Christelijke prentenboeken

 

Christelijke prentenboeken zijn bedoeld voor urenlang kijk en leesplezier samen met uw kinderen. Ichthusboekhandel heeft een mooie collectie en pakt ze fraai in.

 

Als u christelijke prentenboeken kopen wilt, kunt u bij ons terecht in de Ichthuswinkels. Weet u al wat u wilt, dan kunt u ze online bestellen op onze website.

 
Sterren en stippen

Sterren en stippen

Lucado, Max

Sterren en stippen. Alle verhalen over Wout en de Nerflanders zoals Max Lucado die schreef in één band.  

Al ruim 10 jaar staat Niemand is zoals jij in de top 10-lijsten van de christelijke boekhandel. De aansprekende parabel over zelfbeeld en eigenwaarde heeft al vele harten geraakt. Ook de andere prentenboeken van Max Lucado waren succesvol, maar helaas zijn ze niet allemaal meer los verkrijgbaar in de boekhandel....

€ 19,95 Sterren en stippen
 
Bijzondere kerstfeest van papa panov

Bijzondere kerstfeest van papa panov

Saillens, Ruben

Papa Panov is het verhaal van van Ruben Saillens over een eenvoudige schoenmaker in een klein Russisch dorp. Op kerstavond denkt hij aan zijn overleden vrouw en aan zijn kinderen, die niet meer bij hem wonen. Hij voelt zich erg eenzaam.

 

Als hij het kerstverhaal leest, valt hij in slaap en droomt. In die droom zegt een stem dat de Heere Jezus morgen bij hem op bezoek komt. De volgende ochtend staat hij al vroeg op de uitkijk...

€ 9,95 Bijzondere kerstfeest van papa panov
 
 
De goede bakker

De goede bakker

Kruidhof, Sjoukje

De goede bakker is een parabel geschreven door Sjoukje Kruidhof over de kern van het Evangelie. Een verhaal over echte liefde.

 

In de bakkerij van de goede bakker mag iedereen helpen met het bakken van brood. Van zijn levensbrood is altijd genoeg voor iedereen. Maar het recept, dat weet alleen de goede bakker. Het is goed in het dorp en in de bakkerij. Totdat de jaloerse gipsgieter de mensen overhaalt om de bakkersvormen te...

€ 12,95 De goede bakker
 
De kunstenaar

De kunstenaar

Heg, Lisette van de

In een kleurloos dorp komt alles tot leven wanneer de kunstenaar arriveert.  

Midden in het grauwe plaatsje bouwt hij een prachtige, kleurrijke draaimolen en de sfeer verandert volledig. Liefde en kleur krijgen een belangrijke plek in het leven van de inwoners.  

Maar dan gebeurt er iets waardoor alles op losse schroeven komt te staan...  

De kunstenaar is een prachtig prentenboek over...

€ 14,95 De kunstenaar
 
Een vlek op oma's tafellaken

Een vlek op oma's tafellaken

Chmielewska, Iwona

Wat denk je allemaal als je met een strijkijzer een brandvlek gemaakt hebt op een tafellaken dat nog van je oma was? Ga je het ontkennen, een ander de schuld geven, verstoppen, proberen schoon te maken? 

Met buitengewone creativiteit wordt van de vlek op elke pagina iets anders gemaakt: een wijze uil, een computermuis, een stoel, een bloem... Dit boek stimuleert kinderen hun fantasie te gebruiken en anders naar de wereld te kijken. Dit boek van de Poolse Iwona...

€ 14,90 Een vlek op oma's tafellaken
 
Krokodil onder mijn bed

Krokodil onder mijn bed

Boer, Michel de

Een grote krokodil onder mijn bed is een vrolijk prentenboek van Michel en Leontine de Boer over bang zijn voor een kind gaat slapen en hoe je daar mee om kan gaan als ouder(s).

 

Voorbeeld tekst: Tim vraag aan Mama of ze onder het bed wil kijken Er ligt een grote krokodil, Tim weet het zeker Maar Mama ziet geen krokodil. En er is ook geen harige aap, geen slome...

€ 9,95 Krokodil onder mijn bed
 
Blij met jou

Blij met jou

Eileen Spinelli

Van bestsellerauteur en meervoudig award winnaar Eileen Spinelli.  

