Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Speciale Byblos aanbieding Februari 2020

Gedurende hele maand februari van 2020 mogen wij als Bybloswinkel een speciale actie doen met vier titels die u hieronder aantreft. Elke titel heeft een speciale prijs. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Samenleesbijbel junior

De Samenleesbijbel Junior is een kleurrijke uitgave die het Nederlands Bijbelgenootschap in samenwerking met Jong Protestant (Jongerenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland) ontwikkelde. Is de gewone Samenleesbijbel bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar, dan is de Samenleesbijbel Junior bedoeld voor 4-8 jarigen.

INKIJKEXEMPLAAR SAMENLEESBIJBEL JUNIOR

LET OP: TIJDENS DE MAAND FEBRUARI 2020 van € 22,50 voor € 17,50

Ouders kunnen samen met hun kind in 30 stappen door de Bijbel. Je wordt meegenomen langs de bekende verhalen van de schepping, Noach en David en Goliath, maar ook minder bekende verhalen krijgen aandacht. Zo is er een psalm, een verhaal uit Jesaja en een brief van Paulus.

In elke stap is er een Bijbelverhaal om samen te lezen. Elk Bijbelverhaal heeft een paar regels in eenvoudige taal, geschikt voor kinderen vanaf circa 6 jaar om zelf te lezen. Zo lezen ouders en kinderen samen het Bijbelverhaal. Daarnaast zijn er in iedere stap bouwstenen om met het Bijbelverhaal aan de slag te gaan. Zo zijn er gespreksvragen, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

Elk van de dertig stappen heeft ook een eigen weetje en een idee voor een activiteit om samen te doen.

Corien Oranje en Wendelien van de Erve verzorgden deze uitgave.

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd door voor het boek: Sanelees bijbel junior, voor de maand februari 2020

Samenleesbijbel junior BGT
€ 17,50
voorraad onbekend
Raak de wonden aan

In zijn uiterst actuele boek: Raak de wonden aan, neemt Tomas Halik het verhaal van de ongelovige Thomas als basis. Het bevat bevat veertien theologisch-filosofische bespiegelingen over de mystieke diepere lagen van het christelijk geloof en een verrassend, scherpzinnig en zelfs humoristisch commentaar op het huidige tijdsgewricht.

LET OP: TIJDENS DE MAAND FEBRUARI 2020 van € 19,99 voor € 14,99

Het vraagt moed om de wonden van onze wereld onder ogen te zien en ze aan te raken met geloof, een christelijk geloof dat door die aanraking zelf getekend en gewond raakt. Tomas Halik gaat daarin met ons op reis langs 14 ankerplaatsen.

Tomas Halik (1948) is priester en hoogleraar Filosofie en Sociologie aan de Karelsuniversiteit te Praag. Hij was onder andere de vertrouweling en raadsman van president Havel, de Tsjechische aartsbisschop Tomášek en Johannes Paulus II. Eerder verschenen van hem: Geduld met God (2014), De nacht van de biechtvader (2016) en Ik wil dat jij bent (2017

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd door de actiecode 904-10830 toe te kennen aan het boek: Raak de wonden aan van Tomas Halik, voor de maand februari 2020

Raak de wonden aan Halik, Thomas
€ 14,99
voorraad onbekend
Luister vandaag naar Mijn stem

Luister vandaag naar Mijn stem is een christelijk dagboek met elke dag overdenkingen door Jos Douma. Het primaire focus van dit boek is hoe Gods woord in jouw leven kan werken. Dit bibjels dagboek is mede bedoeld om vanuit de Lectio Divina Gods stem beter te verstaan.

LET OP: GEDURENDE DE MAAND FEBRUARI van € 21,99 voor € 16,99

De korte meditaties in dit dagboek zijn geschreven vanuit het perspectief van God die zelf aan het woord is. Deze bijbelse bemoedigingen heeft Jos Douma zo geschreven dat ze uitnodigen om in een sfeer van gebed gelezen te worden. De overdenkingen zijn steeds heel direct aan een bijbeltekst verbonden. Een aansprekend dagboek met een krachtige, persoonlijk boodschap!

J.R. (Jos) Douma (1968) is een Nederlands theoloog, auteur en predikant binnen de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Hij studeerde theologie aan de Theologische Universiteit Kampen. In 1998 werd hij predikant van de gereformeerd-vrijgemaakte kerken in Beverwijk en Krommenie. In 2000 promoveerde hij tot doctor aan de Theologische Universiteit Kampen op het proefschrift Veni Creator Spiritus. De meditatie en het preekproces. Van 2003 tot 2013 was hij predikant van de gereformeerd-vrijgemaakte Fonteinkerk in Haarlem en sinds 2013 van de gereformeerd-vrijgemaakte Plantagekerk in Zwolle.

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd voor het boek: Luister vandaag naar Mijn stem van Jos Douma, voor de maand februari 2020

Luister vandaag naar Mijn stem Douma, Jos
€ 16,99
voorraad onbekend
Laatste waarschuwing

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. Joel C. Rosenberg weet in de laatste waarschuwing opnieuw de spanning op te bouwen.

BYBLOSAKTIE TIJDENS DE MAAND FEBRUARI 2020 TIJDELIJK van 22,50 voor € 15,99

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne. Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden. Alleen dan worden Amerikaanse leven gered. Maar zal de president eigenlijk naar hem luisteren voor het te laat is? Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

* Tweede deel in de pijnlijk actuele J.B. Collins-serie
* Thriller die de actualiteit van morgen wel heel erg dichtbij brengt.
* Er komen nog meer delen in deze serie die een zelfstandig verhaal vertellen.

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd door de actiecode 904-10829 toe te kennen aan het boek: de laatste waarschuwing door Joel C. Rosenberg), voor de maand februari 2020

Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
€ 15,99
voorraad onbekend