Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Randy Alcorn

Randy Alcorn is een christelijke schrijver van spannende boeken Randy Alcorn (Portland, 23 juni 1954) is een Amerikaans auteur van spannende christelijke boeken en theologische boeken.

Alcorn publiceerde zijn eerste boek in 1985. Hij schrijft christelijke fictie en non-fictie. Zijn bekendste boek is Deadline, onderdeel van een trilogie Het boek Het Ishbane complot schreef hij samen met zijn dochters Karina en Angela. Alcorn was dertien jaar predikant tot hij in 1989, als lid van een Pro-lifegroep werd opgepakt na geweldloze anti-abortusprotesten. Hij werd veroordeeld tot een schadevergoeding waarbij hij tien jaar lang een deel van zijn maandsalaris aan de abortuskliniek moest betalen. Omdat hij geen financiële bijdrage wilde leveren aan de activiteiten van de abortuskliniek, besloot hij in geloof zijn ambt neer te leggen. Alcorn is oprichter en directeur van de Eternal Perspective Ministries (EPM), een non-profitorganisatie die zich richt op Bijbels onderwijs. De royalty's van zijn boeken gaan naar EPM.

Het boek Safely Home (2001), vertaald als Thuiskomst, stond in 2008 met de controverse rond de Olympische Spelen in Peking en de kwestie van de mensenrechten opnieuw in de belangstelling. Het verhaal gaat over de vriendschap tussen de Amerikaan Ben Fielding en een oud-studiegenoot, Li Quan, die in zijn thuisland China als christen wordt vervolgd.

Thuiskomst

'Thuiskomst'van Randy Alcorn is een aangrijpend verhaal over christenvervolging.

In hun studietijd waren de Amerikaan Ben Fielding en de Chinees Li Quan hechte vrienden. Maar nu, twintig jaar later, zijn ze elkaar uit het oog verloren. Als Ben naar China reist om Li op te zoeken, heeft hij geen idee van de schokkende ontdekkingen die hem daar te wachten staan. Bijeengebracht in een uur van naderende duisternis, moeten Ben en Li keuzes maken.

Keuzes die niet alleen het lot zullen bepalen van twee mannen, maar ook van twee gezinnen, twee landen - twee werelden. Het wordt een ontmoeting om nooit meer te vergeten.

Randy Alcorn is de auteur van meer dan dertig boeken, onder andere Deadline en Moedig. Voor de bestseller'Thuiskomst'ontving hij in 2003 een Gold Medallion Award.

Thuiskomst Alcorn, Randy
€ 26,99
voorraad onbekend
Deadline

'Ik kan niet stoppen!'

Doc drukte Jake bijna plat, toen hij de suburban met een scherpe boog naar rechts draaide. De auto reed dwars door een telefoonpaal en een reclamebord en vloog op een metershoge muur af.

Ergens tussen het weerklinken van Docs laatste gil en het misselijkmakende geluid van buigend metaal, verloor Jake het bewustzijn. Zijn laatste gewaarwording was dat hij samengeperst werd tussen de twee mannen die hij zijn hele leven al kende. In de onaardse stilte die volgde... hing zijn lichaam tussen twee vrienden - zijn ziel tussen twee werelden.

Als zijn beste vrienden getroffen worden door een tragedie, moet de gevierde journalist Jake Woods alles op alles zetten om de waarheid over hun verdachte ongeluk boven water te krijgen. Voordat hij het weet wordt hij meegesleept in een gecompliceerd en gevaarlijk moordonderzoek. Onbewust van de dreiging die boven zijn eigen leven hangt, raakt Jake steeds dieper verwikkeld in de wanhopige zoektocht naar de oplossing van het raadsel van de dood van zijn vrienden en - uiteindelijk - de diepere betekenis van zijn eigen bestaan.

'Deadline'is een aangrijpend en levensecht boek met een boodschap vol hoop en perspectief voor iedere lezer die op zoek is naar de zin van het leven

Deadline Alcorn, Randy
€ 29,99
voorraad onbekend
Het territorium
Het territorium Alcorn, Randy
€ 19,99
voorraad onbekend
Het bedrog
Het bedrog Alcorn, Randy
€ 19,99
voorraad onbekend
Op het randje van de eeuwigheid
Op het randje van de eeuwigheid Alcorn, Randy
€ 18,99
voorraad onbekend
In het licht van de eeuwigheid

U hebt het grootste avontuur van uw leven in het vooruitzicht. En het zal eeuwig duren.

Het diepste verlangen van uw hart gaat uit naar één persoon en één plaats. Jezus is die persoon. De hemel is die plaats.

Vele imitaties wedijveren om uw aandacht en proberen u te overtuigen dat zij het zijn waar u naar op zoek bent.

Maar u zult nooit die volledige bevrediging vinden in datgene wat de Schaduwlanden van deze wereld u te bieden hebben. Waar u werkelijk naar verlangt kan alleen gevonden worden in de hemel.

In het Licht van de Eeuwigheid zal uw ziel in zijn greep nemen en uw ogen openen voor de realiteit van de hemel. Verre van saai, belooft de hemel een opwindend avontuur te zijn, dat steeds opwindender wordt.

Een moment na uw sterven zult u ontdekken wat zich aan de andere kant bevindt. Wacht niet tot dat moment. Laat dit boek uw gids zijn bij het ontdekken hoe fantastisch uw eeuwige toekomst zal zijn - en wat u nu kunt doen om u daar op voor te bereiden.

Het echte avontuur staat u aan de andere kant te wachten, met de persoon waar u voor gemaakt bent... en de plaats die Hij voor u bereid heeft.

In het licht van de eeuwigheid Alcorn, Randy
€ 11,99
voorraad onbekend
Brieven van Heer Foulgrin
Brieven van Heer Foulgrin Alcorn, Randy
€ 18,99
voorraad onbekend