afscheidscadeau groep 8

 

Afscheidscadeau's voor de basisschool bestel je als christelijke school bij IchthusboekhandelScholen zijn bij Ichthusboekhandel aan een vertrouwd adres als het gaat om het kopen van schoolbijbels, of cadeau's voor het afscheid van groep acht (8), aanvulling van de bibliotheek of een cadeauboek bij een kerkelijk feest.  

Wij kunnen een interessant assortiment aanbieden, waarmee scholen hun identiteit kunnen vorm geven in de bibliotheek en op feestelijke momenten zoals bijv. kerstvieringen. Met het bestellen van grotere aantallen hebben we in de afgelopen bijna 50 jaar veel ervaring opgedaan.  

Vraag naar folders van de verschillende uitgevers. U vindt hieronder een selectie van ons assortiment gericht op een overzicht van boeken en bijbels die gegeven worden bij het afscheid van groep 8. 

Bij aantallen geldt een staffelkorting. Wanneer een schoolvereniging centraal inkoopt, willen we graag meedenken over een aantrekkelijk en interessant voorstel.  

Contactpersoon voor de scholen is Anton Smit (Tel. 06 55167623) 

Kijk eens rond op onze site of kom langs in één van onze winkels. Wij adviseren graag en maken desgewenst ook een afspraak daarvoor op uw school.  

Wilt u schoolbijbels bestellen voor gebruik tijdens de lessen dan zijn we graag bereid om met u mee te denken.

 
Mijn Schooltijd 2010-2018

Mijn Schooltijd 2010-2018

Mijn Schooltijd van 2010 tot 2018 is een afscheidscadeau wat ook tijdsbeeld geeft voor kinderen als zij groep 8 verlaten.

 

Geef leerlingen ook hét afscheidscadeau voor groep 8 cadeau. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto's en herinneringen! 

Een boek dat nu al leuk...

€ 10,35 Mijn Schooltijd 2010-2018
 
Belle Bijbel

Belle Bijbel

BGT

De Belle Bijbel is een Bijbel in gewone Taal voor tienermeiden tussen de 11 en 16 jaar. Deze uitgave van Huis van Belle samen met het NBG helpt hen te ontdekken wat er in de bijbel staat.

 

Recent is de Belle Bijbel gepresenteerd op een Belle dag. De daadwerkelijke verkoop start d.v. op 18 mei en dan zullen wij hem ook op ruime voorraad hebben.  

De Belle Bijbel staat vol...

€ 29,50 Belle Bijbel
 
Schoolbijbel

Schoolbijbel

HSV

De nieuwe uitvoering van de schoolbijbel in Herziene Statenvertaling (HSV) met Psalmen 1773 is uitstekend bruikbaar op scholen, kinderclubs, zondagsschoolgroepen en bij catechisaties.

 

Deze uitgave, waarin ook de Psalmen 1773 en de formulieren etc. zijn opgenomen, heeft de meest up-to-date tekst en is voorzien van een nieuw omslag. 

Deze bijbel is bovendien zeer geschikt als afscheidscadeau voor...

€ 29,95 Schoolbijbel
 
Bijbel in Gewone Taal voor jou

Bijbel in Gewone Taal voor jou

BGT

DE BIJBEL IN GEWONE TAAL: MEEST VERKOCHTE BIJBEL BIJ AFSCHEID BASISSCHOOL

 

De complete Bijbeltekst aangevuld met 44 extra full colour bladzijden voor kinderen van 10-14 jaar. Bijzonder geschikt als cadeau voor schoolverlaters of om te gebruiken tijdens de lessen in de bovenbouw van het basisonderwijs. 

Vier kinderen beleven een spannende...

€ 32,50 Bijbel in Gewone Taal voor jou
 
Bagage (nieuwe editie)

Bagage (nieuwe editie)

Tijd om in te pakken! Die volle schriften mogen mee naar huis. Je etui kan in je rugzak.  

