Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Priscilla Shirer

De Bijbelstudieboeken van Priscilla Shirer kunt u kopen of bestellen bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl Priscilla Shirer (1974) groeide op in het gezin van Tony Evans, voorganger in een grote kerk in Dalls. Priscilla Shirer schrijft boeken, is een motiverende spreekster, werkte mee als actrice in de film Warroom, Overcomer en I can only Imagine. Ze is overduidelijk een christelijke evangelist. Haar broer is de christelijke muzikant Anthony Evans. Ze is getrouwd met Jerry Shirer en samen vormen zij de leiding van het werk van Going Beyond Ministries.

De Bijbelstudies van Priscilla Shirer zijn inspirerend en Bijbels. Ze vormen een combinatie van (thuis)studie en onderwijs op video voor groepen. Priscilla helpt je dat wat je ontdekt hebt in Gods Woord praktisch toe te passen in je leven, en zo je geloof om te zetten in daden, zodat je een licht kan zijn deze wereld.

De studies bestaan uit een werkboek en video's. Het werkboek gebruik je individueel, als deelnemer, om elke dag een Bijbelstudie te doen en zo actief aan de slag te gaan met Gods Woord. Achter in dit werkboek vind je praktische tips en adviezen voor het leiden van de studie, zodat je direct aan de slag kunt met een groep. Dit werkboek bevat de toegangscode tot de online Bijbelstudies; deze kijk je met elkaar als groep.

Een overzicht van alle boeken van Priscilla Shirer in het Nederlands die u gemakkelijk online kan bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer. Snelle verzending en desgewenst gratis leuk ingepakt als cadeau!

Elia, vurig geloof Bijbelstudie

Priscilla Shirer is er nu met een Bijbelstudieboek over de profeet Elia. Praktisch, ideaal voor vrouwengroepen en een studie die jou helpt groeien in geloof.

De profeet Elia kennen we vooral van de vuurregen op de berg Karmel. Een indrukwekkend optreden; we zouden bijna vergeten dat er een lang proces van geloofsontwikkeling aan voorafging, vol uitdaging en twijfel. Net als Elia moeten wij leren groeien in ons geloof om stand te houden in een cultuur die steeds verder van God afdwaalt.

Priscilla Shirer neemt je mee in het leven van de profeet, en helpt je inzien hoe God ook jouw geloof sterkt, dwars door alle bergen en dalen. Elia is een 7-weekse Bijbelstudie voor groepen, met een combinatie van zelfstudie en video-onderwijs.

Het boek bevat een inlogcode die toegang geeft tot de online video's. Ook staan er tips in voor groepsleiders, met extra informatie en gespreksvragen. Bij grote aantallen denken we graag met u mee over aflevering en prijs.

Reserveen nu uw exemplaar van Elia door Priscilla Shirer bij Ichthusboekhandel.nl of kom langs in één van de winkels.

Elia, vurig geloof Bijbelstudie Shirer, Priscialla
€ 34,99
voorraad onbekend
Leven in Gods ritme

Leven in Gods ritme is een boek van van Priscilla Shirer. Deze Bijbelstudie gaat over het leven volgens een bijbels patroon van zes dagen arbeid en één dag rust. De boeken van Priscilla Shirer zijn uitstekend bruikbaar in een meer multiculturele context en richten zich specifiek op vrouwen.

Een van de grootste uitdagingen voor vrouwen in deze tijd is om tijd te nemen: je even terugtrekken van al je bezigheden en ademhalen. Al in het Oude Testament gaf God het volk Israël de dag van de sabbat, en nog steeds is dat een van Zijn grootste geschenken voor ons. Als je bezorgd bent, of vermoeid, uitgeput of overprikkeld - dit idee van sabbat zal je leven veranderen!

Deze Bijbelstudie volg je als groep. Het boek biedt vijf bijbelstudies om thuis te doen. Daarnaast krijg je toegang tot online videostudies, die je als groep bekijkt. Het boek bevat ook tips voor de groepsleider en extra gespreksvragen.

Priscilla Shirer (1974) groeide op in het gezin van Tony Evans, voorganger in een grote kerk in Dalls. Priscilla schrijft boeken, is een motiverende spreekster, werkte mee als actrice in de film Warroom, Overcomer en I can only Imagine.

Leven in Gods ritme Shirer, Priscilla
€ 24,99
voorraad onbekend
Geloofshelden, bijbelstudies oude Test.

