Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sinterklaastips voor haar

Christelijke sinterklaas cadeau voor vrouwen

Veel mannen en vinden het niet zo gemakkelijk om iets leuks te geven voor Pakjesavond. Op deze pagina hebben we daarom een lijstje titels neer gezet waar je heel goed mee voor de dag komt bij uw vrouw of voor kinderen bij hun moeder. Een goed boek, een mooie bijbel, er is veel keuze. Bij Ichthusboekhandel is er veel op voorraad of het is er snel uit onze magazijnen of andere winkels.

* Leuke Sinterklaas tips voor hem! | * Tips om het hele gezin iets te geven met Sinterklaas

22 artikelen
pagina 1 van 3
Zij Lacht Bijbel (HSV)

De Zij Lacht Bijbel is de Notitiebijbel HSV met een vormgeving en toelichting bij de tekst speciaal voor jonge vrouwen. De Zij Lacht bijbel is gebaseerd op de Herziene Statenvertaling. De opmaak is gebaseerd op een teksteditie met één kolom en veel schrijfruimte.

De Zij Lacht bijbel is volop leverbaar!.

Inkijkexemplaar Zij Lacht Bijbel

Bij een groot aantal Bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen.

Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of voor journaling. De tekst is in één kolom gezet, voor een beter overzicht. De eigentijdse fraaie vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel onder handbereik te houden en daadwerkelijk elke dag te gaan lezen en gebruiken.

Het online platform Zij Lacht is een online community voor jonge christelijke vrouwen. Zij baseren zich op Spreuken 31:25 "Kracht en waardigheid zijn haar kleding
en zij lacht de komende dag toe." Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen zijn geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.

Als je de Zij lacht Bijbel online reserveert bij Ichthusboekhandel, sturen wij die direct (leuk ingepakt) aan je toe.

Zij Lacht Bijbel (HSV)
€ 49,95
voorraad onbekend
Puur Samen

Het najaarsnummer 2019 van PUUR! Magazine zet het thema 'Samen' centraal. Het najaar is de tijd van samen. Samen eten, feesten vieren, knus naar binnen. Een mooie christelijek glossy die je graag weggeeft, maar ook zelf wil lezen.

Een groot interview met Cocky Drost, die als relatietherapeut alles weet over de uitdagingen van samenzijn, en die samen met haar zussen muziek maakt. Een fotoreportage over bijzondere groepen mensen. Natuurlijk aandacht voor familiebanden en relaties. En: wat als je juist single bent?

Kom langs bij Ichthusboekhandel om even de leukste glossy's in te kijken. We pakken ze graag en leuk in.

Puur Samen
€ 9,99
voorraad onbekend
Altijd in Gods hand

Altijd in Gods hand van Lynn Austin is een prachtig cadeauboek vol levenswijsheid voor dochters, moeders en grootmoeders. De bekende auteur van heel veel christelijke romans, Lynn Austin, maakt nu een keer weer een uitstapje naar geloofsverhalen en levenswijsheid.

Hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen? Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen.

Tussendoor geeft ze tips over hoe zij zelf omgaat met o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.

Altijd in Gods hand is een luxe uitgave die geen fan van Lynn Austin zal willen missen!

Lynn Austin is bekend en wordt geroemd om haar historische en Bijbelshistorische romans waarvan in Nederland inmiddels meer dan 450.000 exemplaren verkocht zijn. Eerder schreef ze ook het lovend ontvangen verslag van haar reis door Israël : Lopen op het water.

Altijd in Gods hand Austin, Lynn
€ 19,99
voorraad onbekend
Wees een geschenk

Ann Voskamp komt met haar nieuwste boek: Wees een geschenk, van gebrokenheid naar overvloed. Het is een prachtig weggeefboek dat ons leert om te geven.

In Wees een geschenk combineert ze haar prachtige foto's met sprankelende en diep-rakende teksten. Teksten over de gebrokenheid in ons, die door de genade van God tot overvloedige vreugde kan leiden. Zij laat daarin de weg van het geven zien.

Omdat Christus de Grote Gever is, kunnen wij uitdelen van wat we van Hem ontvangen, gewoon elke dag, in onze directe omgeving.

Het boek bevat een aanzet tot geeftips die ons een brede glimlach op het gezicht brengen. En als we er mee aan de slag gaan, ook de mensen om ons heen.: wees een geschenk!

AnnVoskamp (1973) is is de vrouw van een Nederlandse boer, moeder van negen kinderen en auteur van de bestsellers Duizendmaal dank en en Gebroken leven. Christianity Today noemt haar één van de vijftig invloedrijkste vrouwen. Miljoenen leven met haar mee op haar online fotodagboek. De website van Ann Voskamp is één van de tien meest gelezen christelijke blogs.

Wees een geschenk Voskamp, Ann
€ 19,95
voorraad onbekend
Het lied van de houtzagerij

Het lied van de houtzagerij' van Vibeke Olsson is een sociaal-historische roman over kinderarbeid in Zweden. Het boek vormt het vervolg op het zeer goed ontvangen boek 'De dochter van de houtzager'.