Na de zomervakantie breekt er een nieuwe periode aan: de middelbare schooltijd. 

Natuurlijk neem je veel herinneringen aan de basisschooltijd met je mee. Om ze niet te vergeten, kun je ze in dit afscheidsboek opschrijven. Het boek staat boordevol inspirerende verhalen, mooie gedichten en leuke weetjes. Ze zetten je...

€ 9,95 Bagage (nieuwe editie)
 
Bijbel+ infogids

Bijbel+ infogids

BGT

Deze voordelige uitgave van de Bijbel in Gewone Taal bevat de complete bijbeltekst, aangevuld met een praktische infogids met uitleg over de Bijbel.

 

De infogids geeft bondig en in duidelijke taal antwoord op vragen als: 

* Waar gaat de Bijbel eigenlijk over? * Hoe zit de Bijbel in elkaar? * Wie heeft de Bijbel geschreven? * Waarom zou je eigenlijk de bijbel lezen? * En hoe doe je dat...

€ 16,95 Bijbel+ infogids
 
Bijbel Standaard zwarte editie

Bijbel Standaard zwarte editie

NBV

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) krijgt de meest gebruikte bijbelvertaling van Nederland een vernieuwe vormgeving, zowel van buiten als van binnen. Deze uitgave is zwart met witte letters.

 

De nieuwe stijl onderstreept de kwaliteit van de vertaling. Deze hernieuwde standaard editie zal verschijnen in twee varianten. De zetting is in één kolom en de kruisverwijzingen...

€ 32,50 Bijbel Standaard zwarte editie
 
The next step

The next step

Het is bijna zover: je gaat naar de brugklas! Best wel een spannende stap: je neemt afscheid van groep 8. Maar ook: je krijgt nieuwe klasgenoten en hebt opeens heel veel docenten.  

Met dit boek ben je helemaal voorbereid. Lees de survivaltips voor de eerste schooldag. En bekijk het brugklas-ABC. Zo weet je precies wat een mo is, hoe je je boeken kaft en waarom de bel zo vaak gaat.  

Tussendoor kun je de...

€ 9,95 The next step
 
Bijbel Standaard

Bijbel Standaard

NBV

-

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) kreeg de meest gebruikte bijbelvertaling van Nederland een vernieuwde vormgeving, zowel van buiten als van binnen. De opmaak is in één kolom met de kruisverwijzingen er naast

 

De nieuwe stijl onderstreept de kwaliteit van de vertaling. Deze hernieuwde standaard editie zal verschijnen in twee varianten, wit en zwart....

€ 32,50 Bijbel Standaard
 
Vrienden, vrijheid en het volgen van God

Vrienden, vrijheid en het volgen van God

Een eigentijds 365 dagendagboek bij de Bijbel voor jongens vanaf 11 jaar.  

Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelend stukje tekst over thema's waar jongens dagelijks mee te maken hebben. Zo gaat het onder meer over vriendschap, pesten, keuzes maken, trouw, boosheid en vergeving.  

Dit bijbels dagboek moedigt jongens aan iedere dag tijd te nemen voor God en leert hun wat...

€ 14,95 Vrienden, vrijheid en het volgen van God
 
Spiegels, smileys en stille tijd met God

Spiegels, smileys en stille tijd met God

Een 365 dagendagboek bij de Bijbel voor meiden vanaf 11 jaar.  

Voor elke dag van het jaar is er een bijbeltekst met een kort, prikkelende stukje om te lezen. Met herkenbare thema's voor meisjes zoals liefde, jaloezie, keuzes maken, vriendinnen, eenzaamheid en vergeving.  

Dit bijbels dagboek biedt jonge meiden die opgroeien in een drukke wereld, een dagelijks moment van rust vinden bij God en helpt hen...

€ 14,95 Spiegels, smileys en stille tijd met God
 
 
jongerenbijbel (nieuwe editie)

jongerenbijbel (nieuwe editie)

NBV

de NBV Jongerenbijbel is een uitstekend hulpmiddel voor jonge mensen om de bijbel beter te begrijpen. Inmiddels zijn er dan ook ruim 100.000 exemplaren verkocht.