Geloofshelden is een 6-weeks Bijbelstudieboek en neemt je mee in vijf studies van geliefde auteurs zoals Beth Moore, Kelly Minter, Lisa Harper, Jennifer Rothschild en Priscilla Shirer. Elke Bijbelstudie bestaat uit vijf dagen en is een combinatie van zelf de Bijbel bestuderen en onderwijs volgen via video's. In totaal gaat het dus om 30 Bijbelstudies.

Geloofshelden behandelt vijf personen uit het Oude Testament: koningin Esther, Gideon, Hosea, Maleachi en Nehemia. Stuk voor stuk geloofshelden die God blijven volgen, ongeacht wat er op hun pad komt. Bestudeer hoe God het leven van eenvoudige mensen gebruikte voor zijn koninkrijk. En ontdek hoe Hij ook jouw leven kan gebruiken.

Het boek bevat een inlogcode die je toegang geeft tot de online video's. Ook staan er tips in voor groepsleiders, met extra informatie en gespreksvragen.

'Deze geloofshelden moedigen je aan om God te gehoorzamen, ook als het spannend is. Je maakt kennis met de onderwijsstijl van vijf inspirerende internationale sprekers. Dit smaakt naar meer!'
- Annemarie Rietkerk, adviseur Beth Moore-studiegroepen

Geloofshelden, bijbelstudies oude Test. Moore, Beth/ Priscilla Shirer
€ 26,99
voorraad onbekend
Gideon, jouw zwakte Gods kracht

Priscilla Shirer komt nu met een boeiende studie over Gideon. Jouw zwakte is Gods kracht is dan de ondertitel. Voor studie met een groep of persoonlijk.

Bij de naam Gideon denken we al snel aan zijn heldhaftige overwinning met slechts 300 soldaten. Maar Gideons verhaal gaat niet alleen over triomf. Het gaat ook over zwakheid. Over hoe God de worsteling van één man ombuigt tot een overwinning.

Herken jij Gideons gevoelens van zwakte en tekortschieten? Deze studie moedigt je aan om je beperkingen te omarmen als een geschenk van God. Zo wordt jouw zwakte Gods kracht.

Gideon is een 7-weekse bijbelstudie voor groepen, met een combinatie van zelfstudie en video-onderwijs.

Het boek bevat een inlogcode die toegang geeft tot de online video's.

Ook staan er tips in voor groepsleiders, met extra informatie en gespreksvragen.

Gideon, jouw zwakte Gods kracht Shirer, Priscilla
€ 34,99
voorraad onbekend
Toegewijd

Toegewijd is een 90 dagen bijbels dagboek van Priscilla Shirer. Dit dagboek wil jou inspireren om te luisteren naar Gods stem en zijn weg te leren gaan in je dagelijks leven.

De overdenkingen dagen je uit en geven moed en kracht voor elke nieuwe dag. Elke dag begint met een Bijbeltekst uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Daarna volgt een mooie, inhoudelijke meditatie, en een aantal vragen die je aan het nadenken zetten, zodat je elke dag toegewijd aan Hem kunt leven.

Priscilla Shirer werd bekend door haar betrokkenheid bij de film War Room en het boek wat daarbij hoort over bidden: Vurig.

Toegewijd Shirer, Priscilla
€ 12,50
voorraad onbekend
Vurig

Priscilla Shirer laat in het boek Vurig zien dat als je de film War Room gezien hebt, en de boodschap hiervan graag wilt toepassen, je dit boek echt moet lezen. Je wordt geholpen om een plan te maken om je leven aan gebed toe te wijden, voor jezelf en voor degenen om je heen.

Wanneer je bij het einde van het boek bent gekomen, zul je je in staat voelen om de moeilijke dingen in het leven op je knieën te tegemoet te gaan.

De vijand is er op uit is om je leven te ontwrichten en je geloof in God te ondermijnen. Gebed is een krachtig wapen om zijn aanvallen te kunnen pareren. Dit boek geeft je een strijdplan voor serieus, specifiek en strategisch gebed.

Priscilla, die zelf een hoofdrol speelde in de film War Room, behandelt de 10 meest voorkomende strategieën van de duivel. Daarbij gaat het onder meer om

* je identiteit,
* je familie,
* je tijd
* je verleden en
* je relaties.

Ze laat zien hoe je kunt bidden om jezelf tegen de kwade invloed van de duisternis te beschermen en overwinning te boeken als je terrein verloren zou hebben. .

Vurig Shirer, Priscilla
€ 21,99
voorraad onbekend