Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ons Netwerk

Woensdag 31 oktober 2018

Ichthusboekhandel is voor bijbels, christelijke boeken en muziek in het gebied van Zuid-Holland-west uw logische partner. In dit werkgebied vervult zij een spilfunctie als het gaat om distributie van bijbels, christelijke boeken en kerkelijke benodigdheden, voor kerken, scholen en particulieren.

Het verzorgingsgebied omvat Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer en de omliggende plaatsen.

Ichthusboekhandel vormt samen met uitgevers, leveranciers en distributeurs en importeurs uit binnen en buitenland het netwerk voor uw aankopen. U treft bij haar het grootste assortiment aan en een snelle service binnen de regio.

Onderstaand geven wij u een beeld van ons netwerk en voor welke partijen wij in dit gebied de aangewezen leverancier zijn:

UITGEVERIJEN

Ichthusboekhandel onderhoudt veel contacten met de verschillende christelijke uitgeverijen in Nederland en daarbuiten. Alle nieuwe uitgaven liggen bij ons meestal op voorraad. Wij bestellen meerdere keren week bij de centrale distributeurs en de afzonderlijke uitgeverijen.

Archippus - boeken over pastoraat
Ark media
Boekencentrum Uitgevers
Uitgeverij Brevier
Uitgeverij Buijten & Schipperheijn
Christelijke Blinden Bibliotheek (CBB)
Uitgeverij Callenbach
Uitgeverij de Banier
Dagelijkse Broodkruimels
Uitgeverij Everread
Gereformeerde Bijbelstichting (GBS)
Uitgeverij den Hertog
Uitgeverij Gideon
Uitgeverij Grace Publishing House
Uitgeverij Groen
Uitgeverij de Groot Goudriaan
Uitgeverij Highwaymedia
Uitgeverij Insideout
Internationale bijbelbond (IBB)
Royal Jongbloed uitgeversgroep
Uitgeverij Kok
Uitgeverij Gebr. Koster
Uitgeverij Medema (Jongbloed)
Uitgeverij Liedboek BV
Uitgeverij Meinema
Uitgeverij Merweboek
Uitgeverij Mozaiek
Nederlands Bijbelgenootschap (NBG)
Uitgeverij Novapres
Uitgeverij Om Sions Wil
Opruimingsboeken.nl
Uitgeverij de Parel
Uitgeverij Vuurbaak
Uitgeverij Shamar
Uitgeverij Voorhoeve
Uitgeverij van Wijnen
Uitgeverij het Zoeklicht

MUZIEK

Ichthusboekhandel heeft een goede samenwerking met alle christelijke muzieklabels in Nederland en (internationale) distributeurs van gospel en worshipmuziek. Indien niet leverbaar via Nederland dan importeren we zelf uit Engeland en Amerika.

316 Europe
De Bazuin
Ecovata - Nederlandse Gospel
Highway media
Jiftach, muziek distributie
Neema Muziekdistributie

WENSKAARTEN

Ichthusboekhandel voert een breed spectrum aan wenskaarten en biedt zowel kaarten met als zonder bijbeltekst. Ons assortiment wenskaarten is zeker onderscheidend te noemen.

Artige Wenskaarten
Baaij Light Cards
Morgensterkaarten (distributie)
Majestically Kaarten
Dagelijkse broodkruimels

Branche-informatie:

De Ichthusboekhandels zijn aangesloten bij de landelijke branche-organisaties en werken nauw samen met collega-boekhandelaren.

Brancheorganisatie voor het christelijke boek
Byblos groep (Professionele christelijke boekhandels)
Koninklijke Boekverkopersbond

BYBLOSGROEP

Byblos.nl, de betere christelijek boekhandelIchthusboekhandel werkt in de Byblosgroep samen met professionele christelijke boekhandels met een ruim assortiment en een goede service. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. De Byblos-winkels zijn gevestigd in:

Ichthusboekhandel importeert wekelijks bijbels en boeken uit Amerika, Groot-Brittanië, Belgie en Duitsland. Zij maakt daarbij gebruik van distributeurs als Ingram, Gardners, Alban Books, MessageMedia, en vele andere leveranciers. Landelijk behoort zij tot de voorhoede van zelfstandige christelijke boekhandels met een eigen import-functie. Door uw buitenlandse boeken bij Ichthusboekhandel te bestellen bespaart u (hoge) verzendkosten en profiteert u van de aanwezige kennis. Ichthusboekhandel Pelgrim (tel. 070-3800576) in den Haag vervult hierin een spilfunctie.

Ichthusboekhandel is aanwezig in de grotere plaatsen van Zuid-Holland-West. Zij wil daar tussen de mensen en de kerken aanwezig zijn met een breed assortiment bijbels, christelijke boeken en muziek.

Ichthusboekhandel rekent tot haar verzorgingsgebied:

Alphen aan den Rijn en de omliggende plaatsen:
Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Jacobswoude, Ter Aar, Noorden, Nieuwveen, Rijnsaterswoude, Zevenhoven, Nieuwkoop, Leimuiden.

Den Haag en de omliggende plaatsen:
Voorburg/Leidschendam, Rijswijk en Wassenaar

Leiden en de omliggende plaatsen:
Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Stompwijk, Hazerswoude, Zoeterwoude.

Zoetermeer en de omliggende plaatsen:
Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam, Stompwijk, Benthuizen, Zoeterwoude, Hazerswoude en Moerkapelle.

Binnen dit werkgebied is voor scholen, kerken, verenigingen en bedrijven aflevering mogelijk op locatie door onze eigen vervoersdienst. Aflevering gebeurt op afspraak en kan desgewenst in de avonduren plaatsvinden. Verschillende keren per week worden de winkels bevoorraad vanuit het centrale verdeelpunt in Zoetermeer.

Deelnemer aan o.a.:

Nationale boekenbon
VVV-cadeaubon