Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sarah Ladd

Sarah Ladd is een wereldwijd bekende auteur van christelijke regency-romans. U kunt haar boeken gemakkelijk bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl Sarah E. Ladd, een bekend christelijk schrijfster over de Regency periode met inmiddels een uitgebreid oeuvre wat vele lezers zeer waarderen.

Sarah heeft altijd van de Regency-periode gehouden - de kleding, de muziek, de literatuur en de kunst. Een studiereis naar Engeland en Schotland bevestigde haar interesse in de periode en gaf haar een idee van hoe het leven er in het tijdperk zou hebben uitgezien. Het duurde tot 2010 voordat Ladd serieus begon te schrijven. Kort daarna bracht Sarah Ladd het eerste boek uit in de serie Whispers on the Moors. Boek één van de serie, The Heiress of Winterwood, was de ontvanger van de 2011 ACFW Genesis Award voor historische romantiek.

Sarah Ladd heeft meer dan tien jaar marketingervaring in de uitgeefwereld. Ze heeft een diploma in public relations en marketing en woont in Indiana met haar familie en een Golden Retriever

Hieronder een overzicht van de actuele christelijke romans van Sarah Ladd. U kunt de boeken van Sarah Ladd eenvoudig online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel of kopen in de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

De brief van Briarton Park

De brief van Briarton Park van Sarah Ladd is een spannende Regency-roman waarin de jonge Cassandra een geheimzinnige brief ontvangt die haar hele leven op zijn kop zet. Ze heeft altijd als wees in een kostschool gewoond en weet niet veel van haar ouders.

Als de directrice van de kostschool overlijdt, krijgt Cassandra de brief in handen, waarin haar gevraagd wordt naar Briarton Park te komen. Cassandra bedenkt zich geen moment en reist ernaartoe, maar als ze aangekomen is, treft ze een weduwnaar met twee dochters, zijn zus en zijn schoonmoeder in plaats van de briefschrijver. Samen met de weduwnaar raakt ze verstrikt in het oplossen van een moordzaak, waarop hij probeert haar te helpen met het vinden van de antwoorden op de vragen waarmee ze naar Briarton Park is gekomen. De zoektocht naar antwoorden levert meer op dan Cassandra ooit had durven dromen.

De brief van Briarton Park Ladd, Sarah
€ 15,-
voorraad onbekend
De gouvernante van Penwhythe Hall

De roman: De gouvernante van Penwhythe Hall van Sarah Ladd is een romantisch boek over een onverwachte liefde. Gouvernante Delia heeft er alles voor over om de weeskinderen onder haar hoede te beschermen… Zelfs haar hart.

Jaren geleden nam Cordelia Greythorne een positie aan als gouvernante van vijf kinderen. Nu de vader van de kinderen is overleden, vertrekt ze met de weeskinderen naar zijn broer op Penwhythe Hall. Daar komt Jac Trethewey voor een grote verrassing te staan nu hij plotseling verantwoordelijk blijkt te zijn voor vijf kinderen. Bovendien lijkt hun gouvernante een geheim mee te dragen, dat zijn grote plannen voor het vervallen Penwhythe Hall weleens ernstig zou kunnen verstoren.

Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verschenen van haar hand 'De erfgename van Winterwood' en 'De directrice van Rosemere.'

De gouvernante van Penwhythe Hall Ladd, Sarah
€ 24,99
voorraad onbekend
De erfgename van Winterwood
De erfgename van Winterwood Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
De weversdochter van Amberdale

'De weversdochter van Amberdale' van Sarah Ladd: een Romeo en Julia verhaal wat zich afspeelt in de Regency-tijd, een meeslepende roman over opbloeiende liefde en loyaliteit.

Henry Stockton keert na drie jaar terug uit de oorlog. Hij stort zich op zijn grootvaders plan om het familiebedrijf, de wolspinnerij in Amberdale, te moderniseren. Dit stuit op veel woede van de lokale wevers, die hun inkomsten zien afnemen door de Industriële Revolutie. Kate Dearborne is de dochter van een van de lokale wevers, maar zij ziet dat Henry anders is dan zijn grootvader. Geboren aan verschillende kanten van het conflict moeten Henry en Kate samen op zoek naar vrede voor hun families, het hele dorp en zichzelf.

'Heeft alles wat je van een roman mag verwachten: liefde (met de daarbij behorende complicaties), vriendschap, spanning en een goed verhaal met een spectaculaire ontknoping.' - Hebban.nl over 'De lerares van Fellsworth'

De weversdochter van Amberdale Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
De lerares van Fellsworth

Sarah Ladd komt met de Lerares van Fellsworth weer tevoorschijn met een frisse Regency roman. Het verhaal van Annabelle Thorley die als enige uitweg een baan als lerares ziet.

Annabelle Thorley raakt alles kwijt na het faillisement van haar vader. Zelfs haar verloofde verlaat haar en ze ziet nog maar één optie: werk zoeken.

