Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel & VGSL

Christenstudenten kopen hun boeken bij Ichthusboekhandel LeidenHartelijk welkom in Leiden. Een prachtige stad, waar je hoopt te gaan studeren en samen met anderen een mooie tijd te hebben.

Voor Leiden zijn wij de christelijke boekhandel waar je terecht kunt om bijbels, boeken en muziek te kopen. Je vind ons vlakbij de Openbare Bibliotheek, de Burcht en tegenover de Hooglandse Kerk in de Nieuwstraat op nr. 27.

Als het gaat over Bijbels, theologie, Bijbelstudie, filosofie, apologetiek, cadeauboeken, romans, Engelse Bijbels en ook andere boeken, hebben wij veel op voorraad. Boeken voor het kringenwerk en je persoonlijke geestelijke groei zijn uitstekend verkrijgbaar bij ons. Voor muziek, DVD's, wenskaarten en cadeauartikelen kun je ook bij ons het nodige vinden. We importeren zelf uit Engeland en de Verenigde Staten, en kunnen daar vandaan snel leveren. (vaak binnen één week)

Ichthusboekhandel vormt een onderdeel van een regionale groep van vier boekhandels. Daardoor is er veel kennis in huis en onze logistiek maakt dat we snel kunnen inspelen op jouw vragen.

Kijk rustig rond op onze website. We zien je graag langskomen ....

Nieuwstraat 27 | 2312 KA Leiden | 071-5147065 | MAIL

Christelijke studenten kopen hun boeken en muziek bij Ichthusboekhandel in Leiden

Ichthusboekhandel is op FacebookIchthusboekhandel zit op Twitter