Week Christelijke boek 2018

 

Zeeglas, gratis actieboek christelijke boekenweek

Iedereen die van 7 maart t/m 17 maart 2018, de Week van het Christelijke Boek, bij Ichthusboekhandel voor ten minste € 12,50 aan boeken koopt, krijgt GRATIS het actieboek Zeeglas. De christelijke boekhandels geven het actieboek gratis weg tijdens de promotiecampagne om extra aandacht te vragen voor de leesbevordering van het christelijke boek.

 

Els Florijn schrijft 40ste actieboek
Els Florijn is de auteur van het actieboek Zeeglas. Het is het 40ste actieboek dat door de brancheorganisatie wordt uitgegeven als alternatief voor het boekenweekgeschenk. Het boek Zeeglas wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Mozaiek. 

Week christelijke boek 7 tot en met 17 maart 2018 

Onderstaand enkele titels waarom je weer eens langs zou kunnen gaan bij Ichthusboekhandel.

 
Als ik mijn ogen sluit

Als ik mijn ogen sluit

Musser, Elizabeth

Elizabeth Musser overtreft zichzelf in een ode aan vergeving en genade in het boek als ik mijn ogen sluit.

 

Kun je vergeven? En kun je ook jezelf vergeven? Deze cruciale vragen vlecht Elizabeth Musser als een rode draad door de drie verbonden levenslijnen van haar nieuwe roman:  

Henry Blough, een vader die zich laat inhuren als hitman (huurmoordenaar) om de kostbare operaties van zijn 6-jarige...

€ 24,99 Als ik mijn ogen sluit
 
I'll push you

I'll push you

Gray, Patrick; Skeesuck, Justin

Justin en Patrick groeien samen op in Idaho, Amerika. Al vanaf hun vroegste jeugd zijn de twee bevriend en samen zoeken ze vaak het avontuur op. Justin, die door een progressieve neuromusculaire ziekte aan zijn rolstoel is gebonden, vatte het idee op om de Camino de Santiago, een 750 kilometer lange pelgrimsroute, af te leggen.

 

Toen Patrick dit hoorde, reageerde hij met: 'I'll push you!' Een...

€ 22,95 I'll push you
 
Ben je mooi gezegend mee

Ben je mooi gezegend mee

Heijningen-Steenbergen, Annemarie van

Een heerlijk cadeauboek in de authentieke stijl van Anne Marie van Heijningen, voor iedereen die van korte teksten houdt. Maar let op: hapklare brokken zijn het niet. Denk om uw (kunst)gebit.  

Te gebruiken als opening van een vergadering, tijdens een rustig momentje overdag of voor het slapengaan. Annemarie sleurt je mee langs de meest uiteenlopende levensitems. Haar onnavolgbare hink-stap-sprong-gedachten bepalen...

€ 12,50 Ben je mooi gezegend mee
 
Geen zorgen voor morgen

Geen zorgen voor morgen

Lucado, Max

Geen zorgen voor de dag van Morgen is een nieuw boek van bestsellerauteur Max Lucado.

 

Deze luxe gebonden uitgave is een prachtig geschenk bij belijdenis, verjaardag of jubilieum! Het boek snijdt een actueel onderwerp aan voor deze tijd waarin het wereldnieuws alleen al genoeg aanleiding geeft om bang te worden. Hoe brengen we de oproep van Jezus om ons geen zorgen te maken in praktijk?  

Max...

€ 17,95 Geen zorgen voor morgen
 
Psalmendagboek

Psalmendagboek

Keller, Tim

De Psalmen zijn het liederenboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven. 

Tim Keller geeft niet voor niets de ondertitel aan dit unieke dagboek mee: Een jaar lang leven met de liederen van Jezus. Ook hij haalt elke dag inspiratie uit de Psalmen.  

Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand...

€ 19,95 Psalmendagboek
 
Gebroken leven

Gebroken leven

Voskamp, Ann

Ann Voskamp zet met "Gebroken leven" het pad verder uit wat ze insloeg met Duizendmaal dank. Inmiddels is Broken Way, het engelse origineel een bestseller voor de New York TImes, USA Today, Publishers Weekly en the Wall Street Journal.

