Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn, gevestigd op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Stationsstraat, is uw gastvrije christelijke boekwinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn. De christelijke webshop voor Alphen aan den Rijn en omgeving is Ichthusboekhandel.nl

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn / Pr. Hendrikstraat 145:

dinsdag:10:00 - 17:00
woensdag: 10:00 - 17:00
donderdag: 10.00 - 17.00
vrijdag: 10.00 -17.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00

U kunt 24 uur per dag terecht bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl en we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk elke bestelling uit te leveren.

NB:
U kunt bestellen via de website en wanneer u toch in de buurt bent, het ophalen in de winkel. Het ligt dan klaar bij de bestellingen en kan desgewenst al ingepakt worden. Zo werken we het meest duurzaam als gebruiker en (web)winkel. U kunt goed parkeren in de omgeving.

Wat is het assortiment bij Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn?

In deze winkel is een vast assortiment aanwezig met o.a. de Bijbel (in alle Nederlandse vertalingen), christelijke boeken, theologie, Bijbels dagboeken, kinderbijbels, geloofsopbouw, reformatorische boeken, naslagwerken, christelijke romans en spannende boeken, cadeauboeken, pastorale thema's, huwelijk en gezin, opvoeding, apologetiek, muziekboeken, christelijke muziek, cadeau-artikelen en wenskaarten.

Waar vind u Ichthusboekhandel Alphen a/d Rijn?:

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 145
Adres: Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn

Pr. Hendrikstraat 145
2405 AJ Alphen aan den Rijn

Bel : 0172-492560

Mail : Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn

Samenwerking Ma Shimka
Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn werkt samen met de pastorale psychologiepraktijk van MaShimka die zelfstandig gevestigd is in ons pand.

Onze winkel is rolstoel toegankelijk en vlakbij parkeerplaatsen voor invaliden.

Waar kunt u parkeren voor Ichthusboekhandel Alphen?
Parkeren in de directe omgeving is geen probleem. Er zijn diverse mogelijkheden van betaald parkeren. Voor vrij parkeren moet u even een stukje lopen in de Prins Hendrikstraat.

Ichthusboekhandel Alphen per fiets:
Qua bereikbaarheid is de Ichthusboekhandel in Alphen uitstekend te vinden met de fiets. Gevestigd aan een doorgaande route, bij het fietsknooppunt 46 en volop ruimte om voor de deur de fiets neer te zetten. Een mooie tussenstop in het Groene hart van Nederland.

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn is de voortzetting van de christelijke boekhandel het Anker, die vroeger gevestigd was aan de Hooftstraat.

Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn - Prins Hendrikstraat 145
Printeditie Bezoekersinformatie Ichthusboekhandel Alphen

- Geschiedenis van de Christelijke boekhandel in Alphen aan den Rijn
- Verzorgingsgebied Ichthus Boekhandel Alphen aan den Rijn
- Kerken in Alphen aan den Rijn en regio

Als christelijke boekhandel in Alphen aan den Rijn rekent Ichthusboekhandel.nl de plaatsen Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Oude Wetering, Ter Aar, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Noorden, Zevenhoven, Nieuwkoop, Leimuiden, Roelofarendsveen tot haar verzorgingsgebied.

Als u dichterbij onze andere winkels bent of woont kunt u daar terecht. Indien nodig worden ook bestellingen via onze interne vervoersdienst naar één van onze andere winkels gebracht.

Kijk hier onder voor meer informatie over onze winkels:

* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576

* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081

Overzicht van kerken in Alphen aan den Rijn die verbonden zijn met de Raad van kerken