Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

PostNl leveringen soms te laat

Donderdag 19 november 2020

We merken uit verschillende reacties van onze bezoekers en bestellers dat PostNL niet altijd de verwachtingen waar kan maken. Zij geven dit ook zelf aan op de website voor Track and Trace van de afleveringen.

Als Ichthusboekhandel doen we er alles aan om u zo snel mogelijk uw pakket toe te sturen. Het wordt afgeleverd bij een groot PostNL verzamelpunt en waar mogelijk binnen de regio door onze eigen vervoersdienst bezorgd. Grote pakketten worden soms ook buiten de regio door ons zelf bezorgd, teneinde vertraging of mogelijke schade de voorkomen.

Als uw pakket verzorgd wordt door PostNL dan krijgt u als het goed is een mail met daarin het Track and Trace nummer. Daarmee kunt u uw bestelling volgen.

Als er onverhoopt iets mis gaat, krijgt u een contactpersoon binnen ons team die uw bestelling gaat volgen, totdat die afgeleverd is.

Pakketjes worden door ons zelf afgeleverd bij een Business-point van PostNL. Daarmee weten we zeker dat het in de goede stroom meegaat. We proberen dit ook waar mogelijk slim aan te leveren, waardoor we piekbelastingen vermijden. Maar de maand December is het ook gewoon te druk via PostNL soms.

Voor alle duidelijkheid, uw pakket is verzekerd tijdens het vervoer tot maximaal 2.500 euro via Trustedshops, de onafhankelijke kwaliteitsbewaker van onze dienstverlening.