Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Terri Blackstock

Terry Blackstock is een auteur van christelijke thrillers Terri Blackstock (geboren 7 december 1957 in Belleville, Illinois ) is een christelijke romanschrijfster . Blackstock staat bekend om haar vele romans die zich uitstrekken over het genre van christelijke romances tot christelijk mysterie / suspense.

De boeken van Terri Blackstock hebben wereldwijd zes miljoen exemplaren verkocht. Haar suspense-romans pakken vaak een plekje op de ECPA- en New York Times Bestseller-lijsten. Blackstock, bekend om haar 'Up All Night Fiction', heeft ruim vijfentwintig jaar succes gehad als romanschrijver.

In 1994 schreef Blackstock voor uitgevers zoals HarperCollins, Harlequin en Silhouette, toen zij tot geloof in Christus kwam en daardoor naar de christelijke markt trok. Sinds die tijd heeft ze meer dan dertig christelijke titels geschreven, naast de tweeëndertig die ze reeds had op de seculiere markt.

Naast haar suspense-romans heeft ze een aantal romans geschreven in het vrouwelijke fictie-genre, waaronder Covenant Child, dat werd gekozen als een van de eerste Women of Faith-romans, en haar 'Seasons'-boeken geschreven samen met Beverly LaHaye , echtgenote van Tim LaHaye .

Rooksluier

Terri Blackstock weet als geen ander in de chrsitelijke thriller Rooksluier onverwachte wendingen, valse beschuldigingen en een prille romance tot een boeiend geheel te verbinden.

"Rooksluier' van Terri Blackstock is een spannende roman vol onverwachte twists. Wat als jouw vader wordt beschuldigd van de moord op de vader van je ex?

Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Een paar uur later werd Brenna's vader dood gevonden en kreeg Nates vader de schuld. Nu komt hij vrij en keert Nate terug naar zijn geboorteplaats. Nieuwe informatie over die fatale nacht brengt Nate en Brenna weer op elkaars pad. Vertrouwen ze elkaar genoeg om samen antwoorden te vinden?

Rooksluier Blackstock, Terri
€ 22,99
voorraad onbekend
Ontsnapt

Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' terug in Memphis.

Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat ze zelfs bij justitie niemand kunnen vertrouwen.

Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos: tot wie kunnen ze zich nu nog richten?

Ontsnapt Blackstock, Terri
€ 19,99
voorraad onbekend
Op de vlucht

In het boek Op de vlucht van Terri Blackstock worden op een plaats delict DNA-sporen gevonden. Maar de cruciale vraag is: zijn die wel van de moordenaar?

Iedereen denkt dan ook dat Casey Cox schuldig is aan moord, haar DNA op het plaats delict is immers het bewijs.

Zelf bedenkt ze dat het geen zin heeft om uitleg te geven aan de politie, ze weet zeker dat die haar toch niet zal geloven. Zo snel mogelijk vluchten is de enige optie die zij ziet, voordat ze opgepakt wordt.

Maar wat is er dan echt gebeurd? Die vraag achtervolgt Dylan Roberts, die ingehuurd wordt om Casey te vinden. De details van de moordzaak blijven vaag en Casey past niet echt in het profiel van een moordenaar. Alleen± waarom is ze dan gevlucht als ze toch onschuldig zou zijn?

Een heerlijk boek voor een vakantie, spannend en romantisch.

Op de vlucht Blackstock, Terri
€ 22,99
voorraad onbekend
Onvindbaar

'Onvindbaar' van Terri Blackstock gaat verder bij de cliffhanger waarmee 'Op de vlucht' eindigde: rechercheur Dylan heeft Casey laten gaan toen de politie op het punt stond haar te arresteren.

Ze heeft geen idee waarom, maar wat ze wel weet is dat ze zich weer onvindbaar moet maken. Nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuwe stad, nieuwe baan.

Maar dat is niet genoeg om zichzelf gerust te stellen. De moordenaar van Brent moet achter de tralies komen en zij is de enige die daarvoor kan zorgen. Ze wil Dylan wel vertrouwen, maar durft ze dat ook?

Als haar zus Hannah ook bij de zaak betrokken raakt, moet Casey in actie komen. Voor Hannah heeft ze alles over, zelfs een levenslange gevangenisstraf. Zou het haar zus helpen als ze zichzelf aangeeft?

Onvindbaar Blackstock, Terri
€ 22,99
voorraad onbekend
Moordblog

Cathy Cramer geeft in een blog commentaar op lokale moordzaken. Als ze een dreigbrief krijgt, neemt ze die niet heel serieus totdat haar broer wordt opgepakt als verdachte in een moordzaak.

Terwijl bloggers en commentatoren zoals zijzelf het vonnis over haar broer al vellen, vraagt Cathy zich af of ze de bedreiging serieuzer had moeten nemen.

Met haar twee zussen probeert Cathy de moord op de ex-vrouw van hun broer op te lossen en zijn naam te zuiveren.

serie: In het maanlicht deel 1

Moordblog Blackstock, Terri
€ 22,99
voorraad onbekend
Ademnood

Ademnood van Terri Blackstock is een spannende roman over een alleenstaande moeder die een schokkende ontdekking doet over de vader van haar dochter.

Holly Cramer houdt de identiteit van de vader van haar baby angstvallig verborgen voor vrienden en familie. Maar dan staat op een kwade dag de politie voor de deur die vraagt of ze ene Creed Kershaw kent. Hij wordt gezocht voor een druggerelateerde moordzaak. Holly gaat zelf op onderzoek uit, maar dit neemt een dramatische wending als zij en haar dochtertje door Creed gegijzeld worden. De uren tikken weg, en dan ontdekt Holly dat hij Leonard Miller kent, de moordenaar van zowel haar zwager als de verloofde van haar zus.

'Ademnood' is het laatste deel in de serie 'In het maanlicht' en is los te lezen, maar kan ook gelezen worden als het vervolg op 'Moordblog' en 'Dubbelleven'.

Klik hier om het eerste deel van het boek in te zien.

Ademnood Blackstock, Terri
€ 22,99
voorraad onbekend