Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

TOP 10 Christelijke E-boeken

Van steeds meer christelijke boeken en romans is een e-boekversie beschikbaar. Meestal is dat in het standaard format van Epub. Deze e-boeken zijn na betaling direct te downloaden en kennen dan direct gelezen worden op een apparaat wat e-boeken ondersteund. Dat betekent dat u ze kan lezen op een ereader, een Ipad of Tablet of gewoon op een telefoon / smartphone.

Eboeken die u koopt blijven uw eigendom en zijn ook prima leesbaar zonder dat u verbinding moet hebben via internet of wifi. Zo kunt u letterlijk ongestoord een boek lezen op de plek waar u dat wilt.

U kunt de e-boeken meestal vinden door gewoon te zoeken naar het boek wat u graag zou willen. U kunt dan onder de foto van het boekomslag zien of er een download beschikbaar is Direct na aankoop kunt u dan het e-boek downloaden én lezen.

Er zijn veel verschillende e-boeken. Kijkt u maar eens bijvoorbeeld op onderstaande rubrieken.

Bijbel als e-boek | Christelijke Romans | Christelijke thrillers als e-boek | Theologie als e-boek

De kracht van rust

Het e-boek van de winnaar van de prijs van het beste spirituele boek van 2021, De kracht van rust door Mirjam van der Vegt. Over rust nemen, stil worden en met minder meer door.

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt?

Mirjam van der Vegt laat in 8 tegendraadse lessen zien wat rust nemen met ons lichaam en geest doet. Rust verhoogt de kwaliteit van ons werk en leven aanzienlijk. Van der Vegt laat met de inspirerende verhalen van o.a. rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes en bisschop Ancelimo zien dat je in goed gezelschap verkeert wanneer je even gas terugneemt.

KLIK HIER voor de papieren versie

De kracht van rust[ e-boeke-boek ] Mirjam van der Vegt
€ 9,99
direct downloaden
E-Bijbel - HSV

Wilt u de HSV bijbel online nu downloaden? Dan is dit de e-Bijbel van de Herziene Statenvertaling. De vertrouwde vertaalwijze van de Statenvertaling, maar in een actuele leesbare vorm nu als eboek.

Deze elektronische versie van de Herziene Statenvertaling is uitstekend geschikt voor gebruik op een smartphone, de computer of het tablet. De epubversie van de HSV (Herziene Statenvertaling) is direct te downloaden bij Ichthusboekhandel en kan dan gelijk gebruikt worden.

De Ebijbel HSV werkt uitstekend en op de zelfde wijze als die van Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en de Bijbel in Gewone Taal (BGT).

Een e-bijbel kan ook gebruikt worden wanneer u niet online bent of wanneer er geen wifi is. Een e-boek staat immers daadwerkelijk op uw telefoon of computer en hoeft niet tekst voor tekst opgehaald te worden.

Nu altijd uw persoonlijke versie van de Herziene Statenvertaling online onder handbereik op uw smartphone, download direct uw exemplaar.

E-Bijbel - HSV[ e-boeke-boek ] Herziene Statenvertaling
€ 22,50
direct downloaden
e-Bijbel in Gewone Taal

De eBijbel in Gewone Taal (epub) is een vertaling van de hele Bijbel, in duidelijke taal beschikbaar voor tablet, smartphone, e-reader en desktopcomputer.

Deze vertaling maakt de Bijbel voor iedereen begrijpelijk. Het gebruik van gewone taal brengt de tekst dichtbij. Zo wordt de tekst een ontmoeting, met bekende en minder bekende Bijbelse personen, en met bekende en minder bekende verhalen.

De Bijbel in Gewone Taal is gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap. Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft tweehonderd jaar ervaring met bijbels uitgeven en vertalen van de Bijbel in Nederland en daarbuiten.

Een eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal is in ontvangst genomen door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op 1 oktober 2014.

Deze e-Bijbel is een epub-uitgave met een goede navigatiestructuur en gemaakt op basis van gelijktijdig gebruik voor je telefoon, laptop en tablet / Ipad.

e-Bijbel in Gewone Taal[ e-boeke-boek ] BGT
€ 11,99
direct downloaden
Een ongewone vrouw
Een ongewone vrouw[ downloaddownload ] Laura Frantz
€ 9,99
direct downloaden
Blind vertrouwen
Blind vertrouwen[ downloaddownload ] Dylan, Rachel
€ 9,99
direct downloaden
De Nieuwe Bijbelvertaling E-Pub

Dit is de EPUB-versie van de Nieuwe bijBelvertaling (NBV) die uitstekend bruikbaar is op uw computer, telefoon of tablet.

Gebruiksvriendelijk, snel door bladeren en gemakkelijk iets opzoeken. Ichthusboekhandel is al jarenlang één van de christelijke boekhandels die heel veel ebijbels verkopen.

U kunt bij ons terecht voor service en al uw vragen.

De Nieuwe Bijbelvertaling E-Pub[ e-boeke-boek ] NBV
€ 11,99
direct downloaden
Lezen en laten lezen
Lezen en laten lezen[ downloaddownload ] Huijgen, Arnold
€ 10,99
direct downloaden
Als gebed de hemel raakt

Het e-boek 'Als gebed de hemel raakt' van Melissa Tagg is een verfrissende en inspirerende roman over de genezing van twee gestrande mensen die hoop en moed vinden bij God.

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma's en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven. Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid... maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Als gebed de hemel raakt[ downloaddownload ] Melissa Tagg
€ 9,99
direct downloaden
Machtsstrijd in Jeruzalem

Het e-boek van: Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg ( Vervolg op Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS.

Als een aantal moorden plaatsvinden rond het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen, CIA-agent Marcus Ryker op de zaak gezet. Hij stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Zitten de Russen erachter, de Iraniërs? Of is er nóg iemand die de invloed van de VS op het Midden-Oosten wil ondermijnen om zelf in dat gebied de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog 96 uur voordat het ultieme kwaad zal toeslaan.

'Machtsstrijd in Jeruzalem' van Joel C. Rosenberg is het derde deel in de Marcus Ryker-serie na 'Het Kremlin Complot' (#1) en 'Russische roulette' (#2).

Machtsstrijd in Jeruzalem[ downloaddownload ] Rosenberg, Joel C.
€ 12,99
direct downloaden
Vals geluk
Vals geluk[ downloaddownload ] James, Steven
€ 9,99
direct downloaden