Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Peuterbijbels

De Peuterbijbel is bij Ichthusboekhandel verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Voor kinderen van 0-4 jaar kun je uitstekend terecht in de winkels van Ichthusboekhandel.nl of online in de webshop als het gaat om Peuterbijbels.

Voor jonge kinderen is een Peuterbijbel een gebruikelijk cadeau bij doop of opdragen. Het is ook vaak een geschenk van grootouders bij geboorte en in de kraamtijd. Door een kind of een gezin een Peuterbijbel te geven geef je een ondersteuning voor de geestelijke vorming van een volgende generatie.

Een Bijbel voor uw peuter uitzoeken lukt vaak het beste in één van Ichthusboekwinkels. Maar of u nu in de winkels iets koopt of online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl, we adviseren u waar nodig en bovendien: het wordt gratis leuk ingepakt als u dat wil.

Een peuterbijbel kopen doet u in één van de winkels van Ichthusboekhandel. Online bestellen kan altijd via de webshop van Ichthusboekhandel.nl. Onderstaand een overzicht van het aanbod:

Mijn Peuterbijbel

Mijn Peuterbijbel door Melanie van der Peut is een verrassend en fraai verzorgd voorleesboek over de bijbel voor jonge kinderen van 0-4 jaar. Want wat kunnen peuters ook verrassend uit de hoek komen! In hun wereld is alles mogelijk en dat delen ze graag met de mensen om hen heen. In hun eigen tempo ontdekken peuters de wereld van taal, kleuren, vormen, dieren, muziek en emoties. Juist daarom is voorlezen aan kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar zo belangrijk. Voor de algemene ontwikkeling, maar ook omdat het een moment van persoonlijke aandacht is en hen helpt om veel over God en de bijbel te ontdekken.

INKIJKEXEMPLAAR MIJN PEUTERBIJBEL / MELANIE VAN DE PEUT

Bij het maken van Mijn Peuterbijbel is dit een van de uitgangspunten geweest. Dit product brengt een ruim aanbod van Bijbelverhalen in beeld, waarbij auteur Melanie van der Peut heeft gezocht naar raakvlakken met de ontwikkeling van peuters. In alle verhalen zitten verschillende elementen waarbij het kind actief betrokken wordt. De illustraties van Michel de Boer spelen in op herkenbare emoties en bevatten elk een zoekopdracht, iets wat kinderen direct oppakken.

Dit is de eerste peuterbijbel van Nederlandse bodem, en bevat ruim 50 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Een waardevol boek om regelmatig samen uit te lezen.

Mijn Peuterbijbel Peut, Melanie van de
€ 26,50
voorraad onbekend
Peuterbijbel

De Peuterbijbel van Willemijn de Weerd en Marieke ten Berge is van Nederlandse origine. Je treft in deze prachtig vormgegeven kinderbijbel voor peuters veertig Bijbelverhalen aan voor je (klein)kind.

Inkijkexemplaar Peuterbijbel Willemijn de Weerd en Marieke ten Berge

Verwonder je samen met Adam en Eva over de prachtige tuin. Ga met het volk van God op reis. En ontdek wie het Kind in de stal is. Voorlezen is belangrijk voor peuters. Deze Peuterbijbel maakt het voorlezen tot een feest! Na elk verhaal is er een opdracht op peuterniveau: schommelen in een boot, regengeluiden nadoen of muziek maken voor God.

De sfeervolle illustraties van Marieke ten Berge nodigen je peuter uit om naar de platen te kijken, alles aan te wijzen en zo ook allerlei elementen te benoemen.

De Peuterbijbel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Eenvoudig te bestellen in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Peuterbijbel Weerd, Willemijn de en Marieke ten Berge
€ 27,99
voorraad onbekend
Acht verhalen van Jezus

Het prentenboek: Acht verhalen van Jezus van Nick Butterworth laat op een originele manier de gelijkenissen vanuit de Bergrede zien. Elke vertelling wordt voorafgegaan door de Bijbeltekst waar dit Bijbelverhaal te vinden is.

De acht verhalen van Jezus zijn eigenlijk allemaal gelijkenissen die behandeld worden (zoals ze in het boek genoemd worden): het verloren schaap, de kostbare parel, de twee zonen, het huis op de rots, tien zilveren munten, het kleine poortje, wie helpt mij en de rijke boer. Elke vertelling geeft een korte uitleg van wat Jezus met Zijn verhaal / gelijkenis bedoelde.

De vrolijke illustraties geven een belangrijke meerwaarde aan de vertellingen. Het boekje heeft veel weg van een prentenboek; de tekst verwijst soms naar de tekening. De fraai gekleurde tekeningen zijn grappig en onderstrepen subtiel de humor die Jezus zelf in Zijn verhalen legde.

Mick Inkpen is winnaar van de Engelse prijs voor het best geïllustreerde kinderboek. Samen met Nick Butterworth tekende hij voor deze populaire bundel met acht gelijkenissen uit o.a. de Bergrede van Jezus.

