Christelijke Kerstpakketten

 

Kerstattenties kopen voor de kerk doe je bij Ichthusboekhandel

Een kerstpresentjes, of een Kerstpakket zijn niet alleen maar aanvullingen op een vaak al overdadige maaltijd, maar mogen best een zinvol cadeau zijn. Als Ichthusboekhandel leveren we duizenden kerstattenties aan scholen, kerken en bedrijven.

 

Dat betekent dat we uitgaan van inhoud en betekenis geven aan Kerst en het Nieuwe jaar. De vorm varieert afhankelijk van een kerstpresentje in de vorm van een mooie kaart, een dagboekje , Kalender, een mooie bijbel of een goed boek! En natuurlijk hebben we ook leuke CD's en DVD's die prima geschikt zijn voor de kerst.  

Onderstaand geven wij u een eerste impressie. Als het over grote aantallen of een leuke samenstelling met bijv. Israël-produkten gaat kunt u altijd contact opnemen met Anton Smit voor een maatwerkoplossing. We kunnen dit ook voor u leuk inpakken en op locatie afleveren.  

Wij denken graag met u mee en zijn pas geslaagd als het Kerstverhaal uit de bijbel op z'n minst iets beter begrepen wordt.

 
Kerstboodschap

Kerstboodschap

Keller, Tim

Tim Keller schreef de Kerstboodschap, het ideale kerstcadeau , een diep ontroerend en intellectueel uitdagend verhaal over de geboorte van Jezus Christus.

 

Veel niet-christenen denken dat ze aardig zicht hebben op het verhaal van Kerst. Elk jaar verschijnen de kerststallen in etalages en in winkelcentra en supermarkten zijn de liedjes over herders en engelen niet van de lucht. En ondanks die overvloed van...

€ 14,95 Kerstboodschap
 
De Zoon

De Zoon

De Zoon is een bundel met 18 nieuwe christelijke kerstverhalen om zelf te lezen of misschien wel juist om aan anderen te vertellen.

 

Een vreemdeling oppikken van een parkeerplaats. Betaalde liefde voor een gehandicapte. Eenzamen en behoeftigen die een vorstelijk maal voorgezet krijgen. Kerst in de schuilkelder, terwijl een bommentapijt op de stad neerdaalt. Een dominee die zijn laatste kerstpreek houdt...

€ 18,99 De Zoon
 
Advent en Kerst

Advent en Kerst

Bonhoeffer, Dietrich

De Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer spreekt met zijn krachtige teksten nog steeds heel veel mensen aan, ook al is het meer dan 70 jaar geleden dat hij de dood vond. Dit meditatieve dagboek bevat voor iedere dag een tekst van Bonhoeffer en een prachtige fullcolour foto. Het dagboek is te gebruiken vanaf de eerste dag van Advent tot en met de eerste week van januari. Het is geschikt voor individueel gebruik in de stille tijd of voor gebruik in een gespreksgroep of een...

€ 13,95 Advent en Kerst
 
The Case for Christ (speelfilm)

The Case for Christ (speelfilm)

Hart van Kerst 2017

De kerstfilm voor 2017 als onderdeel van de actie Hart voor Kerst. Ideaal om te delen met anderen en zo het verhaal van Kerst weer opnieuw herkenbaar te maken.

 

Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carričreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago...

€ 2,99 The Case for Christ (speelfilm)
 
Kerst bij Joke Buis

Kerst bij Joke Buis

Buis, Joke

Kerst bij Joke Buijs is een prachtige samengestelde CD met de oude bekende liederen van Johannes de Heer met Kerst als verbindend thema. Eigentijds, maar ook puur.

 

Iedereen heeft zo zijn eigen associaties met het vieren van kerst. Voor Joke Buis is dat de gezelligheid en geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God. Na het succes van haar 'Johannes de Heer Sessies' presenteert ze op 1 oktober 2017 haar nieuwe...

€ 15,00 Kerst bij Joke Buis
 
Micha Scheurkalender

Micha Scheurkalender

Micha Nederland presenteert in de reeks Micha boeken de scheurkalender 2018. Voor elk van de 365 dagen van het jaar geeft deze kalender een gedachte, tip of een idee om recht te doen.

 

365 dagen Goed en Recht doen 

De Micha Scheurkalender gaat in grote lijnen over twee soorten recht doen: zorg voor de schepping en zorg voor de naaste. En dus volgt...

€ 14,99 Micha Scheurkalender
 
Psalmendagboek

Psalmendagboek

Keller, Tim

De Psalmen zijn het liederenboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven. 

