Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthus Boekhandel Leiden e.o.

Ichthusboekhandel Leiden, Nieuwstraat 27 - 071-5147061

Ichthusboekhandel Leiden is de gastvrije en vertrouwde plek voor het reserveren of aankopen van de Bijbel, christelijke boeken en muziek, wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarmee is zij de christelijke boekhandel voor de regio Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, de Bollenstreek, Lisse, Zoeterwoude en Hazerswoude. Daarnaast is Ichthusboekhandel.nl de christelijke webshop voor deze regio.

Ichthusboekhandel Leiden gaat veranderen en is gesloten op de Nieuwstraat 27. U kunt hier meer over lezen op deze pagina

U kunt 24 uur per dag terecht bij de webshop en we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren.

MAIL UW VRAGEN NAAR Info@Ichthusboekhandel.nl of bel met de winkel in Zoetermeer 079-3162081

NB:
U kunt bestellen via de website en dan als u toch in de buurt ben, het ophalen in één van de winkels. Het ligt dan klaar bij de bestellingen en kan desgewenst al ingepakt worden. Zo werken we het meest duurzaam als gebruiker en (web)winkel.

U vindt bij Ichthusboekhandel Leiden een actueel en breed assortiment met de Bijbel, boeken over geloofsopbouw, christelijke boeken waaronder Bijbelse dagboeken, theologie boeken en christelijke muziek, veel wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarnaast is Ichthusboekhandel Leiden gericht op studenten en internationale bezoekers met Engelse bijbels en boeken.

Trakteer u zelf eens op een bezoek aan het verrassende en historische Leiden met een rustmoment in Ichthusboekhandel. Ichthusboekhandel Leiden gevestigd aan de voet van de Hooglandse Kerk, dicht bij de de Burcht, Het Pilgrim Fathers Museum en de Bibliotheek van Leiden. Daarmee zitten wij in het centrum van Leiden in een mooi historisch pand op een prachtige locatie. Voor onze bezoekers ligt er een (gratis) plattegrond klaar van de binnenstad van Leiden.

ADRES: Ichthusboekhandel Leiden
Nieuwstraat 27
2312 KA Leiden
Telefoon : 071-5147061
Mail : Ichthusboekhandel Leiden

De winkel in Leiden is rolstoel toegankelijk. [/i]Plattegrond omgeving Ichthusboekhandel Leiden

Waar kunt u het beste parkeren voor Ichthusboekhandel Leiden
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken (betaald) parkeren. Voor de Nieuwstraat is een parkeerautomaat op de Hooigracht. Daarnaast kunt u terecht aan de Garenmarkt en de Parkeergarage Breestraat. (loopafstand ongeveer 250 meter) Uiteraard kunt u twee uur gratis parkeren buiten de stadssingels met een blauwe kaart.

Vlakbij de winkel zijn twee invalideparkeerplaatsen beschikbaar. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt op de Garenmarkt en in de Breestraat. Station Leiden Centraal (1,5 km) en Station Leiden Lammerschans (1,3 km) liggen op redelijke loopafstand.

Printeditie bezoekersinfo Ichthusboekhandel Leiden

Klik hier voor kerken en aktiviteiten in Leiden

Kijk hier onder voor meer informatie over onze andere Ichthusboekhandels: * Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081Leiden, de plaats voor een dagje uit!

De burcht in Leiden heeft een prachtig uitzicht over de stadVanaf de Burcht in Leiden heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de Hooglandse Kerk.