 

Een bijbel in De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) met kanttekeningen, inleidingen, themapagina's en illustraties. Een uitgave die jou wil helpen de bijbel (nog beter) te begrijpen en toe te passen in je dagelijks leven. 

Het binnenwerk is...

€ 55,00 jongerenbijbel (nieuwe editie)
 
Jij bent de mooiste!

Jij bent de mooiste!

Een eigentijds Bijbels dagboek voor tienermeiden over aansprekende thema's als vriendinnen, seks, uiterlijk & innerlijk, eerlijkheid, leven voor God. Plezier op school, jaloers op je vriendin, vragen over seks, ruzie met je ouders, heerlijk verliefd, onzeker over je uiterlijk, genieten van niks doen, verdriet om het lijden, twijfels over je geloof. Het lijkt alsof alles en iedereen tegelijk je aandacht vraagt, en of je...

€ 14,50 Jij bent de mooiste!
 
Tienerbijbel

Tienerbijbel

Vink, Willem de

De Tienerbijbel bevat 250 verhalen uit de bijbel, verteld op een manier waarbij jongeren vanaf 10 jaar gestimuleerd worden om de Bijbel te leren kennen.

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) kreeg de meest gebruikte bijbelvertaling van Nederland een vernieuwde vormgeving, zowel van buiten als van binnen. De opmaak is in één kolom met de...

€ 34,95 Tienerbijbel
 
De Bijbel Voor Jou

De Bijbel Voor Jou

MULDER-VAN HAERINGEN, J.H.

Dit boek is 'de Bijbel voor jou'. Daarmee is het niet de volledige bijbel, maar een selectie van de vele verhalen. Het is een weergave door mevr. Mulder van Haeringen van de bijbelse geschiedenissen in een taal die voor kleine kinderen vanaf ca. 7 jaar en voor (oudere) verstandelijk gehandicapten begrijpelijk is.

 

De echte Bijbel staat voor hen misschien (net) iets te hoog op de boekenplank, maar ouders en...

€ 24,95 De Bijbel Voor Jou
 
Jongerenbijbel

Jongerenbijbel

HSV

De HSV Jongerenbijbel is 'een uitgave met een uitgebreide inleiding met leestips, een bijbelleesrooster, inleidingen bij elk bijbelboek én afzonderlijke behandeling van theologische of praktische thema's. 

De complete bijbeltekst van de HSV, met heel veel extra's voor jongeren. Enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder...

€ 54,50 Jongerenbijbel
 
Bijbel, WV 95 / druk 1

Bijbel, WV 95 / druk 1

De vertrouwde Willibrordvertaling 1995 in school uitvoering met een licht herziene tekst, en in een nieuwe prachtige hardcover, full color omslag- en binnenwerkontwerp van Geert de Koning. 

Deze bijbel is bijzonder geschikt voor school en kerkelijk gebruik.  

In een uitgebreide verantwoording achterin wordt uitleg gegeven waarom men gekozen heeft voor de editie 2012.

...
€ 27,50 Bijbel, WV 95 / druk 1
 
Mijn wereldbijbel nbv

Mijn wereldbijbel nbv

Een NBV-bijbel speciaal voor jongeren van de middelbare school en als afscheidscadeau voor jongeren die de basisschool verlaten.

 

De editie, die als titel 'Mijn wereld Bijbel' kreeg, geeft naast de bijbel tekst ook culturele informatie en achtergronden bij de drie godsdiensten die verhalen uit de bijbel in de eigen traditie hebben opgenomen.  

De educatieve uitgeverij Kwintessens NZV Uitgevers en...

€ 32,50 Mijn wereldbijbel nbv
 
Schoolbijbel nbg aren blauw

Schoolbijbel nbg aren blauw

Schooleditie van de vertaling uit 1951. Een nog steeds veel gebruikte uitvoering, die bijzonder geschikt is als schoolbijbel. compact, heldere typografie en compleet.  

