Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Priscilla Shirer

Priscilla Shirer Priscilla Shirer (1974) groeide op in het gezin van Tony Evans, voorganger in een grote kerk in Dalls. Priscilla schrijft boeken, is een motiverende spreekster, werkte mee als actrice in de film Warroom, Overcomer en I can only Imagine. Ze is overduidelijk een christelijke evangelist. Haar broer is de christelijke muzikant Anthony Evans. Ze is getrouwd met Jerry Shirer en samen vormen zij de leiding van het werk van Going Beyond Ministries.

De Bijbelstudies van Priscilla Shirer zijn inspirerend en bijbels. Ze vormen een combinatie van (thuis)studie en onderwijs op video. Priscilla helpt je dat wat je ontdekt heeft in Gods Woord toe te passen in je leven, en zo je geloof om te zetten in daden, zodat je een licht kan zijn deze wereld.

De studies bestaan uit een werkboek en video's. Het werkboek gebruik je individueel, als deelnemer, om elke dag een Bijbelstudie te doen en zo actief aan de slag te gaan met Gods Woord. Achter in dit werkboek vind je praktische tips en adviezen voor het leiden van de studie, zodat je direct aan de slag kunt met een groep. Ook bevat dit werkboek de toegangscode tot de online Bijbelstudies; deze kijk je met elkaar als groep.

Een overzicht van alle boeken van Priscilla Shirer in het Nederlands die u gemakkelijk online kan bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Snelle verzending en desgewenst gratis leuk ingepakt als cadeau!

Leven in Gods ritme

Leven in Gods ritme is een boek van van Priscilla Shirer. Deze Bijbelstudie gaat over het leven volgens een bijbels patroon van zes dagen arbeid en één dag rust. De boeken van Priscilla Shirer zijn uitstekend bruikbaar in een meer multiculturele context en richten zich specifiek op vrouwen.

Een van de grootste uitdagingen voor vrouwen in deze tijd is om tijd te nemen: je even terugtrekken van al je bezigheden en ademhalen. Al in het Oude Testament gaf God het volk Israël de dag van de sabbat, en nog steeds is dat een van Zijn grootste geschenken voor ons. Als je bezorgd bent, of vermoeid, uitgeput of overprikkeld - dit idee van sabbat zal je leven veranderen!

Deze Bijbelstudie volg je als groep. Het boek biedt vijf bijbelstudies om thuis te doen. Daarnaast krijg je toegang tot online videostudies, die je als groep bekijkt. Het boek bevat ook tips voor de groepsleider en extra gespreksvragen.

Priscilla Shirer (1974) groeide op in het gezin van Tony Evans, voorganger in een grote kerk in Dalls. Priscilla schrijft boeken, is een motiverende spreekster, werkte mee als actrice in de film Warroom, Overcomer en I can only Imagine.

Leven in Gods ritme Shirer, Priscilla
€ 23,99
voorraad onbekend
De wapenrusting van God

De wapenrusting van God is een Bijbelstudieboek over de geestelijke strijd geschreven door de succesvolle auteur Priscilla Shirer, bekend van het boek Vurig en de bijbehorende film War Room.

Op elk moment van de dag woedt er een strijd om je heen, die je niet kunt zien of horen, maar die je wel kunt voelen in elk aspect van je leven. De vijand wil alles in je leven vernielen: je hart, je gedachten, je huwelijk, je kinderen, je relaties, je veerkracht, je dromen, je toekomst. Maar zijn strijdplan werkt alleen als je erdoor wordt verrast. Deze Bijbelstudie zorgt ervoor dat je de wapenrusting van God aantrekt, zodat je klaar bent om ten strijde te trekken.

Deze Bijbelstudie. waarin je o.a. kijkt naar wat er in Efeze 6 staat, volg je als groep of als je dat liever doet, individueel. Het boek biedt zes weken lang elke dag een Bijbelstudie om thuis te doen. Daarnaast krijg je toegang tot zeven online videostudies van 40 minuten, die je als groep bekijkt. Het boek bevat ook tips voor de groepsleider en extra vragen en informatie om te bespreken.

De wapenrusting van God Shirer, Priscilla
€ 23,99
voorraad onbekend
Toegewijd

Toegewijd is een 90 dagen bijbels dagboek van Priscilla Shirer. Dit dagboek wil jou inspireren om te luisteren naar Gods stem en zijn weg te leren gaan in je dagelijks leven.