Tim Keller geeft niet voor niets de ondertitel aan dit unieke dagboek mee: Een jaar lang leven met de liederen van Jezus. Ook hij haalt elke dag inspiratie uit de Psalmen.  

Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand...

€ 19,95 Psalmendagboek
 
Bijbelse dagkalender 2018

Bijbelse dagkalender 2018

De Bijbelse Dagkalender 2018 verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend christelijk dagboek bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd.

 

De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in de...

€ 7,99 Bijbelse dagkalender 2018
 
Dag in dag uit 2018

Dag in dag uit 2018

Dag in dag 2018 uit is al ruim dertig jaar een zeer geliefd biijbels dagboek. Diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland werken aan deze uitgave voor 2018 mee.

 

Het dagboek bestaat uit 365 toegankelijke, korte overdenkingen. Diverse bijbelse thema's. Goed doordacht bijbelleesrooster. Geschikt voor beginnende bijbellezers, maar ook voor gevorderden. Zeer geschikt om weg te geven aan groepen...

€ 5,90 Dag in dag uit 2018
 
365 momenten met de Bijbel

365 momenten met de Bijbel

Elke dag, 365 momenten met de bijbel, per jaar: een stukje lezen uit de Bijbel, dat is voor veel mensen het streven. Met deze scheurkalender krijg je dagelijks een tekst uit de Bijbel in Gewone Taal aangereikt. Laat de teksten je raken, inspireren of verblijden.

 

Na drie succesvolle jaren als de scheurkalender van de Bijbel in Gewone taal, is het tijd voor een nieuw jasje. De Scheurkalender heeft daarmee een frisse nieuwe look...

€ 8,50 365 momenten met de Bijbel
 
Geborgen en beschermd

Geborgen en beschermd

Grün, Anselm

In het full colour geschenkboekje 'Geborgen en beschermd' gaat Anselm Grün op zoek naar het geheim van de Kerstengel.

 

Rondom de stal van Bethlehem ontmoeten we talrijke engelen die als gezanten van God een bijzondere rol spelen. Zij verkondigen het geheim van Kerst en waken beschermend over de mensen. Anselm Grün volgt het spoor van deze engelen in het Kerstverhaal en laat zien dat zij nog steeds aanwezig zijn in het heel...

€ 13,99 Geborgen en beschermd
 
Droom!

Droom!

Lunteren, Esther van; Bossenbroek, Kris

Droom! is een belevenis rond advent met biblejournaling en handlettering! De auteurs Esther van Lunteren en Kris Bossenbroek delen hun ervaring met jou en geven Advent en kerst een extra dimensie.

 

Met dit creatieve dagboek voor de adventstijd ontdek je een wereld aan dromen. Bijbelse dromen die met de komst van Jezus werden vervuld, of nog op hun vervulling wachten. Dromen die vaak beloften zijn. Ook...

€ 9,95 Droom!
 
Geschenk van kerst

Geschenk van kerst

Graham, Billy

Ontdek de geschenken van kerst 

De bekende evangelist Billy Graham helpt u om het kerstfeest te begrijpen en te beleven als nooit tevoren. U ontdekt de heilige roeping van Maria, Jozefs stappen in geloof en het nieuwe perspectief van de herders. Leer ook het kind zelf kennen, dat op een dag de mensen zal onderwijzen en genezen. 

HET GESCHENK VAN KERST BRENGT DE WARE REDEN OM HET...

€ 4,95 Geschenk van kerst
 
Het Kerstdiner

Het Kerstdiner

Kerstfeest. Een mooi moment om te genieten van elkaar en om het eeuwenoude verhaal over de geboorte van Jezus opnieuw te vertellen.  

Een stijlvol cadeauboek 'Het kerstdiner'. Het bevat een met zorg samengesteld menu vol woorden om te delen: stukjes om het ijs te breken, gedichten en korte gedachten die het overdenken waard zijn, veel verhalen om voor te lezen of te vertellen en een zegenbede om de avond mee af te...

€ 4,95 Het Kerstdiner
 
het koppige ezeltje

het koppige ezeltje

Michel de Boer

Ezeltje ziet uit naar zijn nieuwe stal.Maar precies op de dag dat deze klaar is moet hij samen met Jozef en Maria een verre reis maken. Bovendien moet hij Maria, die zwanger is, ook nog dragen.
Pff, veel te zwaar, denkt Ezeltje.
De reis is vermoeiend en als ze aankomen lijkt het dat ze nergens een plek kunnen vinden om te rusten.

Het kerstverhaal door de ogen van een koppig ezeltje.

Geschreven en geďllustreerd door Michel de Boer, bekend van o.a....

€ 7,95 het koppige ezeltje