Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sinterklaastips voor haar

22 artikelen
pagina 3 van 3
Thuis - CD 2019

De nieuwste CD van Sela "Thuis" is nu volop leverbaar bij Ichthusboekhandel. Op deze unieke CD komen thema's langs in liederen over verdwalen, de weg zoeken en thuiskomen.

In januari was Sela als band te gast bij de gemeenschap Chemin Neuf. In de kapel van de Sint Paulusabdij hangt een afbeelding van het bekende schilderij van Rembrandt van Rijn 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. “Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.”

Het thema 'thuis' loopt als een lijn door de nieuwe liederen. Ze gaan over bij God horen, wegdwalen, weer thuiskomen. Wij hopen dat je kunt genieten van de zekerheid te mogen 'zijn', zonder dat er iets van je wordt verlangd. Je bent thuis.

Live optreden van SELA | Toekomst vol van Hoop

De CD Thuis is in zekere zin ook een hommage aan Kinga Ban, de vroegere zangeres van Sela die dit voorjaar overleed na een lange periode van ziekte.

Met deze CD zegt Sela: Voor wie zoek was of op reis, te lang is weggeweest. Welkom thuis bij de Vader.

Tracklist:

1. Ouverture Thuis
2. Glorie heeft een Naam
3. In alles
4. Eén woord is genoeg
5. Wanneer ik U niet vind
6. Met U alleen
7. Als ik U ontmoet
8. Thuis
9. Zo hoort uw liefde bij ons
10. Bij U is de bron (Psalm 36)
11. Ubi Caritas
12. Waar vriendschap en liefde zijn
13. Mag ik jou tot zegen zijn
14. Ruimte voor U
15. Vul ons met uw liefde
16. God is overal
17. Voorbedelied
18. Een toekomst vol van hoop

Het Muziekboek bij de CD Thuis is eveneens leverbaar. Reserveer NU.

Thuis - CD 2019 Sela
€ 16,50
voorraad onbekend
De bestemming van Elisabeth

Historische romanauteur Laura Frantz is terug met 'De bestemming van Elisabeth', een spannende roman over liefde, verraad en een nieuw begin tijdens de vooravond van de Amerikaanse Revolutie.

De vooraanstaande Elisabeth 'Liberty' Lawson wordt in de steek gelaten door haar verloofde én ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britten. Niemand schiet haar te hulp, behalve de patriot Noble Rynallt. Maar zijn hulp brengt een nieuwe serie vijanden met zich mee.

Liberty staat voor een verschrikkelijke keuze: moet ze zich bij de radicale revolutionisten scharen of trouw blijven aan haar Engelse wortels? En tegen welke prijs?

De bestemming van Elisabeth Frantz, Laura
€ 23,99
voorraad onbekend