Kenmerken:  

NBG Vertaling Blauw met korenaarmotief Kleursnee pagina's : 1600 formaat: 18 x 12 x 3 cm gewicht: 451 gram 

Deze bijbel is gedrukt bij Jongbloed bijbeldrukkers. Ichthusboekhandel is voor...

€ 22,50 Schoolbijbel nbg aren blauw
 
Startbijbel

Startbijbel

De tekst van de Startbijbel is geen navertelling maar een eenvoudige vertaling van de grondtekst van de bijbel. De sfeer van de oorspronkelijke bijbeltekst is hierbij bewaard gebleven. De selectie van bijbelgedeelten biedt een evenwichtige weergave van de verschillende bijbelboeken. Zo nodig worden bijbelgedeelten met elkaar verbonden door aparte tekstblokjes. Er wordt geen uitleg toegevoegd. De tekst is in stijl eigentijds...

€ 28,95 Startbijbel
 
Manga Messiah Nederlands

Manga Messiah Nederlands

Uit de grootste bestseller in de wereldgeschiedenis...
Komt het geweldigste verhaal ooit verteld...
Over de meest controversiële man die ooit geleefd heeft...
Gepresenteerd in de meest populaire stripvorm op aarde.
Durf jij Zijn verhaal te lezen...
Zelfs als het je hele leven kan veranderen?
Gebaseerd op de oude boeken

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) kreeg de meest...

€ 9,95 Manga Messiah Nederlands
 
Bijbels dagboek voor jou

Bijbels dagboek voor jou

O'neal Jayce

Dit bijbels dagboek telt 365 overdenkingen. Korte stukjes die diepgang bieden en afsluiten met een kort gebed.  

Het is geschreven in een vlotte stijl en de gekozen thema's sluiten aan bij het dagelijks leven van middelbare scholieren.  

Het stoere uiterlijk en het handzame formaat maken het een perfect geschenk voor jongens en meisjes. 

Dit dagboek is geschikt als cadeau voor (zondags)-...

€ 14,95 Bijbels dagboek voor jou
 
Bijbel in strip

Bijbel in strip

Anderson

De Bijbel is een oud boek. Maar de verhalen over hoop, liefde en de strijd tussen goed en kwaad zijn van alle tijden!  

Jeff Anderson en Mike Maddox hebben deze verhalen meesterlijk weergegeven in stripvorm. Met respect voor de bijbelse geschiedenis en een subtiel gevoel voor humor.  

Leuk voor mensen die misschien niet direct zelf de Bijbel lezen, maar wel geïnteresseerd zijn in de verhalen. De Bijbel in...

€ 12,95 Bijbel in strip
 
 
Niemand is zoals jij kleine ed

Niemand is zoals jij kleine ed

Lucado

Een geschenk voor iedereen 

Een prachtig uitgevoerd cadeauboek. Het boekje bevat een aansprekend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld in de vorm van een parabel. Zeer geschikt om cadeau te geven aan schoolverlaters! Naast het verhaal zijn bijzondere potloodschetsen opgenomen. 

De wereld leert: je bent in tel als je slim, knap of getalenteerd bent. God leert: je bent bijzonder...

€ 9,95 Niemand is zoals jij kleine ed
 
Nooit uitgeleerd

Nooit uitgeleerd

Tuinier, D.W.

Het moment is er eerder dan je verwacht... de afscheidsavond van de basisschool. Na de laatste vertelling uit Gods Woord en een gezellige avond krijg je de Bijbel mee naar huis. Dé gids op je verdere levensweg. Lees erin, elke dag. Probeer het ook vol te houden. 

Je kunt Gods Woord lezen aan de hand van een dagboek of naast dit boekje. Er staan 52 korte hoofdstukken in, voor elke week één. In dit boek kom je veel...

