Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Randy Singer

Randy Singer is auteur van Christelijke thrillers

Randy Singer schrijft christelijke thrillers bedoeld om je aan het denken te zetten. Hij weet daarbij spannende boeken te schrijven die je aan het nadenken zetten over ethische en praktische zaken.

Randy Singer is advocaat, voorganger én auteur. Vanuit die veelzijdige ervaring schrijft hij zijn romans. Zijn legal thrillers spelen rond christelijke thema's en zijn spannend én realistisch. Recent waagde hij zich ook aan een bijbels-historische roman over de begintijd van het christendom. Met Theofilus geeft hij dit genre een extra dimensie.

Voor de christelijke thrillers van Randy Singer kijk hier onder:

Theofilus

Zijn eerste proces wijzigde de loop van de geschiedenis. Zijn laatste zal het lot van een keizerrijk veranderen.

Bij het proces van Christus staat Theofilus, een jonge Romeinse aristocraat en een briljant student, achter Pontius Pilatus, en fluistert hem in het oor: 'Bied aan om Barabbas vrij te laten!' De tactiek mislukt. Nooit zal Theofilus de aanblik kunnen vergeten van de onschuldige Jood die de ergst denkbare dood moest sterven-een Romeinse kruisiging. Terug in Rome moet Theofilus in de wespennesten van het Romeinse bestuurlijke apparaat bewijzen wat hij waard is. Laaghartige intriges, verraad, corruptie – hij weet het allemaal te pareren. Tot een wrede tiran pogingen doet om zich meester te maken van de vrouw van wie hij houdt. Theofilus neemt wraak, met verstrekkende gevolgen. Dan komt Theofilus tegenover de meest beruchte keizer uit de Romeinse geschiedenis te staan. Hij neemt de zaak aan om Paulus te verdedigen voor Nero's gecorrumpeerde gerechtshof. Zal het Theofilus lukken een verdediging op te bouwen die een ander onschuldig mens van de doodstraf kan redden?

Enkele bijzonderheden:
* Prachtige bijbels-historische roman* Staat in de traditie van Ben Hur en Qua Vadis* Van het kaliber van Paul Maiers bestsellers De brand van Rome en Pontius Pilatus
* Biedt inzicht in de complexe wereld van de eerste christenen in het Romeinse rijk

Randy Singer is advocaat en prijswinnend auteur van tientallen romans. Met John Grisham en Michael Connelly was hij finalist bij de Harper Lee Prize for Legal Fiction.]

Theofilus Singer, Randy
€ 22,90
voorraad onbekend
Dodelijk complot

Randy Singer schrijft minstens zo boeiend als John Grisham.'
- Publishers Weekly -

Thomas en Theresa Hammond geloven in een strenge opvoeding, bijbelse oplossingen voor problemen en in goddelijke genezing... niet in doktoren. Maar als ze hartstochtelijk voor de genezing van hun zieke zoontje Joshua bidden, gebeurd wat niet verwacht werd. Wanener ze uiteindelijk hun zoontje naar het ziekenhuis brengen, sterft hij en worden zij aangeklaagd wegens doodslag door verwaarlozing.

Advocaat Charles Arnold raakt bij de zaak betrokken, samen met Nikki Moreno, die door de rechtbank tot voogd van de andere kinderen van Thomas en Theresa is benoemd. De zaak lijkt eenvoudig en kansloos, maar hoe dieper Charles en Nikki erin duiken, hoe meer duizelingwekkende vertakkingen er blijken te zijn. Ze stuiten op een duister en dodelijk complot, op hoger maatschappelijk niveau.

Randy Singer is auteur en voorganger, en voormalig advocaat. Andere bekende thrillers van zijn hand zijn: Het vonnis, De bloedwreker, Dodelijke overtuiging en Vermoorde onschuld. Hij is getrouwd met Rhonda. Ze hebben twee volwassen kinderen en wonen in Virginia Beach.

Dodelijk complot Singer, Randy
€ 22,50
voorraad onbekend
Laatste bekentenis

Jamie Brock, assistente van de officier van justitie, is fel tegen het pleiten voor strafvermindering in ruil voor een bekentenis.

Maar wanneer de invloedrijke advocaat Caleb Tate wordt aangeklaagd voor moord en hij een manier bedenkt om het rechtssysteem op de kop te zetten, wordt ze gedwongen haar principes opzij te zetten. Terwijl rechtsinstellingen worden overweldigd en misdadigers vrijuit gaan door gebrek aan bewijs, probeert Jamie haar sterke tegenstander schuldig te verklaren.

Randy Singer heeft eigenlijk drie verschillende banen:advocaat, schrijver en voorganger. Hij studeerde in 1978 af aan Houghton College, en trouwde datzelfde jaar. Nadat hij vijf jaar als leraar had gewerkt, besloot hij zijn droom om advocaat te worden na te jagen en ging rechten studeren. Hij werkte vervolgens een poosje bij een advocatenkantoor. In 1997 verhuisde het gezin naar Atlanta, waar Randy actief was in de Sothern Baptist Convention en vervolgens als directeur van FamilyNet Television: een christelijke omroep voor het hele gezin.

Enkele jaren geleden ontwikkelde Randy een voorliefde voor schrijven. Hij wilde graag de kennis die hij had opgedaan in de rechtzaal delen en hij had de wens het evangelie aan anderen over te brengen. Sindsdien schrijft Singer rechtbankthrillers en heeft hij zichzelf bewezen als de christelijke John Grisham.

Randy en Rhonda hebben twee kinderen. In zijn vrije tijd speelt Randy basketbal en doet hij aan hardlopen, kanoën en bergbeklimmen en hij leest graag.

Laatste bekentenis Singer, Randy
€ 9,99
voorraad onbekend