Ze vindt een baan als lerares op Fellsworth, hat landgoed van haar oom en tante. Daar ontmoet ze weduwnaar Owen Locke. In plaats van het einde van alle problemen is dit pas het begin....

Verwacht: 7 november 2017

De lerares van Fellsworth Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
Het woud van Emberwilde

'Het woud van Emberwilde' is een prachtige historische roman van Sarah Ladd die je in een adem uitleest.

Zolang ze zich kan herinneren verzet de knappe Isabel zich tegen de strenge regels van Fellsworth School. Ook nu ze geen leerling meer is, maar lerares, doet ze haar best een fijne plek te creëren voor de leerlingen, onder wie haar zusje Lizzie, voor wie ze zorgt sinds haar vaders dood.

De komst van een vreemdeling met nieuws over onbekende familieleden zet Isabels wereld op zijn kop. Op uitnodiging van hun nieuwe familie, reizen Isabel en Lizzie naar Emberwilde, een uitgestrekt landgoed met een mysterieus bos, omgeven door folklore en onheilspellende geruchten. Al snel komt ze in een delicate dans met twee knappe mannen terecht, die allebei naar haar hand dingen.

Te midden van het geflirt, gaat ze op zoek naar de waarheid over haar verleden - diep verborgen in Emberwilde Forest - die haar toekomst zal bepalen.

Het woud van Emberwilde Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
De winkel in Blinkett Street

Mysterie en romantiek in de winkelstraat....

Dat Sarah Ladd zich kan meten met Julie Klassen bewijst ze
met deze roman, waarin niets is wat het lijkt. Camille, een eenvoudig winkelmeisje, heeft het hart en de charme van een echte dame, en Jonathan, erfgenaam van Kettering Hall, is het gelukkigst als de apotheker van het dorp. Als een robijn op mysterieuze wijze hun levens verbindt, verandert hun toekomst voor altijd.

De winkel in Blinkett Street Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
De gezelschapsdame van Willowgrove

In deze historische roman van Sarah Ladd ontmoet een gezelschapsdame een man die haar geheim kent. Kan ze hem vertrouwen?

De rentmeester van Willowgrove Hall, Nathaniel Stanton, houdt iedereen in de gaten. Ook de nieuwe, beeldschone gezelschapsdame ontsnapt niet aan zijn aandacht. Hij vermoedt dat Cecily Faire iets verbergt en hij voelt zich verplicht om dat boven water te krijgen.

Maar hij heeft zelf ook een geheim: hij is de bastaardzoon van de vorige heer van Willowgrove. Cecily en Nathaniel voelen zich steeds meer tot elkaar aangetrokken, maar dan overlijdt de vrouwe van het landgoed en verandert alles.

De fans van Jane Austen en Jane Eyre zullen zeker ook van Sarah Ladd houden! - USA Today

Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verschenen van haar hand De erfgename van Winterwood en De directrice van Rosemere.

De gezelschapsdame van Willowgrove Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend
De directrice van Rosemere

In de historische roman 'De directrice van Rosemere' van Sarah Ladd moet een man de liefde van zijn leven op straat zetten om zijn erfenis te redden.

De 25-jarige Patience Creighton wordt al een oude vrijster genoemd.

De directrice van de Rosemere School for Young Ladies had verwacht dat haar hart ooit veroverd zou worden door een elegante jongeman, maar zover is nooit gekomen. En sinds haar vaders dood heeft ze haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de school.

Maar dan staat op een avond haar zwaargewonde huurbaas voor de deur. Patience verzorgt hem, maar kan niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet.

Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verscheen ' De erfgename van Winterwood '.

De directrice van Rosemere Ladd
€ 24,99
voorraad onbekend
Een vreemdeling op Wyndcliff Hall

Het boek 'Een vreemdeling op Wyndcliffe Hall' van Sarah Ladd neemt je mee naar Cornwall met zijn indrukwekkende rotsachtige kustlijn, waar geregeld schepen in ernstige problemen komen.

Het is 1808 en de jonge Liam Twethewey heeft pas net het landgoed Wyndcliffe Hall geërfd als er een schip vastloopt aan de kustlijn van zijn land. Samen met Evelyn Bray, de dochter van zijn rentmeester, vangt hij de schipbreukelingen op. Al snel worden Evelyn en Liam meegezogen in een maalstroom van bedrog en intrige. Wie zijn die mensen die ze gered hebben eigenlijk? Wat hebben ze te verbergen? En heeft de ontluikende liefde tussen Evelyn en Liam een kans?

Over Cornwall en de familie Twethewey schreef Sarah Ladd eerder de boeken 'De gouvernante van Penwhythe Hall' en 'Te gast op Lanwyn Manor'.

Een vreemdeling op Wyndcliff Hall Ladd, Sarah E.
€ 24,99
voorraad onbekend