Marriage week

 

Van 7 tot 14 februari geven de Christelijke boekhandels extra aandacht aan boeken over het huwelijk en relaties. Onderstaand een overzicht van Christelijke boeken over het huwelijk. Wie zit er een cadeautje voor je valentijn in.
marriage week

 
Een plus een is drie

Een plus een is drie

Parsons, Rob; Hill, Katharine

'Een plus een is drie' is een bijzonder boekje vol cartoons, columns en luchthartig advies. Ideaal als cadeautje voor een huwelijk of voor een relatiejubileum. Gebruik humor als relatieversterker in een één minuut tip!

 

Dit boekje is bedoeld om in te neuzen, je een (glim)lach te bezorgen en je misschien weer een beetje hoop te geven. Bewaar het in de auto, op je bureau, in de keuken, naast je bed of waar je het...

€ 12,50 Een plus een is drie
 
De 5 talen van de liefde

De 5 talen van de liefde

Chapman, G

Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman zijn er vijf "talen" van liefde te onderscheiden.

 

We kunnen onze liefde laten blijken door 

* het geven van het beste deel van onze tijd; * bemoedigende woorden; * cadeaus; * hulpvaardigheid; * lichamelijke aanraking. 

Soms spreekt onze partner een taal die wij niet begrijpen. Een man heeft...

€ 14,95 De 5 talen van de liefde
 
Ik wil je helemaal

Ik wil je helemaal

Bergeijk, Minella van

Eerder verscheen van deze auteur de titel 'Kussengevecht'. 

Hebt u ooit de overeenkomst gezien tussen een pizza en een liefdesrelatie? Minella van Bergeijk, landelijk coördinator van de (Pre) Marriage Course, wel. Dat resulteert in een opvallend boek met een originele kijk op het bouwen aan goede relaties. Een ambachtelijke pizza bestaat uit de bodem, de saus en de topping. Deze drie elementen zijn de basis van...

€ 9,95 Ik wil je helemaal
 
Een echtgenoot naar Gods hart / druk 1

Een echtgenoot naar Gods hart / druk 1

George, Jim

Wat is er nodig voor een geweldig huwelijk? 

Een fantastisch huwelijk is binnen het bereik van elke echtgenoot – en het is lang niet zo moeilijk te verwezenlijken als je misschien denkt. In Een echtgenoot naar Gods hart wijst Jim George je op kleine manieren waarop je grote resultaten kunt boeken. Ze zijn gebaseerd op duidelijke en eenvoudige prioriteiten die God in de Bijbel aangeeft – en ze zullen eraan bijdragen...

€ 13,95 Een echtgenoot naar Gods hart / druk 1
 
PUUR! in balans - je lust en je leven

PUUR! in balans - je lust en je leven

Pol-Drent, Fina van de

In Je lust & je leven maakt seksuologe Fina van de Pol de vrouwelijke seksualiteit bespreekbaar.  

Open en respectvol komt aan de hand van tien casestudies een aantal thema's en hete hangijzers aan de orde, die stuk voor stuk voor veel herkenning en identificatie zullen zorgen. Ideaal om te leren over het bespreekbaar maken wat je wel of niet graag wilt in je intieme relatie.  

Om zelf of samen te lezen...

€ 12,99 PUUR! in balans - je lust en je leven
 
We love our life

We love our life

Hertog, Lenneke den

Leg jullie bijzondere momenten samen op originele wijze vast met deze 20 fotokaarten. 

Samen kerst vieren, jullie vrienden, een weekendje weg, een lekker gerecht; iedere relatie is uniek en dat maakt het juist zo leuk.  

Hoe ziet jullie leven samen eruit? Met dit originele product kun je allerlei momenten van jullie samen vastleggen.  

Hoe het werkt? Kies een van de kaarten, maak een goede...

€ 14,99 We love our life
 
Huwelijksreis

Huwelijksreis

Hartingsveldt, F. van

Bijbelse navigatie voor (aanstaande) echtparen 

Op je trouwdag begin je aan een huwelijksreis. Meer dan ooit is het belangrijk om je op je huwelijksreis voor te bereiden en, als je al een poosje op reis bent, om een goede koers te houden.  

Huwelijksreis wil je materiaal aanreiken om bewust bezig te zijn met je huwelijk en je te spiegelen aan Gods Woord. Het is daarom niet alleen een leesboek, maar vooral...

€ 9,95 Huwelijksreis
 
Zintimiteit

Zintimiteit

Angenent, Marc

Dit boek is bedoeld voor stellen die samen gelukkig zijn en hun intieme relatie graag willen versterken.  

Hoe krijgen jullie weer zin in intimiteit? Dit werkboek biedt een scala aan tips, vragen en opdrachten, waarvan je kunt gebruiken wat je wilt. Zo bouw je samen aan een stabiele en verrassende intieme relatie! 

Marc Angenent staat bekend als de 'Passiecoach'. Hij coacht in zijn...

€ 13,95 Zintimiteit
 
Ik ook van jou

Ik ook van jou

Lee

Hoe kunnen we een leven lang gelukkig getrouwd zijn? Hoe lossen we conflicten op? Dit boek staat vol praktische adviezen. Het leest gemakkelijk en helpt u uw huwelijk op te bouwen of te vernieuwen. 

Als boek maakt het onderdeel uit van de Marriage course en geeft zo heel veel achtergronden voor het (opnieuw) doordenken en beleven van het huwelijk zoals de bijbel dit bedoeld heeft.  

Vanwege de achtergrond...

€ 22,50 Ik ook van jou
 
Relatiestress

Relatiestress

Meijer, Marieke

In elke liefdesrelatie zijn strubbelingen, maar soms loop je vast en weet je niet meer hoe het verder moet. De relatiestress slaat toe en uitzicht op verandering ligt niet zomaar voor het grijpen. 

Je voelt je niet gehoord, raakt elkaar kwijt en weet niet hoe je hier verandering in kunt brengen. Het kan echt beter worden. Er zijn miljoenen stellen die door zo'n periode zijn gegaan, zijn genezen en zelfs meer van...

€ 13,95 Relatiestress