€ 9,50 Nooit uitgeleerd
 
God is dichtbij

God is dichtbij

Nagtegaal, M.

Dit is een dagboek voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. 

Dit dagboek helpt je te groeien in je geloof in God.  

Het helpt je met bidden.  

Je kunt het met elkaar in een groep lezen.  

Het is ook als een persoonlijk dagboek te gebruiken

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) kreeg de meest gebruikte bijbelvertaling van Nederland een...

€ 17,50 God is dichtbij
 
Dagboek voor tienerjongens

Dagboek voor tienerjongens

Ben jij klaar voor een avontuur met God? Heb jij iedere dag een paar minuten tijd? Dan ontdek je dat er een God is die van je houdt! Hij kent je! Hij heeft het beste met je voor. Dit boek staat boordevol zaken die te maken hebben met Hem en jou! Verhalen uit het leven van jongens zoals jij. Een duidelijke bijbeltekst en een stevige uitspraak maken dat je meer zult begrijpen van wie God is en wat Hij in jouw leven wil doen....

€ 14,95 Dagboek voor tienerjongens
 
Dagboek voor tienermeiden

Dagboek voor tienermeiden

Het grote plan van God voor jou!  

Als jij iedere dag een paar minuten besteedt aan het lezen van dit boek, kom je tot gave ontdekkingen - over God, die van jou houdt en voor jou het allermooiste wil. 

Dit boek staat namelijk boordevol zaken die te maken hebben met Hem en jou! Verhalen die zo uit het leven van een jonge tienermeid als jij komen. Een glasheldere bijbeltekst erbij en een stevige uitspraak...

€ 14,95 Dagboek voor tienermeiden
 
De bijbel voor jongeren / druk 1

De bijbel voor jongeren / druk 1

Hastings, S.

Een ruime selectie van bijbelverhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament.  

Alle belangrijke bijbelverhalen in een splinternieuwe editie, rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen. 

Een mooie vertaling van Harriet Laurey, waarin de poëzie van de oorspronkelijke tekst bewaard is gebleven. 

Bewerking door een redactieraad van theologen, archeologen en onderwijskundigen. 

Citaten...

€ 24,95 De bijbel voor jongeren / druk 1
 
Jong geleerd / druk 1

Jong geleerd / druk 1

Versloot, Erick

Op de christelijke basisschool krijgen kinderen nog steeds geloofsliederen aangeleerd, maar deze bundel geeft muzikale bagage mee waar zij hun leven lang hoop en kracht uit kunnen blijven putten.  

Erick Versloot selecteerde in samenspraak met basisscholen 50 belangrijke geloofsliederen die kinderen altijd met zich kunnen meedragen. De liederen van deze canon sluiten aan bij de christelijke feestdagen, bij...

€ 12,95 Jong geleerd / druk 1
 
NIV backpack bible brown/orange

NIV backpack bible brown/orange

Perfect for kids on the go, the NIV Backpack Bible contains the full text of the New International Version in a compact size, along with full-color devotional pages based on Luke 2:52 to help boys grow smarter, stronger, deeper and cooler to be like Jesus. Designed for ages 8-14. 

Features include: 

* Compact 6 1/4" X 4" X 7/8" size * Two-column format * 6 Point text * 10 Full-Color Devotional pages * Presentation Page *...

€ 19,95 NIV backpack bible brown/orange
 
Schoolbijbel S21 psalmen kunstl

Schoolbijbel S21 psalmen kunstl

Ruim tien jaar na de verschijning van de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) kreeg de meest gebruikte bijbelvertaling van Nederland een vernieuwde vormgeving, zowel van buiten als van binnen. De opmaak is in één kolom met de kruisverwijzingen er naast

 

De nieuwe stijl onderstreept de kwaliteit van de vertaling. Deze hernieuwde standaard editie zal verschijnen in twee varianten, wit en zwart.  

De...

€ 16,50 Schoolbijbel S21 psalmen kunstl