Noord-Zweden, 1882. De veertienjarige Britta werkt als ribbenzaagster op de houtzagerij , terwijl haar moeder haar opleidt tot wasvrouw. Werk gaat voor alles, en God waakt over alles, dat is Britta met de paplepel ingegoten. Maar ze merkt dat haar gedachten steeds vaker afdwalen. Waarom kijkt Nilsson haar zo vreemd aan en waarom doet haar maatje Jorma zo anders dan anders? Dan gebeurt er een tragisch ongeval, waardoor Britta's leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

'Je sluit de kleine Britta direct in je hart, en als het kon in je armen.'
Irma Joubert, auteur van 'Het meisje uit het verscholen dorp'

Vibeke Olsson is een bekende schrijfster van christelijke boeken in Zweden, voorgangster in een baptistengemeente en betrokken op het thema sociale gerechtigheid.

Het lied van de houtzagerij Olsson, Vibeke
€ 21,99
voorraad onbekend
Ik laat je niet achter

De roman 'Ik laat je niet achter' van Gemma Liviero is een adembenemend boek vol geheimen, leugens en verraad, die zich afspeelt in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.

Augustus, 1945. Stefano, een Italiaanse krijgsgevangene, doorkruist het door de oorlog verwoeste Duitsland, wanneer hij een jongetje vindt dat naast het lichaam van zijn dode moeder ligt. Stefano ontfermt zich over de jongen en zoekt onderdak in een ogenschijnlijk verlaten huis. Maar het huis is verre van verlaten. Het wordt bewoond door Erich, een voormalige Duitse soldaat, wiens schuchtere buurvrouw Rosalind een afschuwelijk geheim met zich meedraagt. Allemaal zijn ze getekend door de keuzes die ze in de oorlog hebben gemaakt en zijn ze onzeker over hun plek in de nieuwe, verwoeste wereld om hen heen. En allemaal houden ze hun adem in voor het moment dat de waarheid aan het licht komt...

Gemma Liviero kwam op het idee om romans te schrijven over de Tweede Wereldoorlog toen ze veteranen - onder meer uit haar eigen familie - interviewde voor een studieproject. In 2018 verscheen haar roman 'Scherven van hoop'.

Over 'Scherven van hoop':

'Een boek dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat. Gemma Liviero is een topper.' - Hebban.nl

'Een emotioneel, hartverscheurend verhaal dat buitengewoon boeiend en spannend geschreven is.' - Tracesofwar.nl

Ik laat je niet achter Liviero, Gemma
€ 22,99
voorraad onbekend
Zo dichtbij

Met dit prachtige boek van Life Prints, Zo dichtbij, ontvang je inspiratie en bemoediging voor het leven van elke dag. Er kan zoveel zijn dat het leven moeilijk en moeizaam maakt. De belofte van dit boek, is de belofte van Gods Naam: IK BEN.

Als Jezus deze woorden voor Zichzelf gebruikt, dringt Hij diep door in je leven om je aan te sporen je aan Hem toe te vertrouwen. Met elke IK BEN-uitspraak raakt Hij aan een ander aspect van ons bestaan, en wil Hij je laten weten: ook daar ben Ik dicht bij je. Ik weet wat je doormaakt, en Ik help je erdoorheen. Uitgangspunt van dit boek zijn de zeven verschillende IK BEN-teksten van Jezus, uitgewerkt in meditaties, liederen, citaten en bijbelteksten.

De sfeervolle teksten en beelden zullen zeker je hart raken.

Zo dichtbij Lifeprints
€ 14,95
voorraad onbekend
Het sprookje van de eeuwige zomer

Het sprookje van de eeuwige zomer door Susan Crandall is een schitterende vertelling over moed en vriendschap.

Tally James ziet haar jongere broer in het nieuws, in een item over moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan.

Dan ontdekt Tally dat er op sommige wrange vragen al even wrange antwoorden bestaan, maar dat er ook een mogelijkheid is om relaties te herstellen en weer voor het goede te kiezen.

Susan Crandall is o.a. auteur van Zolang ik jou heb. Ze ontving belangrijke onderscheidingen, waaronder een RITA Award en een National Reader's Choice Award.

Het sprookje van de eeuwige zomer Crandall, Susan
€ 22,99
voorraad onbekend
Proef en zie

Als we Margaret Feinberg in het kookboek proef en zie, mogen geloven, dan horen God en voedsel bij elkaar. En daar spreekt nogal wat voor. In deze bijzondere bijbelstudie met voedsel in de hoofdrol ontdek je de rijkdom van wat je elke dag kunt kopen, bereiden en eten.

Wanneer je dit boek gelezen hebt, kijk je nooit meer het zelfde naar wat je in je mond stopt. De auteur neemt je mee op reis, op zoek naar de puurste en mooiste ingrediënten en hun bijbelse betekenis.

Het kookboek Proef en Zie staat bol van inspirerende verhalen en recepten. Het water loopt je in de mond.

Margaret Feinberg is bekend om haar aanstekelijke manier van vertellen over de Bijbel. Ook in dit boek wordt je meegevoerd door haar levenslust en nieuwsgierigheid.

Margaret Feinberg weet met smaak te vertellen over het feest van Gods genade.
Ann Voskamp

Proef en zie Feinberg, Margaret
€ 24,99
voorraad onbekend