Belijdeniscadeau geen boek

 

Bij het doen van belijdenis wordt heel vaak aan een boek gedacht. Toch is er ook een groep die je wel een belijdeniscadeau wilt geven, maar geen boek.

 

Onderstaand geven we een klein beeld van wat er zoal mogelijk is met een belijdenisgeschenk wat geen boek is. Te denken valt dan aan een CD, DVD of een sieraad. In de praktijk vindt je de leukste dingen als je in één van de winkels van Ichthusboekhandel rondkijkt.

 
God van leven CD

God van leven CD

Sela

God van Leven is de nieuwe CD voor 2018 van Sela. Een prachtig uitgewerkte studio CD die je zeker wilt horen. Reserveren kan volop bij Ichthusboekhandel. (Gratis verzending)

 

Op de voorkant van de nieuwe Sela-cd, die eind januari 2018 verschijnt, staat een olijftakje. Van oudsher een symbool van vrede en voorspoed. Op verschillende plekken in de Bijbel is er een verwijzing naar te vinden. Het eerste moment...

€ 16,50 God van leven CD
 
Vandaag

Vandaag

Ban, Kinga

Op haar nieuwste CD 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

 

De nieuwe CD van Kinga Ban wordt in het voorjaar verwacht. 

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en...

€ 14,50 Vandaag
 
Surrounded (live)

Surrounded (live)

Smith, Michael W.

In de maand februari verschijnen zomaar opeens 2 nieuwe albums van Michael W. Smith! Naast 'A Million Lights' (zijn nieuwe (meer) pop album) verschijnt ook het nieuwe live worship album 'Surrounded'.

 

De CD Surrounded is een live-opgenomen worship-album. Het verlangen van Michael W. Smith met het album Surrounded is dat hij de verschillende uitingen van de wereldwijde kerk wil verenigen in één...

€ 18,95 Surrounded (live)