Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ted Dekker

Ted Dekker is een wereldwijde bekende schrijver van Christelijke thrillers.Ted Dekker is een schrijver van spannende christelijke romans. Hij heeft een enorme staat van dienst inmiddels als veelzijdig schrijver van christelijke romans. Zijn thrillers en Bijbels-historische romans laten zich lezen als zeer spannende verhalen.

Ted Dekker is een Nederlands-Amerikaanse auteur van (veelal christelijke) thrillers. Ted Dekker is een zoon van John en Hellen Dekker, een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder die emigreerden naar Canada en vervolgens vertrokken naar Indonesië als zendingsechtpaar, waar Ted geboren werd. Na het behalen van een diploma op een multiculturele high school vertrok hij naar de Verenigde Staten om theologie en filosofie te gaan studeren. Sinds 1997 is Dekker fulltime schrijver.

Onderstaand een actueel overzicht van de nieuwste boeken van Ted Dekker.

Het 5e zegel

'Het vijfde zegel' van Ted Dekker, bekend auteur van christelijke thrillers is het afsluitende deel in het tweeluik 'Zegels van waarheid', en is minstens zo spannend als het eerste deel 'Nummer 49'. Fans van Dekkers eerdere serie 'De cirkel' kunnen hun hart ophalen.

In 'Nummer 49' heeft Rachelle drie van de vijf Zegels van Waarheid gevonden en haar woonplaats Eden bevrijd. Nu is het de beurt aan de rest van de wereld. Ze gaat op zoek naar het Vierde en Vijfde Zegel voordat het rijk van de Mystici wordt vernietigd. De Mystici zeggen dat er geen verdediging mogelijk is tegen het Vijfde Zegel, maar Rachelles zoektocht om de mensheid te redden gaat voor. De klok tikt; het einde nadert.

'Sfeervol. Spannend. Snel. Surrealistisch. Ontdek Dekker!' - BoekBloggenderwijs.nl

Het 5e zegel Dekker, TEd
€ 22,99
voorraad onbekend
Hacker

Ted Dekker verrast opnieuw in een fascinerende thriller vol vaart over Nyah, de Hacker.

De 17-jarige Nyah is een briljante programmeur. Maar wanneer haar familie betrokken raakt bij een heftig ongeluk, heeft ze wel heel veel van haar vaardigheden nodig om het leven van haar moeder te redden met een dure exeperimentele hersenoperatie.

Nyah kan veel geld verdienen met het kraken van de firewalls van wereldbedrijven. Dan loopt één van haar klussen uit de hand. Ze wordt gedwongen om te vluchten. Die vlucht brengt haar in een onmogelijke realiteit. Een werkelijkheid die nooit had mogen bestaan voor een 17 jarige. Toch zet ze die stappen. Kan dit haar meoder redden?

Een must voor de liefhebber van Ted Dekker.

Hacker Dekker, Ted
€ 23,99
voorraad onbekend
Vuur uit de hemel

WAT GEBEURT ER ALS HET KWAAD VAN HET TERRORISME IN AANVARING KOMT MET DE LIEFDE VAN GOD?

In het prachtige Amazonegebied bloeit een romance op tussen twee jonge mensen. Het leven in de jungle is een sprookje waar je alleen van kunt dromen.

Vandaag komt er een einde aan het sprookje.

De jungle kent meer dan liefde alleen. Zij herbergt ook een afgrijselijk kwaad. Een duister plan om Amerika op de knieën te brengen door een handvol terroristen. Het plan wordt tot in perfectie uitgevoerd. Amerika's grootste angst wordt bewaarheid. Niets staat totale vernietiging in de weg.

Vuur uit de hemel Dekker, Theodore R.
€ 18,99
voorraad onbekend
Hemelbestormer

Een begaafde, jonge softwareontwerper staat op het punt miljonair te worden… Twee weldoorvoede, strak in het pak zittende bankdirecteuren die iedere gelegenheid uitbuiten… Een trendy geklede grootmoeder die haar gebeden letterlijk handen en voeten geeft… Een mooie, jonge weduwe die een gevaarlijk geheim ontdekt.

Dit zijn de ingrediënten die Hemelbestormer enerzijds tot een psychologische thriller – een fascinerend verslag van de (bijna) perfecte misdaad maakt en anderszijds tot een liefdesverhaal - een verhaal van een bitterzoete liefde die (bijna) genoeg is om een ziel te redden. In ieder geval worden we meegenomen in een wereld die reëler en dynamischer is, dan de meeste mensen ooit zullen ontdekken, een wereld waar de echte drama's van dit universum zich afspelen – en van ons dagelijks leven.

Hemelbestormer is een van die zeldzame boeken, die je zowel sneller doet lezen als die je aan het denken zet. Je leest het in één adem uit, maar je zult merken dat je er daarna nog maanden over zit na te denken.

Sinds ik het manuscript van This present darkness (De Duisternis aanwezig) moest beoordelen, ben ik geen aangrijpender verhaal met zoveel geestelijk inzicht tegengekomen.
JAN DENNIS, uitgever

Hemelbestormer Dekker, Theodore R.
€ 18,99
voorraad onbekend
Water walker

Mijn naam is Alice Ringwald. Maar de man die mij ontvoerd heeft, zegt dat dat een leugen is......

Het geheugen van de dertienjarige Alice gaat niet verder terug dan zes maanden. Het enige leven dat ze kent , is wat ze dag voor dag aan het opbouwen is met het liefdevolle stel dat haar onlangs heeft geadopteerd.

Totdat ze ontvoerd wordt door een vreemde man. In de doldwaze achtervolging, die volgt, verdwijnt de man spoorloos. Met Alice. Hij noemt haar Eden en beweert dat hij haar vader is. Zij, Eden, is het lam dat de zonden van haar familie moet wegwassen.

Los te lezen vervolg op Exit en Outlaw.

Water walker Dekker, Ted
€ 14,50
voorraad onbekend