Top 10 Voorleesboeken

 

voorlezen, kinderen, lezen met je kind, taalontwikkeling 

Christelijke voorleesboeken
Voorlezen, er zijn zoveel goede redenen om er jong mee te beginnen, lang mee door te gaan en het ondertussen heel vaak en met veel enthousiasme te doen. Voorlezen stimuleert niet alleen de taalontwikkeling van je kind, maar ook de ontwikkeling van allerlei andere vaardigheden. Daarnaast is voorlezen ook gewoon ontzettend leuk en goed voor de band met je kind. Om al die redenen hebben wij de leukste voorleesboeken voor jou en je kind op een rijtje gezet!  

Het laatste boek is stiekem geen voorleesboek, maar wel een héél leuk boek om samen met je kind avonturen te beleven. Laat je verrassen...

 
De drieling

De drieling

Oranje, Corien

*Wie heeft er op mama's bureaustoel geplast? *Wat moet je doen als je je liefste knuffel kwijt bent? *En hoe maak je een kliedertaart? 

De drieling Tom, Job en Wout is terug. In deze verhalenbundel beleven ze weer de grappigste avonturen. Ze hinkelen in hun onderbroek bij de schoolarts, vinden een huisdier in de tuin en gaan voor het eerst van hun leven kamperen.  

De verhalen uit Slaappoeder, Storm in bad en Ongelukje kan...

€ 14,95 De drieling
 
De kunstenaar

De kunstenaar

Heg, Lisette van de

In een kleurloos dorp komt alles tot leven wanneer de kunstenaar arriveert.  

Midden in het grauwe plaatsje bouwt hij een prachtige, kleurrijke draaimolen en de sfeer verandert volledig. Liefde en kleur krijgen een belangrijke plek in het leven van de inwoners.  

Maar dan gebeurt er iets waardoor alles op losse schroeven komt te staan...  

De kunstenaar is een prachtig prentenboek over...

€ 14,95 De kunstenaar
 
Sterren en stippen

Sterren en stippen

Lucado, Max

Sterren en stippen. Alle verhalen over Wout en de Nerflanders zoals Max Lucado die schreef in één band.  

Al ruim 10 jaar staat Niemand is zoals jij in de top 10-lijsten van de christelijke boekhandel. De aansprekende parabel over zelfbeeld en eigenwaarde heeft al vele harten geraakt. Ook de andere prentenboeken van Max Lucado waren succesvol, maar helaas zijn ze niet allemaal meer los verkrijgbaar in de boekhandel....

€ 19,95 Sterren en stippen
 
Jij bent een wereldwonder

Jij bent een wereldwonder

Grossetete, Charlotte

Jij bent een wereldwonder bevat een boodschap die elk kind mag / moet horen! Het is een prachtig prentenboek in eenvoudige taal door Elly Zuiderveld-Nieman vertaald.

 

* Stijlvolle illustraties in trendy pastelkleuren. * Groot formaat. * Zeer geschikt als cadeau voor doop of opdragen.

...
€ 12,95 Jij bent een wereldwonder
 
Voor mama, van Bas

Voor mama, van Bas

Oranje, Corien

Het is bijna moederdag. Juf gaat met de hele klas aan de slag om iets moois te maken voor alle moeders. Ze knippen en plakken dat het een lieve lust is. Uiteindelijk heeft Bas iets heel moois geknutseld, voor zijn mama.

De tekeningen zijn gemaakt door Marjolein Hund.
Corien Oranje heeft de teksten geschreven.
Voor kinderen van twee tot vier jaar.

Dit boekje komt uit de serie 'Karaktervorming'.
De overige boekjes in deze serie zijn:
Bas...

€ 9,95 Voor mama, van Bas
 
Rennen, Bas!

Rennen, Bas!

Oranje, Corien

De klas van Bas doet allemaal wedstrijdjes. Wie kan de meeste blokken tillen? En wie springt er door een hoepel? En wie kan het hardste rennen? Bas doet heel hard zijn best, maar wint hij ook?

De tekeningen zijn gemaakt door Marjolein Hund.
Corien Oranje heeft de teksten geschreven.
Voor kinderen van twee tot vier jaar.

Dit boekje komt uit de serie 'Karaktervorming'.
De overige boekjes in deze serie zijn:
Bas durft best!...

€ 9,95 Rennen, Bas!
 
Daan en opa en het ontsnapte geitje

Daan en opa en het ontsnapte geitje

Dijkstra, Alianna

'Daan & opa en het ontsnapte geitje' is een vrolijk prentenboek over Daan en zijn opa. Daan gaat met zijn opa naar de boerderij, maar dan ontsnapt Betty de geit. Zal het Daan en opa lukken om het geitje te vangen? Alianna Dijkstra schreef de teksten en Hester Nijhoff is de illustrator. Eerder verscheen in deze serie 'Daan & opa en de verdwenen pannenkoek'.

...
€ 12,99 Daan en opa en het ontsnapte geitje
 
De reis

De reis

Becker, Aaron

Een meisje ontsnapt aan de verveling van een grijze wereld door een rode deur te tekenen en daardoor een andere wereld binnen te stappen.  

Ze vaart met een getekend schip door een Veneziaans koninkrijk, vliegt met een getekende luchtballon tussen fantasierijke luchtschepen en op een getekend vliegend tapijt over een oosterse stad. De woordenloze, kleurrijke pagina's prikkelen de verbeeldingskracht en stimuleren...

€ 14,90 De reis
 
Sep & sanne deel 2

Sep & sanne deel 2

Graaf, Margriet de / Miltenburg, Sanne

Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven...' Sanne hurkt op het grasveldje op het midden van het plein. Poeh, wat staan die bloemetjes dicht bij elkaar. Die kan ze niet goed meer tellen. 'Sanne!' hoort ze Sep roepen. Ze springt op en zwaait. Sep holt naar haar toe. 'Wat doe je?' 'Ik tel die witte klokjesbloemen.' 'Dat zijn sneeuwklokjes', zegt Sep. 'O ja, nu weet ik het weer!' roept Sanne. 

Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke...

€ 9,95 Sep & sanne deel 2