Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel Den Haag

Ichthusboekhandel den Haag is gevestigd op de Korte Poten 42. Daarmee is ze al bijna 50 jaar de vertrouwde internationale christelijke boekhandel met een groot assortiment Bijbels, kinderbijbels en christelijke boeken voor Den Haag en wijde omgeving.

Ichthusboekhandel Den Haag

Voor de plaatsen 's-Gravenhage, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Wassenaar, Wateringen, Loosduinen en Scheveningen is Ichthusboekhandel.nl de christelijke boekwinkel.

Openingstijden Ichthusboekhandel Den Haag, Korte Poten 42

maandag: 12.00 - 17.00
dinsdag: 12.30 -17.00
woensdag: 10.00-17.00
donderdag: 10.00-17.00
vrijdag: 10.00-17.00
zaterdag: 10.00-17.00

Hoe ziet in den Haag onze Kastenindeling eruit. Kijk alvast even om sneller en gemakkelijker te zoeken en u te laten verrassen door het brede assortiment.

U kunt 24 uur per dag terecht bij de webshop en we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren.

MAIL UW VRAGEN NAAR Info@Ichthusboekhandel.nl of bel met de winkel in Zoetermeer 079-3162081

NB:
U kunt bestellen via de website en dan als u toch in de buurt ben, het ophalen in de winkel. Het ligt dan klaar bij de bestellingen en kan desgewenst al ingepakt worden. Zo werken we het meest duurzaam als gebruiker en (web)winkel.

U vindt bij Ichthusboekhandel Den Haag een actueel en breed assortiment met de Bijbel,, Kinderbijbels boeken over geloofsopbouw, christelijke boeken waaronder christelijke romans, Bijbelse dagboeken, theologie boeken en christelijke muziek, veel wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarnaast is Ichthusboekhandel den Haag vooral ook internationaal gericht met Engelse Bijbels en boeken.

Adres:
Ichthusboekhandel den Haag
Korte Poten 42
2511 EE Den Haag

Bel : 070-3800576

Mail : Ichthusboekhandel den Haag

Tussen het Centraal Station en de het Binnenhof vind je Ichthusboekhandel den Haag

Ichthusboekhandel Den Haag is de voortzetting van de winkels, De Goede Herder en later Pelgrim boekhandel den Haag) die vroeger gevestigd waren in de Koningsstraat.

De winkel in den Haag is rolstoel toegankelijk.

Vanaf Centraal Station naar Ichthusboekhandel:
Wanneer u met bus, tram of trein aankomt op het Centraal station: Loop dan aan de voorkant het station uit. Sla dan linksaf, naar de Bezuidenhoutseweg. Loop vervolgens alleen maar rechtdoor, het water over, over de Herengracht en dan de Korte Poten op. U bent er binnen 5 minuten!

Parkeren bij Ichthusboekhandel den Haag
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken (betaald) parkeren. U kunt o.a. terecht bij het Muzenplein en het Malieveld.
Ichthusboekhandel den Haag is uitstekend bereikbaar voor het openbaar vervoer, door de ligging in de nabijheid van het Centraal Station den Haag. Bent u met de fiets? Dan is er schuin tegenover de Ichthusboekhandel de Biesieklette in de Korte Poten.

Printeditie Bezoekersinfo Ichthusboekhandel den Haag

Biesieklette
Schuin tegenover de winkel in de Korte Poten is nu een Biesieklette gevestigd waar u gratis uw (mooie) fiets bewaakt kan stallen. Een ideaal vertrekpunt om bij de Ichthusboekhandel te komen en rustig daar even rond te kijken en uiteraard bij de andere winkels in de buurt.

Blader even in een blad Kerk in den Haag U kunt als we open zijn dit blad altijd gratis afhalen bij de winkel in het krantenrek! Of kijk eens op de WEBSITE van KERK IN DEN HAAG

Kijk hier onder voor meer informatie over onze andere winkels:

* Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560

* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081

Voor de boekenliefhebbers:
Binnen een straal van 200 meter treft u rond Ichthusboekhandel den Haag maar liefst nog 5 andere boekhandels aan zoals:[b] [u]The American Book Center, Boekhandel Douwes, de Nieuwe Juridische Boekhandel, Boekhandel Paagman Centrum .