Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthus Boekhandel Leiden e.o.

Ichthusboekhandel Leiden, Nieuwstraat 27 - 071-5147061

Ichthusboekhandel Leiden is de gastvrije en vertrouwde plek voor uw aankopen van de Bijbel, christelijke boeken en muziek, wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarmee is zij de christelijke boekhandel voor de regio Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, de Bollenstreek, Lisse, Zoeterwoude, Hazerswoude, Stompwijk.

Ichthusboekhandel Leiden is weer gewoon geopend vanaf 28 maart 2021. U kunt zonder afspraak binnenlopen en even rondkijken. Gezien het oppervlakte mogen we 2 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Het ophalen van bestellingen is bovendien vrij. Mocht de winkel op het moment dat u komt te vol zijn, dan kunt u even wachten op het pleintje voor de winkel, waar een prachtige zitplek is onder de boom.

Openingstijden Ichthusboekhandel Leiden:

Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-17.00
Woensdag: 10.00-17.00
Donderdag: 10.00-17.00
Vrijdag: 10.00-17.00
Zaterdag: 10.00-17.00

Combineer eens een bezoek aan het prachtige toeristische Leiden met een rustmoment in Ichthusboekhandel. Ichthusboekhandel Leiden is gevestigd aan de voet van de Hooglandse Kerk, dicht bij de de Burcht, Het Pilgrim Fathers Museum en de Bibliotheek van Leiden. Daarmee zitten wij in het centrum van Leiden in een mooi historisch pand op een prachtige locatie. Voor onze bezoekers ligt er een (gratis) plattegrond klaar van de binnenstad van Leiden.

KLIK hier voor informatie over de Pilgrim Fathers Tour door Leiden. U kunt informatie downloaden op deze website of verschillende routes kopen met toelichting in de winkel van Ichthusboekhandel.

ADRES: Ichthusboekhandel Leiden
Nieuwstraat 27
2312 KA Leiden
Telefoon : 071-5147061
Mail : Ichthusboekhandel Leiden

De winkel in Leiden is rolstoel toegankelijk. [/i]Plattegrond omgeving Ichthusboekhandel Leiden

Waar kunt u het beste parkeren voor Ichthusboekhandel Leiden
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken (betaald) parkeren. Voor de Nieuwstraat is een parkeerautomaat op de Hooigracht. Daarnaast kunt u terecht aan de Garenmarkt en de Parkeergarage Breestraat. (loopafstand ongeveer 250 meter) Uiteraard kunt u twee uur gratis parkeren buiten de stadssingels met een blauwe kaart.

Vlakbij de winkel zijn twee invalide-parkeerplaatsen beschikbaar. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt op de Garenmarkt en in de Breestraat. Station Leiden Centraal (1,5 km) en Station Leiden Lammerschans (1,3 km) liggen op redelijke loopafstand.

Printeditie bezoekersinfo Ichthusboekhandel Leiden

Klik hier voor kerken en aktiviteiten in Leiden

Kijk hier onder voor meer informatie over onze andere Ichthusboekhandels: * Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081Leiden, de plaats voor een dagje uit!

Gevestigd aan de voet van de Hooglandse Kerkin Leiden het Pilgrim Fathers museum is vlak naast onsHet Pilgrim Fathers Museum is op een steenworp afstandIchthusboekhandel is gevestigd in een bijzondere historische omgevingZaterdags altijd een prachtige omgeving met antiek, antiquariaten en de grote versmarkt vlak bij ons op de Nieuwe Rijn.

De burcht in Leiden heeft een prachtig uitzicht over de stadVanaf de Burcht in Leiden heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de Hooglandse Kerk.