Het prentenboek Acht verhalen van Jezus is een leuk boek om uit voor te lezen. Het is geschikt voor kinderen die zelf kunnen lezen - maar grotere (voor)lezers zullen ook veel plezier aan dit prachtboek beleven!

Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 6 jaar

Acht verhalen van Jezus kopen, doe je bij Ichthusboekhandel in één van de winkels. Bestellen kan online in onze christelijke webshop. We pakken het dan graag leuk in als gratis service.

Acht verhalen van Jezus Butterworth, Nick
€ 15,99
voorraad onbekend
Babybijbel

In de Babybijbel (deel 1) van Corien Oranje vind je de mooiste verhalen voor je baby. De verhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze al heel jong kan ervaren en beleven. De prachtige illustraties zijn van Marieke ten Berge.

Samen voel je de zon op je wangen, hobbel je mee met Abraham op de kameel en maak je muziek voor de Heer. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby's.

INKIJKEXEMPLAAAR Babybijbel (1)

Bij elk verhaal vind je een kinderliedje op een bekende melodie, lieve en grappige Bijbelliedjes die je graag voor je baby zult zingen. Voorlezen is van groot belang voor baby's en kleine kinderen.

De Babybijbel helpt je om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De zwart-wit illustraties zijn speciaal gemaakt voor jonge baby's, omdat ze deze al snel goed kunnen onderscheiden.

Ook je oudere kindje zal in de Babybijbel veel kunnen ontdekken.

Bestel vandaag nog de Babybijbel voor kind of kleinkind online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Babybijbel Oranje, Corien
€ 18,95
voorraad onbekend
Babybijbel deel 2

De Babybijbel van Corien Oranje, bijzondere bijbel voor hele jonge kinderen heeft op vele plaatsen een plekje veroverd in harten van jonge ouders en geeft elke babykamer een bijzonder accent. De unieke zwart-wit illustraties van Marieke ten Berge typeren dit bijzondere cadeau voor ouders en hun baby. Daarom is er nu de Babybijbel deel 2 met nieuwe verhalen.

De verhalen van Corien Oranje maken op een heel natuurlijke manier het voorlezen tot iets bijzonders en vormen zo een kostbare start van een vertel- en zangtraditie met je kind. De nieuwe teksten van de verhalen in de Babybijbel op de melodie van bekende kinderliedjes zijn inmiddels al favoriet bij duizenden kinderen.

Voor iedereen die fan is van de Babybijbel verschijnt er daarom nu een tweede uitgave. Zeven nieuwe verhalen en liedjes met illustraties in dezelfde stijl vormen zo deel 2.

De Babybijbel deel 2 is ideaal als cadeau bij een doop of opdragen. Het is een bijzondere aanvulling voor hen die deel 1 al kregen bij de geboorte van hun baby.

Babybijbel deel 2 Oranje, Corien
€ 18,95
voorraad onbekend
Peuterbijbel

Een geheel nieuwe Peuterbijbel van Juliet David met frisse, duidelijke illustraties afgestemd op peuters. 65 Bijbelverhalen worden in korte, eenvoudige zinnen verteld op het niveau van jonge kinderen.

Op iedere pagina is een grote, kleurrijke illustratie te zien. Kinderen maken zo op een gemakkelijke en leuke manier kennis met de verhalen uit de Bijbel.

Zeer geschikt als kraamcadeau of bij doop of opdragen.

Willemijn de Weerd heeft deze Peuterbijbel vertaald. Zij is bekend als kinderboekenschrijfster. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Bedoeld voor kinderen van 0-4 jaar.

Peuterbijbel David, Juliet
€ 22,99
voorraad onbekend
Bijbelverhalen voor jonge kinderen
Bijbelverhalen voor jonge kinderen Berghof, Charlotte; Berghof, Michael
€ 17,99
voorraad onbekend
Mijn kleine peuterbijbel

Mijn kleine Peuterbijbel is een kinderbijbel van Nederlandse bodem. In het kartonboek staan veel herkenbare illustraties. Deze kenmerken zich in dit boekje door bespreekbare emoties, een gebalanceerd kleurenpalet en subtiele details die bijdragen aan het Bijbelverhaal en het gesprek er over.

De handzame uitvoering in stevig karton met afgeronde hoeken maakt het boek zeer gebruiksvriendelijk. De kartonnen pagina's hebben een matte uitstraling, wat past bij dit duurzame product. Mijn kleine Peuterbijbel is geschikt om te gebruiken in thuissituaties, maar zeker ook in groepsverband in de kerk of op de kinderopvang.

Onderwijskundige Melanie van de Peut werkt als taalcoördinator in de kinderopvang. Uit de praktijk weet zij wat deze jonge doelgroep aanspreekt, en hoe je als voorlezer de aandacht vasthoudt en interactie op gang brengt.

Mijn kleine peuterbijbel Peut, Melanie van der
€ 10,95
voorraad onbekend