Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sharon Garlough Brown

Sharon Garlough Brown is in korte tijd een belangrijke auteur geworden met haar serie reisgenoten. Over vier vrouwen onderweg, romans over vallen en opstaan met God.

behaalde een master in de theologie aan het Theologisch Seminarie van Princeton. Ze is predikante, spiritueel begeleider, retraiteleider en auteur. Samen met haar man werkte ze in verschillende kerkelijke gemeentes in Schotland, Engeland en Amerika.

Bij Ichthusboekhandel vind je alle boeken van Sharon Garlough Brown, waaronder haar nieuwste boek.

Reisgenoten deel 1

In het boek 'Reisgenoten' van Sharon Garlough Brown ontmoeten vier vrouwen elkaar in een christelijk retraitecentrum.

Leesfragment Reisgenoten Sharon Garlough Brown

Hannah is een predikante die niet in de gaten heeft hoe vermoeid ze is. Meg is weduwe, haar kinderen zijn net uitgevlogen en ze worstelt met gebeurtenissen uit haar verleden. Mara's leven wordt getekend door afwijzing en nu ziet ze ook nog haar huwelijk afbrokkelen. Charissa is een hardwerkende studente die het altijd goed wil doen.

Samen met deze vier vrouwen ga je als lezer op een spirituele reis waarin je ogen worden geopend. Reisgenoten is zowel een prachtig geschreven roman als een inspiratiebron voor je eigen geloofsleven. Voor lezers die verder uitgedaagd willen worden zijn achter in het boek de creatieve oefeningen uit het verhaal opgenomen.

Een boek voor de liefhebbers van Sarah Young en Rachel Held Evans.

Reisgenoten deel 1 Garlough Brown, Sharon
€ 17,99
voorraad onbekend
Kleuren van hoop deel 2 reisgenoten

Sharon Garlough Brown, gaat verder met Kleuren van hoop. Een roman die de ziel voedt en ons helpt elke dag opnieuw te kiezen voor God en perspectief geeft op hoop.

De vier vrouwen uit het eerste deel: Reisgenoten zetten de volgende stap in hun geloofsreis, maar ieder van hen ondervindt hindernissen. Dingen gaan niet zoals gepland, een onverwachte zwangerschap zet
een streep door toekomstdromen en veranderingen gaan trager dan gehoopt. Soms voelt het leven als twee stappen vooruit, en dan weer één achteruit.

* Zeer geschikt voor leesclubs en bijbelstudiegroepen. Leeswijzer met vragen en opdrachten voor bijbelstudiegroepen en leesclubs beschikbaar.

Sharon Garlough Brown is predikant en retraiteleider. Haar unieke roman Reisgenoten is inmiddels een klassieker aan het worden. Kleuren van hoop is het tweede deel in een vierdelige serie.

Kleuren van hoop deel 2 reisgenoten Garlough Brown, Sharon
€ 23,99
voorraad onbekend
Een stap naar vrede deel 3 reisgenoten

'Een stap naar vrede' is het derde deel in de serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown en neemt je mee op een spirituele reis van vier vrouwen.

In 'Een stap naar vrede' proberen vier vrouwen onderweg te volharden in hoop. Mara ligt in scheiding en probeert haar weg te vinden als single moeder van twee. Hannah worstelt met haar nieuwe relatie. Charissa's professionele kansen dreigen in het gedrang te komen door de komst van haar baby. Meg krijgt te maken met teleurstelling over verbroken relaties en onvervulde dromen. Lukt het hen om zich over te geven aan God in tijden van tegenspoed?

Een stap naar vrede deel 3 reisgenoten Garlough Brown, Sharon
€ 23,99
voorraad onbekend