 

Dit is een boek voor wie liefheeft en wie lijdt. Voor degenen bij wie hun hoop en dromen en liefde zo groot werden dat hun hart ervan...

€ 17,95 Gebroken leven
 
Het Meesterwerk van God

Het Meesterwerk van God

Binnendijk, Henk

In zijn nieuwste boek Het meesterwerk van God schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek: de Openbaring aan Johannes.

 

Al schrijvend over dit bijzondere Bijbelboek brengt Binnendijk vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema's komen uit bij het hart van het evangelie. Waar loopt alles op uit en waar gaat het leven om?  

Henk Binnendijk onthult een schitterend...

€ 17,99 Het Meesterwerk van God
 
Vol van de Geest

Vol van de Geest

Halldorf, Peter

Inspirerend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest door Peter Halldorf.

 

Het boek geeft op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht over het werk en de persoon van de Heilige Geest. Halldorf vindt de juiste balans tussen zijn grote liefde voor het Woord en zijn kennis van de kerkgeschiedenis, van waaruit hij stilstaat bij de christelijke tradities die zich in de loop der tijd hebben...

€ 24,95 Vol van de Geest
 
Het teken van de leeuw

Het teken van de leeuw

Rivers, Francine

Francine Rivers werd beroemd met haar Rome-trilogie over Joods Slavin Haddasah, de Romein Markus en de Germaanse gladiator Artretes.

 

De boeken Een stem in de wind, de onafwendbare Dageraad en een echo in de duisternis vormen samen het opnieuw gezette en in luxe hardback uitvoering te verschijnen boek: Het teken van de Leeuw.  

Verhalen over de tijd waarin christenen voor de leeuwen werden...

€ 34,99 Het teken van de leeuw
 
Verdwaalde ster

Verdwaalde ster

Rivers, Francine

Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geļnspireerde roman.Nu voor een mooie mid-price 

1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet dat er onder die prachtige buitenkant een diep...

€ 15,00 Verdwaalde ster
 
Tien vrouwen uit de Bijbel

Tien vrouwen uit de Bijbel

Lucado, Max; Lucado, Jenna

Tien vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament - elk speelde een belangrijke rol in Gods plan met de wereld. In de verhalen van deze vrouwen ontdekken we samen met Max en Jenna Lucado dat er een God is die ons kent en van ons houdt.

 

Hij spreekt tot ons door de Bijbel, vormt levens, redt harten, geneest ziekten, brengt leven. Hij roept en gebruikt iedereen die Hem volgt en in Hem gelooft.  

Voor...

€ 24,95 Tien vrouwen uit de Bijbel
 
Heilige strijd

Heilige strijd

Graaf, Beatrice de

Beatrice de Graaf gaat in haar nieuwste essay " Heilige Strijd " in op het menselijke verlangen naar veiligheid en het einde van het kwaad.

 

In dit helder geschreven boek gaat Beatrice de Graaf op zoek naar een theologisch gefundeerde visie op geweld, het kwaad en onze menselijke veiligheid.  

De theologie van Augustinus over de mens, diens gebrokenheid en Gods genade geven dit essay een cruciale...

€ 12,99 Heilige strijd
 
Land van belofte

Land van belofte

Austin, Lynn

Lynn Austin haar nieuwste boek: Land van belofte is ruim op voorraad bij Ichthusboekhandel. Reserveer nu uw exemplaar!

 

In het boek Land van belofte voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich erg bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892, waar hun mogelijkheden beperkt zijn en de regels erg strikt. Ze verlangen naar nieuwe avonturen en laten hun vertrouwde thuis achter voor de Sinaļ woestijn. Ze...

€ 24,99 Land van belofte
 
Licht in de morgen

Licht in de morgen

Oosterhuis, Huub; Schulten, Ton

'Licht in de morgen' is een uniek samenwerkingsverband tussen de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis en kunstschilder Ton Schulten uit Ootmarsum.

 

Een nieuwe tekst van Huub Oosterhuis over de vluchteling, geļllustreerd met werken van Ton Schulten. 

Bij een bezoek aan Schultens museum raakte het Oosterhuis dat de mens afwezig is op de schilderijen. Dit inspireerde hem tot het schrijven...

€ 18,99 Licht in de morgen