De overdenkingen dagen je uit en geven moed en kracht voor elke nieuwe dag. Elke dag begint met een Bijbeltekst uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Daarna volgt een mooie, inhoudelijke meditatie, en een aantal vragen die je aan het nadenken zetten, zodat je elke dag toegewijd aan Hem kunt leven.

Priscilla Shirer werd bekend door haar betrokkenheid bij de film War Room en het boek wat daarbij hoort over bidden: Vurig.

Toegewijd Shirer, Priscilla
€ 12,50
voorraad onbekend
Vurig

Priscilla Shirer laat in het boek Vurig zien dat als je de film War Room gezien hebt, en de boodschap hiervan graag wilt toepassen, je dit boek echt moet lezen. Je wordt geholpen om een plan te maken om je leven aan gebed toe te wijden, voor jezelf en voor degenen om je heen.

Wanneer je bij het einde van het boek bent gekomen, zul je je in staat voelen om de moeilijke dingen in het leven op je knieën te tegemoet te gaan.

De vijand is er op uit is om je leven te ontwrichten en je geloof in God te ondermijnen. Gebed is een krachtig wapen om zijn aanvallen te kunnen pareren. Dit boek geeft je een strijdplan voor serieus, specifiek en strategisch gebed.

Priscilla, die zelf een hoofdrol speelde in de film War Room, behandelt de 10 meest voorkomende strategieën van de duivel. Daarbij gaat het onder meer om

* je identiteit,
* je familie,
* je tijd
* je verleden en
* je relaties.

Ze laat zien hoe je kunt bidden om jezelf tegen de kwade invloed van de duisternis te beschermen en overwinning te boeken als je terrein verloren zou hebben. .

Vurig Shirer, Priscilla
€ 18,99
voorraad onbekend
War Room (DVD)

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wendingwanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony's verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara's overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt. De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden.

War Room (DVD) Film
€ 6,99
voorraad onbekend
Overcomer (DVD)

The Overcomer is een film gemaakt door de mensen die ook betrokken waren bij Fireproof, Courageous en Warroom. The Kendrick Brothers staan ook nu weer voor gedegen inhoud en kwaliteit van deze thema film.

Van de ene op de andere dag verandert het leven van coach John Harrison. De grote fabriek waar honderden mensen werken wordt gesloten. Veel mensen trekken daardoor weg. Het basketball team waar hij coach van was valt daardoor uit elkaar. Daarmee ook zijn droom er ooit kampioen mee te worden.

Onwillig begint John aan een nieuwe baan in de atletiek. Daar ontmoet hij een atlete die - ondanks haar astma - haar grenzen wil verleggen. Ze blijkt een enorme inspiratie voor Johan en samen beginnen ze te trainen voor de grootste race van het jaar.

In deze film acteren o.a. Alex Kendrick, Priscilla Shirer, Shari Rigby, Jack Sterner, Cameron Arnet, Aryn Wright-Thompson

Overcomer (DVD) Film
€ 14,99
voorraad onbekend
I Can Only Imagine

I Can Only Imagine is een DVD over een lied en een muzikant wat waargebeurd is. Bart Millard van de band MercyMe staat model in deze film.

Bart Millard heeft een tamelijk troosteloze jeugd als zijn moeder hem plotseling in de steek laat en zijn vader door een drankverslaving niet echt voor hem kan zorgen. Tijdens een christelijk zomerkamp ontdekt Bart dat er meer is in het leven en het verandert zijn leven voorgoed. Zijn vader moet in eerste instantie niets hebben van de positieve invloed van God op het leven van zijn zoon en diens muzikale ambities. Maar als ook hij de genade van God leert kennen, verandert zijn leven radicaal.

Als Bart als leadzanger bij de band MercyMe terechtkomt, ontstaat het lied 'I Can Only Imagine'. Het blijkt een regelrechte hit en heeft inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld bemoedigd.

De onbekende oorsprong van het veel gezongen nummer 'I Can Only Imagine' wordt door deze film bekend bij een groot publiek.

Aan deze film werkten mee:

* J. Michael Finley
* Madeline Carroll
* Trace Adkins
* Priscilla Shirer
* Cloris Leachman
* Dennis Quaid

I Can Only Imagine Film
€ 14,99
voorraad onbekend