Bijbelteksten.  

Francine Rivers nodigt je niet...

€ 20,99 De schepping juicht
 
Worden wie ik echt ben

Worden wie ik echt ben

Eldredge, Stasi

Worden wie ik écht ben is misschien wel het meest openhartige boek dat Stasi Eldredge tot nu toe heeft geschreven.  

In het boek schrijft ze over haar eigen worstelingen met overgewicht, haar zelfbeeld en haar verleden. Toch is het een hoopvol boek. Juist omdat het boek niet bouwt op het fundament dat het leven inons heeft gelegd, maar op het fundament van het Woord en de liefde van God. 

Misschien...

€ 18,50 Worden wie ik echt ben
 
Ik wist het wel

Ik wist het wel

Heitzmann, Kristen

Met de feelgoodroman 'Ik wist het wel' slaat Kirsten Heitzmann een nieuwe weg in als auteur.  

De eerste ontmoeting tussen romanschrijfster Grace en toneelschrijver Devin eindigt ermee dat zij een glas thee in zijn gezicht gooit. Ze laat haar werk niet zomaar afkraken en ze zal het hier zeker niet bij laten.  

Devin mijdt haar, maar als hij wordt gedwongen met haar samen te werken aan een nieuw project,...

€ 20,00 Ik wist het wel
 
Wachten op een wonder

Wachten op een wonder

Loudin-Thomas, S.

Sarah Loudin Thomas schreef 'Wachten op een wonder' als eerste deel van serie van drie.

 

In elk deel staat iemand centraal die het vermogen lijkt te hebben om een van de wonderen zoals Jezus die deed, eveneens te verrichten. In dit boek is dat de wonderbare spijziging. 

1954, West Virginia. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen...

€ 20,00 Wachten op een wonder
 
gouden momenten

gouden momenten

Kremer, Coby

Heb je het gevoel dat je te weinig aandacht schenkt aan de waardevolle momenten in je leven? Lijken je dagen soms zo saai en grijs? Glipt de tijd door je vingers? Of is het donker in je leven en wil je meer lichtpuntjes ontdekken? 

Dan is dit dagboek echt iets voor jou. In dit dagboek vind je negentig creatieve schrijfopdrachten om te ontdekken wat voor jou van waarde is. Ook biedt het je ruimte om iedere dag jouw...

€ 13,50 gouden momenten
 
Read write grow

Read write grow

Poolen, Wilma

Read Write Grow, schrijvend de Bijbel door. 

'Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek gedeelte aangesproken. 

Dat is de kracht van de Bijbel. Hoe vaker je erin leest, des te meer diepgang de woorden krijgen. Met dit gegeven is Wilma...

€ 19,95 Read write grow
 
creativiTIJD met de Bijbel

creativiTIJD met de Bijbel

Trapman, Linette

'Creativitijd met de Bijbel' van kunstenares Linette Trapman is een typisch PUUR! Inspiratie doeboek voor Biblejournaling.  

Een praktisch boek boordevol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten om snel zelf te beginnen.  

Inspiratie voor wie wil beginnen met biblejournaling en handletteren of voor wie extra technieken en ideeën wil opdoen.

€ 14,99 creativiTIJD met de Bijbel
 
Loveletters handletteren

Loveletters handletteren

Looij

Loveletters. 52 bijbeloverdenkingen en inspirerende handletteropdrachten.  

Handletteren is helemaal hip. Het werkt ontspannend en elke keer dat je ermee bezig gaat creëer je iets unieks. Het leuke is dat er bij handletteren eigenlijk geen regels zijn. Je kunt verschillende lettertypes door elkaar gebruiken en op Pinterest, Instagram, YouTube of andere websites vind je enorm veel inspiratie. Loveletters geeft nog...

€ 12,95 Loveletters handletteren
 
Alle dagen

Alle dagen

Veer, Arie Van der

Arie van der Veer één van de bekendste dominees van Nederland schreef met Alle Dagen opnieuw een prachtig Bijbels dagboek met 366 overdenkingen.

 

Net als op de televisie weet hij in zijn teksten in dit boek in een paar zinnen hoorders en lezers te raken. Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat hij keer op keer heel aansprekend zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen...

€ 22,50 Alle dagen
 
Psalmendagboek

Psalmendagboek

Keller, Tim

De Psalmen zijn het liederenboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven. 

Tim Keller geeft niet voor niets de ondertitel aan dit unieke dagboek mee: Een jaar lang leven met de liederen van Jezus. Ook hij haalt elke dag inspiratie uit de Psalmen.  

Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand...

€ 19,95 Psalmendagboek
 
Joy

Joy

Berg, Marije van den; Zessen, Ploni van

Is jouw leven in balans? Eet je goed, neem je voldoende beweging, ga je op een gezonde manier om met je seksualiteit en geef je op tijd je grenzen aan? Of vind je dit in de praktijk maar lastig?  

In dit prachtige boek vind je weetjes, tips, testjes, filmpjes en bijbelverwijzingen om met deze belangrijke thema's aan de slag te gaan. En ervaringsverhalen van meiden zoals jij, als steuntje in de rug voor de momenten...

