Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Peuterbijbel

Peuterbijbels zijn er bij Ichthusboekhandel te kust en te keur. Voor kinderen van 0-4 jaar kun je uitstekend terecht in de winkels van Ichthusboekhandel of online op de website als het gaat om een kinderbijbel op hun niveau.

Voor jonge kinderen is een peuterbijbel een gebruikelijk cadeau bij doop of opdragen. Het is ook vaak een geschenk van grootouders bij geboorte en de kraamtijd. Door een kind of een gezin een peuterbijbel te geven geef je een ondersteuning voor de geestelijke vorming van een nieuw leven.

De peuterbijbel kopen doet u in één van de winkels van Ichthusboekhandel. Online bestellen kan altijd via onze website. Onderstaand een overzicht:

Peuterbijbel

Een geheel nieuwe Peuterbijbel met frisse, duidelijke illustraties afgestemd op peuters. 65 Bijbelverhalen worden in korte, eenvoudige zinnen verteld op het niveau van jonge kinderen.

Op iedere pagina is een grote, kleurrijke illustratie te zien. Kinderen maken zo op een gemakkelijke en leuke manier kennis met de verhalen uit de Bijbel.

Zeer geschikt als kraamcadeau of bij doop of opdragen.

Willemijn de Weerd heeft deze Peuterbijbel vertaald. Zij is bekend als kinderboekenschrijfster. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Bedoeld voor kinderen van 0-4 jaar.

Eind Augustus 2018 wordt deze Peuterbijbel weer verwacht bij Ichthusboekhandel.

Peuterbijbel David, Juliet
€ 20,99
voorraad onbekend
Babybijbel

In de Babybijbel van Corien Oranje vind je de mooiste verhalen voor je baby. De verhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze al heel jong kan ervaren en beleven.

In de Babybijbel vind je de mooiste verhalen voor je baby. De verhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze kan meemaken. Samen voel je de zon op je wangen, hobbel je mee met Abraham op de kameel en maak je muziek voor de Heer.

Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby's.

Bij elk verhaal vind je een kinderliedje op een bekende melodie, lieve en grappige bijbelliedjes die je graag voor je baby zult zingen. Voorlezen is van groot belang voor baby's en kleine kinderen.

De Babybijbel helpt je om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De zwart-wit-illustraties zijn speciaal gemaakt voor jonge baby's, omdat ze deze al goed kunnen onderscheiden.

Ook je oudere kindje zal in de Babybijbel veel kunnen ontdekken.

Babybijbel Oranje, Corien
€ 17,95
voorraad onbekend
Acht verhalen van Jezus

Acht verhalen van Jezus is een leuk prentenboek waarin gelijkenissen verbeeld worden vanuit de Bergrede. Elke vertelling wordt voorafgegaan door de Bijbeltekst waar dit Bijbelverhaal te vinden is.

Deze acht verhalen van Jezus zijn eigenlijk gelijkenissen die behandeld worden zijn (zoals ze in het boek genoemd worden): het verloren schaap, de kostbare parel, de twee zonen, het huis op de rots, tien zilveren munten, het kleine poortje, wie helpt mij en de rijke boer.
Elke vertelling geeft een korte uitleg van wat Jezus met Zijn verhaal bedoelde.

De vrolijke illustraties geven een belangrijke meerwaarde aan de vertellingen. Het boekje heeft veel weg van een prentenboek; de tekst verwijst soms naar de tekening. De fraai gekleurde tekeningen zijn grappig en onderstrepen subtiel de humor die Jezus zelf in Zijn verhalen legde.

Mick Inkpen is winnaar van de Engelse prijs voor het best geïlustreerde kinderboek. Samen met Nick Butterworth tekende hij voor deze populaire bundel met acht gelijkenissen uit o.a. de Bergrede van Jezus.

Het prentenboek Acht verhalen van Jezus is een leuk boek om uit voor te lezen. Het is geschikt voor kinderen die zelf kunnen lezen - maar grote (voor)lezers zullen ook veel plezier aan dit prachtboek beleven!

Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 6 jaar

Acht verhalen van Jezus kopen, doe je bij Ichthusboekhandel in de winkel. Bestellen kan online in onze christelijke webshop.

Acht verhalen van Jezus Butterworth, Nick
€ 14,99
voorraad onbekend