Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel Den Haag

Ichthusboekhandel den Haag is gevestigd op de Korte Poten 42. Daarmee is ze al bijna 50 jaar de vertrouwde internationale christelijke boekhandel met een groot assortiment voor Den Haag en omgeving.

Ichthusboekhandel Den Haag

Voor de plaatsen 's-Gravenhage, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Wassenaar, Wateringen, Loosduinen en Scheveningen is Ichthusboekhandel.nl de christelijke boekwinkel.

Openingstijden:
Zondag: gesloten
maandag: 12.00-17.00
dinsdag: 10.00 -17.00
woensdag: 10.00 -17.00
donderdag: 10.00 -17.00
vrijdag: 10.00 -17.00
zaterdag: 10.00 -17.00

U vindt bij Ichthusboekhandel Den Haag een actueel en breed assortiment met de Bijbel, boeken over geloofsopbouw, christelijke boeken waaronder Bijbelse dagboeken, theologie boeken en christelijke muziek, veel wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarnaast is Ichthusboekhandel den Haag vooral ook internationaal gericht met Engelse bijbels en boeken.

Adres:
Ichthusboekhandel den Haag
Korte Poten 42
2511 EE Den Haag

Bel : 070-3800576

Mail : Ichthusboekhandel den Haag

Tussen het Centraal Station en de het Tweede Kamergebouw vindt u Ichthusboekhandel den Haag

Ichthusboekhandel Den Haag is de voortzetting van de winkels (De Goede Herder en later Pelgrim den Haag) die vroeger gevestigd waren in de Koningsstraat.

De winkel in den Haag is rolstoel toegankelijk.

Vanaf Centraal Station naar Ichthusboekhandel:
Wanneer u met bus, tram of trein aankomt op het Centraal station: Loop dan aan de voorkant het station uit. Sla dan linksaf, naar de Bezuidenhoutseweg. Loop vervolgens alleen maar rechtdoor, het water over, over de Herengracht en de Korte Poten. U bent er binnen 5 minuten!

Parkeren bij Ichthusboekhandel den Haag
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken (betaald) parkeren. U kunt o.a. terecht bij het Muzenplein en het Malieveld.
Ichthusboekhandel den Haag is uitstekend bereikbaar voor het openbaar vervoer, door de ligging in de nabijheid van het Centraal Station den Haag

Printeditie Bezoekersinfo Ichthusboekhandel den Haag

Blader even in het blad Kerk in den Haag van Februari 2021 U kunt als we open zijn dit blad altijd afhalen bij de winkel in het krantenrek! Of kijk eens op de WEBSITE van KERK IN DEN HAAG

Kijk hier onder voor meer informatie over onze andere winkels:

* Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560

* Ichthusboekhandel Leiden of bel: 071-5147061

* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081

Voor de boekenliefhebbers:
Binnen een straal van 200 meter treft u rond Ichthusboekhandel den Haag maar liefst nog 5 andere boekhandels aan zoals: The American Book Center, Boekhandel Douwes, de Nieuwe Juridische Boekhandel, Boekhandel Paagman Centrum en Boekhandel van Stockum