€ 16,50 Joy
 
Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde

Sikkema-Wiersema, Klarine

Van onschatbare waarde is een inspiratieboek voor moeders.  

Aan de hand van verschillende bijbelstudies en persoonlijke vragen vul je in hoe jij denkt over het moederschap vanuit je christen-zijn.  

De overdenkingen zetten je even stil en laten je met andere ogen kijken naar het leven van nu. Vragen die daarbij spelen zijn:  

* Leef je heel bewust of wordt je geleefd als moeder? * Wat wil je...

€ 14,95 Van onschatbare waarde
 
Opvoeden is gekkenwerk

Opvoeden is gekkenwerk

Kock, Jos de

Opvoeden is gekkenwerk is niet het zoveelste boek met opvoed-adviezen en praktische tips en trucs.  

Dit boek gaat over de laag daaronder: de drijfveren van opvoeders. Wat zijn je uitgangspunten bij het opvoeden? Is opvoeden vooral een hoop gedoe? Of draait opvoeden om waarheid, waarde en de zin van het leven?  

De elf korte hoofdstukken gaan ieder in op een stelling die aanzet tot nadenken. Elk onderwerp biedt inspirerende...

€ 12,50 Opvoeden is gekkenwerk
 
Verborgen

Verborgen

Henderson, Dee

Als hem gevraagd wordt wat hij voor de kost doet houdt commandant Mark Bishop het antwoord opzettelijk vaag:'Ik zit bij de marine.' 

Dat hij het bevel voert op de kernonderzeeër de USS Nevada en dat hij bereid is om na een geldig presidentieel bevel kernraketten af te vuren, betekent echter dat er een zware taak op zijn schouders rust die maar weinig anderen in het leger dragen.  

Nu haar relatie...

€ 22,50 Verborgen
 
Geheim van mijn moeder

Geheim van mijn moeder

Gohlke, Cathy

Voorbeeld bible journaling met Psalm 139

Na het succes van 'Amelie, het meisje dat er niet mocht zijn', verschijnt opnieuw een meeslepend verhaal over de Tweede Wereldoorlog. 

Hannah Sterling heeft altijd verlangd naar een betere relatie met haar moeder, maar zij bleef van haar vervreemd. Na de dood van moeder...

€ 23,90 Geheim van mijn moeder
 
De grote wever

De grote wever

Zacharias, Ravi

Hoe God ons vormt door de dingen die wij meemaken 

Als christenen geloven we met Psalm 31 dat onze levenstijden in Gods hand zijn; het moment van onze geboorte en het moment van ons overlijden. Maar hoe dat precies in elkaar zit, daarover tasten we in het duister. En ons leven tussen die grote momenten lijkt vooral vrucht van onze eigen keuzes.  

Is dat ook zo? Hoeveel vrijheid en invloed hebben we...

€ 15,95 De grote wever
 
De eerste keer... moeder

De eerste keer... moeder

Ros, Carianne

De eerste keer... Moeder

Voorbeeld bible journaling met Psalm 139

Na het succes van 'Amelie, het meisje dat er niet mocht zijn', verschijnt opnieuw een meeslepend verhaal over de Tweede Wereldoorlog. 

Hannah Sterling heeft altijd verlangd naar een betere relatie met...

€ 10,90 De eerste keer... moeder
 
Voor moeder

Voor moeder

Cadeauboek met inspirerende en bemoedigende teksten en gedichten voor moeders.

Voorbeeld bible journaling met Psalm 139

Na het succes van 'Amelie, het meisje dat er niet mocht zijn', verschijnt opnieuw een meeslepend verhaal over de Tweede Wereldoorlog. 

Hannah...

€ 9,90 Voor moeder
 
De Boomgaard

De Boomgaard

Austin, Lynn

Eliza Wyatt probeert in haar eentje het familiebedrijf – een fruitkwekerij – draaiende te houden. Ze krijgt hulp van Gabe, een sympathieke vreemdeling. Maar is Gabe wel de man die hij zegt te zijn? 

Het is 1930, de tijd van de Grote Depressie. Na de dood van haar man en schoonvader staat Eliza er alleen voor. Juist als het werk en de schulden haar boven het hoofd groeien, klopt Gabe bij haar aan. Hij wordt Eliza's...

€ 12,50 De Boomgaard
 
Natuurlijk lekker

Natuurlijk lekker

Hogendoorn, Wijnanda

Gemakkelijk te bereiden recepten op basis van natuurlijke voedingsmiddelen.  

Allergieën bij de kinderen en een blijvend moe gevoel waren voor wijnanda Hogendoorn aanleiding om zich te verdiepen in voeding.  

Haar zoektocht bracht haar bij het Genesisdieet, een voedingsfilosofie die uitgaat van natuurlijke voedingsmiddelen vol vitaminen en mineralen.  

Op basis van dit principe ging in haar...

€ 16,99 Natuurlijk lekker