Een prachtig verhaal op rijm over de waarde van dankbaar zijn voor de dagelijkse dingen. Lieve illustraties van Archie Preston met grappige details. 

Een bestseller vanwege de toegankelijkheid in combinatie met een prachtige afsluitende boodschap. Een mooi cadeau bij doop of geboorte!

...
€ 9,95 Blij met jou
 
Oma kniertje koopt een koe

Oma kniertje koopt een koe

Boer, Michel de

Oma Kniertje krijgt bezoek van haar kleinkinderen. Finn en Femke hebben een fotoalbum met foto's van vroeger meegenomen. Oma wil graag vertellen over de foto's, maar ze is haar bril kwijt. Samen besluiten ze de bril te zoeken.  

In het huisje van oma Kniertje zitten veel luikjes en het staat vol ouderwetse spulletjes. Het wordt een vrolijke en leerzame zoektocht. Maar zullen ze de bril ook vinden? ...

€ 9,95 Oma kniertje koopt een koe
 
Druk!

Druk!

Boerefijn, Marieke; Egeraat, Els van

Het meest slaapverwekkende boek ooit 

Het zijn drukke tijden. Voor kinderen en voor hun ouders. De wereld draait door en hard ook. Overal is beeld en geluid. Op school, thuis en op het werk. Tablets schreeuwen om aandacht, Youtube barst van de filmpjes, gamen is het nieuwe buiten spelen. Helaas. Het is een intensief leventje. Sommige kinderen hebben daar last van. Ze nemen alle drukte zo in zich op, dat hun...

€ 14,90 Druk!
 
Een mooie dag

Een mooie dag

Parker, Danny

'Een mooie dag' is een prachtig prentenboek over alledaags geluk. Danny Parker schreef de tekst en de tijdloze illustraties zijn van Freya Blackwood. Volg de drie kinderen die op een warme zomerdag van alles doen en meemaken. Ze tekenen met krijt, vliegeren, gaan schelpen zoeken en klimmen in bomen. Een verhaal dat het vrije leven van kinderen verbeeldt.

...
€ 14,99 Een mooie dag
 
Jij bent een wereldwonder

Jij bent een wereldwonder

Grossetete, Charlotte

Jij bent een wereldwonder bevat een boodschap die elk kind mag / moet horen! Het is een prachtig prentenboek in eenvoudige taal door Elly Zuiderveld-Nieman vertaald.

 

* Stijlvolle illustraties in trendy pastelkleuren. * Groot formaat. * Zeer geschikt als cadeau voor doop of opdragen.

...
€ 12,95 Jij bent een wereldwonder
 
Daan en opa en het ontsnapte geitje

Daan en opa en het ontsnapte geitje

Dijkstra, Alianna

'Daan & opa en het ontsnapte geitje' is een vrolijk prentenboek over Daan en zijn opa. Daan gaat met zijn opa naar de boerderij, maar dan ontsnapt Betty de geit. Zal het Daan en opa lukken om het geitje te vangen? Alianna Dijkstra schreef de teksten en Hester Nijhoff is de illustrator. Eerder verscheen in deze serie 'Daan & opa en de verdwenen pannenkoek'.

...
€ 12,99 Daan en opa en het ontsnapte geitje
 
Niet meer samen

Niet meer samen

Klein

De papa en mama van Jonna en Joris gaan scheiden 

Dit prentenboek beschrijft de scheiding van ouders in een christelijk gezin vanuit het perspectief van een jong kind. Het boek is bedoeld voor kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar die in aanraking komen met een scheiding in het eigen gezin of daarbuiten. Het boek biedt ruimte aan alle gemengde en uiteenlopende gevoelens waar kinderen tegenaan lopen. Jonna, Joris en Hond reageren allemaal...

€ 11,95 Niet meer samen
 
Supergoede Vader

Supergoede Vader

Tomlin, Chris / Barret

Beertje Sam gaat in dit prachtige prentenboek ontdekken dat God een supergoede Vader is die overweldigend veel van hem houdt.  

Het boek is gebaseerd op het lied 'Good Good Father' dat dit voorjaar werd opgenomen in de Opwekkingsbundel. Een vertederend voorleesboek om Gods liefde te ontdekken met je (klein)kinderen. Zie hieronder! 

 

Chris Tomlin en Pat Barratt schreven samen het verhaal van de...

€ 12,50 Supergoede Vader