Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Postbezorging rond Sinterklaas

Maandag 22 november 2021

Kerstcadeaus kopen doet u bij Ichthusboekhandel.nl

De periode rond Black Friday, Sinterklaas en Kerst is altijd wat hectisch als het gaat om de verzending van uw internetbestellingen. Daarin denken we graag met u mee en adviseren wij u zeer dringend om niet tot het laatste moment te wachten.

Voor Black Friday acties bent u bij ons niet aan het goede adres. Er is een wettelijke vaste prijs voor boeken en daar wordt ook met Black Friday niet van afgeweken. Dus kijk vooral naar inhoud, wat overigens voor het hele jaar het beste advies is.

Sinterklaas, is D.V. 5 december en valt op een zondag. Dat maakt dat we vrijdag tot 16.00 uur verzenden wat op voorraad is en daarna gaan we weer op maandag naar het Post Distributiecentrum. Wij proberen in de directe omgeving van onze winkels zoveel mogelijk zelf te bezorgen, maar als onze planning vol, kunnen we niet naar iets anders uitwijken.

Ichthusboekhandel.nl verstuurt veel via Post.nl Kerst valt dit jaar op zaterdag en zondag. Dat maakt dat we donderdag 23 december om 16.00 de laatste verzendingen doen en mogelijk ontvangt u het dan nog op vrijdag 24 december. Maar in dit alles gelden veel verschillende voorbehouden. Wij doen ons best, maar de capaciteit van PostNL is erg belangrijk. Bovendien weten we (nog) niet wat er nog voor beperkingen komen rond Corona-richtlijnen c.q. wetgeving.

Afhalen in de winkels:

Uiteraard kunt u uw bestelling afhalen in één van de winkels. U klikt dan deze optie aan en wij leggen het dan klaar. Daarna ontvangt u een mail waarin de bestelling bevestigd wordt en kunt u langskomen. In de winkel gelden de door de overheid aangegeven corona maatregelen. Dat betekent o.a. dat en mondkapje verplicht is, afstand houden is de anderhalve meter norm en niet te veel mensen tegelijkertijd in de winkels.