Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Om in een kerstpakket te doen

Een mooi kerstpakket geven is waardevol, maar hoe voeg je er iets aan toe wat betekenis geeft en mensen op een nieuwe manier laat nadenken over de eeuwenoude boodschap van Kerst, de komst van Cristus naar deze aarde. Ichthusboekhandel heeft boeken die een christelijke boodschap meegeven bij een kerstpakket of op zich zelf gegeven kunnen worden aan buren, familie en vrienden.

Wij geven u graag wat suggesties. Grotere aantallen? Neem dan even contact met ons op via de chat of de contactpagina. Uiteraard kunt u ook bij ons in de winkels terecht voor mooie kerstkaarten (Nederlands en Engels.

Noel Kerstmagazine 2020

Noël is het kerstmagazine voor december 2020. Een mooie glossy om zelf te lezen in de kersttijd, en om uit te delen aan vrienden, buren, familie en collega's.

De acht verhalen in dit Kerstmagazine zijn een vrije bewerking van het Kerstevangelie uit Lukas. Het oude Kerstverhaal komt tot leven door de ogen van Elisabeth, Zacharia, Maria, Jozef, Simeon, Anne, Mesullam en Melchior.

Hun verhalen zijn herkenbaar én levensecht: Ze worden verliefd, krijgen kinderen of juist niet. Ze maken zich zorgen , zijn blij of jagen een droom na. Ander zijn door het leven getekend of hebben spijt van dingen die ze ooit hebben gedaan.

De mensen in de verhalen hebben echter één ding gemeen: Ze hebben Jezus ontmoet en dat heeft een ongekende diepe uitwerking op hun leven. Over Hem willen ze graag vertellen, misschien juist wel aan mensen vandaag!

De glossy Noël, Kerstmagazine 2020: Ideaal voor een kerstpakket en om uit te delen voor een actie.

Noel Kerstmagazine 2020
€ 6,95
voorraad onbekend
Pak het grootste geschenk maar uit

Pak dit jaar het grootste kerstgeschenk samen uit!

In dit schitterend geïllustreerde kerstkinderboek maken we kennis met het voorgeslacht van Jezus. Al die mannen en vrouwen, al die verhalen, ze maken dat we weer helemaal verliefd worden op Jezus zelf. Gods grote plan, van het Paradijs tot de kribbe, komt tot leven.

Elke dag pakken we met elkaar een geschenk uit, hangen een versiering op, en denken samen na over het liefdesverhaal van God en mensen.

Met Bijbelverhalen, vragen om over na te denken, dingen om samen te doen, en prachtige illustraties.

Pak het grootste geschenk maar uit Voskamp, Ann
€ 10,-
voorraad onbekend
Morgen komt de Messias

Meditaties, verhalen en gedichten van André F. Troost met het oog op advent en kerst. Nu als een prachtige aanbieding als kerstgeschenk.

'Stel je nu eens voor dat het echt waar zou zijn... Stel je nu eens voor dat morgen de Messias werkelijk zou komen! Het laatste oordeel. Dan zouden er niet langer oorlogen zijn. Geen ongelukken en rampen meer. Geen malaise en andere narigheid meer. Vrede zou er zijn. Eindelijk, overal: vrede.'

André Troost brengt ons in de warme sfeer van advent en kerst en weet de lezer te raken met ernst én humor.

Kernwoorden bij deze gedichten- en verhalenbundel zijn: bezinning, verstilling, vreugde en verwondering.

Heel geschikt voor gebruik bij vieringen in de advents- en kerstperiode, zoals in een zorginstellingen, verenigingen of bij een vesper. Tevens geschikt voor persoonlijk gebruik.

BEL ONS VOOR DE STAFFELPRIJS 079-3162081

Dr. André F. Troost werkte in diverse plaatsen als pastor. Hij schreef kerkliederen en diverse pastorale boeken. Van zijn hand verschenen reeds veel (dag)boeken.

Morgen komt de Messias Troost, André F.
€ 17,97
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie - Glossy gaat over Corrie ten Boom. Het is een magazine over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek de Schuilplaats die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

In deze glossy ontmoeten we niet alleen Corrie, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie - Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven tijdschrift dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Kerstboodschap

Het boek "Kerstboodschap" door Tim Keller is een ideaal kerstcadeau waarin het diep ontroerende en intellectueel uitdagende verhaal over de geboorte van Jezus Christus verteld en uitgelegd wordt. Het is een bijzonder boek wat geschikt is om aan familieleden, buren, collega's te geven. Maar ook ideaal als kerstcadeau bij een kerstpakket.

Veel niet-christenen denken dat ze aardig zicht hebben op het verhaal van Kerst. Elk jaar verschijnen de kerststallen in etalages en in winkelcentra en supermarkten zijn de liedjes over herders en engelen niet van de lucht. En ondanks die overvloed van allerlei al dan niet christelijke verwijzingen in onze huidige cultuur, zijn maar weinig mensen vertrouwd met de eigenlijke boodschap van het Bijbelse verhaal. In dit nieuwe boek neemt Tim Keller de lezer mee op een verhelderende reis naar de verrassende en ongedachte achtergronden van Kerst. Door de boodschap van hoop en verlossing te begrijpen die in nieuws over Jezus geboorte besloten ligt, zullen de lezers de bevrijdende en verlossende kracht van Gods genade op een diepere en meer zinvolle manier ervaren en begrijpen.

Keller laat zien wat de belangrijkste boodschap van Kerst is: Alleen God heeft het leven, de waarheid en de blijdschap die wij missen- hierdoor biedt hij troost aan wie dat zoeken. Publishers Weekly Tim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestseller: in alle redelijkheid, de vrijgevige God, Bidden en het Huwelijk.

Het boek Kerstboodschap is het ideale cadeau voor familie, vrienden en collega's wanneer we graag het verhaal van Kerst willen vertellen. Je kunt het lezen als boek in de periode van advent, maar ook tijdens de Kerstdagen.

Kerstboodschap is de Nederlandse vertaling van het boek: Hidden Christmas, wat oorspronkelijk in Amerika verscheen in 2016.

Kerstboodschap Keller, Tim
€ 14,95
voorraad onbekend
De jongen, de mol, de vos en het paard

De jongen, de mol, de vos en het paard is een bijzondere fraai prentenboek. Het is gebaseerd op een fabel met veel levenslessen en is geschreven en getekend door Charlie Mackesy. Nu met een Nederlandse vertaling door Arthur Japin. Een ideaal boek om een vriend of vriendin mee te verrassen of je zelf cadeaut e doen.

'Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. 'Lief,' zei de jongen. 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.

De Nederlandse editie van 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen.

Nu al een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert, waarvan er inmiddels alleen al in Nederland tienduizenden verkocht zijn.

De jongen, de mol, de vos en het paard Mackesy, Charlie
€ 20,-
voorraad onbekend