Bookstore day 2018

 

Ichthusboekhandel heeft op d.v. 14 april samen met honderden andere boekhandels Bookstoreday. Één dag in het jaar waarin boekhandels wereldwijd laten zien waarom ze bestaan!

 

Speciale aanbiedingen op Bookstoreday 14 april 2018

 
Prentenbijbel

Prentenbijbel

Cate M. ten

De Prentenbijbel van Marijke ten Cate is een prachtige, warm geïllustreerde kinderbijbel met grote platen. Verschillende auteurs van kinderboeken hebben meegewerkt aan de teksten. De combinatie van grote prenten en compacte teksten maken deze bijbel bijzonder.

 

NU MET GRATIS VERJAARDAGSKALENDER 

De verhalen in de Prentenbijbel worden vooral...

€ 29,95 Prentenbijbel
 
Bijbel Dichtbij (Studiebijbel)

Bijbel Dichtbij (Studiebijbel)

BGT

Bijbel Dichtbij, een studiebijbel die de Bijbel in Gewone Taal (BGT) uitlegd, kopen doet u bij Ichthusboekhandel. 

De Bijbel Dichtbij is er met uitleg en toepassingen voor het dagelijks leven. Inleidingen met belangrijkste thema's, kaderteksten, toepassingsteksten, landkaarten, themapagina's en dwarsverwijzingen naar andere bijbelteksten.

 

Na het verschijnen van de...

€ 45,00 Bijbel Dichtbij (Studiebijbel)
 
Kronkelpad

Kronkelpad

Joubert, Irma

Lettie Louw is een zachtaardige, talentvolle jonge vrouw. Na haar studie keert ze terug naar het dorp waar ze opgroeide, om daar als huisarts aan de slag te gaan in de praktijk die ze van haar vader heeft overgenomen.

Marco Romanelli, die ternauwernood het concentratiekamp overleefde, keert in 1945 terug naar zijn ouderlijk huis is Noord-Italië. Zijn gezondheid is verwoest. Op aanraden van zijn broer Antonio, die zich als architect in Zuid-Afrika heeft gevestigd,...

€ 18,99 Kronkelpad
 
De blauwe planeet II

De blauwe planeet II

James Honeyborne; Mark Brownlow

De wonderen van de onderwaterwereld.

Dit boek, met unieke foto's van topkwaliteit, laat je een kijkje nemen in de verborgen diepten van alle oceanen. De wetenschap heeft na het grote succes van de documentatieserie The Blue Planet van 2001 niet stilgestaan en Blue Planet II is de opvolger. De BBC maakte met ultra-hd-technieken opnames onder de zeespiegel en er werd zelfs gebruikgemaakt van camera's op de rug van orka's. De fascinerende beelden van deze serie...

€ 29,99 De blauwe planeet II