Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voorjaar 2018 Arkmedia

Naar verwachting komen bij Arkmedia in het voorjaar van 2018 de volgende nieuwe titels uit, die bij verschijnen direct verkrijgbaar zijn bij Ichthusboekhandel:

24 artikelen
pagina 1 van 3
Vol van de Geest

Inspirerend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest door Peter Halldorf.

Het boek geeft op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht over het werk en de persoon van de Heilige Geest. Halldorf vindt de juiste balans tussen zijn grote liefde voor het Woord en zijn kennis van de kerkgeschiedenis, van waaruit hij stilstaat bij de christelijke tradities die zich in de loop der tijd hebben gevormd.

De Zweedse geestelijke en auteur Peter Halldorf is derde generatie 'pinkstervriend', zoals dit in het Zweeds wordt aangeduid. Zijn invloed strekt zich uit naar de volle breedte van de kerk. Halldorf wordt zeer gewaardeerd binnen zijn eigen taalgebied.
Uniek is dat dit boek uitgegeven is in samenwerking met uitgeverij Carmelitana, België.

Vol van de Geest Halldorf, Peter
€ 25,-
voorraad onbekend
I'll push you

Justin en Patrick groeien samen op in Idaho, Amerika. Al vanaf hun vroegste jeugd zijn de twee bevriend en samen zoeken ze vaak het avontuur op. Justin, die door een progressieve neuromusculaire ziekte aan zijn rolstoel is gebonden, vatte het idee op om de Camino de Santiago, een 750 kilometer lange pelgrimsroute, af te leggen.

Toen Patrick dit hoorde, reageerde hij met: 'I'll push you!' Een internationale bestseller! Een verhaal vol vriendschap, geloof en vertrouwen. Een persoonlijk reisverslag en indringende documentaire in boekvorm dat je slechts met moeite opzij kunt leggen.

Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot. Justin lijdt aan een progressieve spierziekte (MAMA), waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden.

Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met kleurrijke personen en diepe innerlijke strijd. Deze pelgrimage zou uitlopen op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan.

I'll push you Gray, Patrick; Skeesuck, Justin
€ 22,99
voorraad onbekend
Geen zorgen voor morgen

Geen zorgen voor de dag van Morgen is een nieuw boek van bestsellerauteur Max Lucado.

Deze luxe gebonden uitgave is een prachtig geschenk bij belijdenis, verjaardag of jubilieum! Het boek snijdt een actueel onderwerp aan voor deze tijd waarin het wereldnieuws alleen al genoeg aanleiding geeft om bang te worden. Hoe brengen we de oproep van Jezus om ons geen zorgen te maken in praktijk?

Max Lucado is voorganger in Oak Hills Church in Texas. Hij is getrouwd en heeft drie dochters. Lucado is internationaal bestsellerauteur.

Geen zorgen voor morgen Lucado, Max
€ 18,50
voorraad onbekend
Vol vertrouwen

Vol vertrouwen is een opbouwend geloofsboek van geliefde auteur Carianne Ros.

In Vol vertrouwen staan 40 waardevolle lessen over standhouden, Gods betrokkenheid bij mensen, zijn hand in ons leven en zijn karakter. De overdenkingen en verwerkingsvragen laten je iets zien van wie God is, zodat je leert Hem meer en meer te vertrouwen. Het bijbelboek Exodus staat centraal.

Dit mooie gebonden boek heeft een chique linnen omslag. Een prachtig cadeau voor vrouwen dus!

Vol vertrouwen Ros, Carianne
€ 16,50
voorraad onbekend
Oker

Oker neemt je als literaire roman mee op een weg van reflectie, rond verdriet en verwondering.

Op weg terug naar ons appartement besluit ik nog even naar de supermarkt op Wilshire Boulevard te gaan. Ik loop langs de schappen met broodbeleg. Mijn kind is dood en mijn buik is leeg, dreunt het in mijn hoofd, maar ik doe alsof het goed met me gaat. Niets aan de hand. Ik. Doe. Boodschappen.'

Een Nederlands echtpaar vertrekt met hun vierjarige dochtertje voor enkele maanden naar Californie. Het avontuur van zo'n langer verblijf in de nieuwe wereld, het plezier van rondreizen door afwisselende landschappen - het wordt overschaduwd door een verdriet dat zij in stilte samen met zich meedragen.

Treffend beschrijft Oker hoe het gezin zijn plek vindt op vreemde bodem. In mooie zinnen wordt de lezer meegenomen in het Route66-gevoel, maar ook in de pijn die hen onderweg vergezelt. Het eindeloze okergele landschap, de afwisseling van adembenemend mooie bergen en ontzagwekkend diepe kloven - dit alles vormt het ruige decor voor een verhaal over liefde die volhoudt onder zware omstandigheden. Waar zoveel schaduw is, moet sterk licht zijn.

Een indrukwekkende roman met waargebeurde elementen. Een roadtrip. Beschouwend, maar ook luchtig, avontuurlijk. Een lach, een traan, een weg.

Robin Elias is de gezamenlijke schrijversnaam van David Onnekink en Martine Veldhuizen. Oker is hun verhaal, maar verwoord in een literaire vorm die ruimte laat voor verbeelding en verwondering. Een literaire roman als het leven zelf: fascinerend, uitdagend, maar soms ook hartverscheurend.

Oker Elias, Robin
€ 15,-
voorraad onbekend
Here i am

Here I am. Het full colour vormgegeven boek laat twintigers en dertigers nadenken over wat het geloof betekent in het dagelijks leven. Stimuleert actief gebruik van de gratis app Bible-Fit.

Unieke kenmerken van Here I am: belangrijke levensgebeurtenissen en de emoties die daarbij horen worden uitgediept. Tien bijbelse personen staan centraal. Luxe uitgevoerde paperback met flappen. Full colour met schrijfruimte en creatieve opdrachten.

Bible-Fit – De Bijbel op maat voor je leven. Deze gratis bijbelapp helpt je om snel bijbelteksten te vinden die passen bij wat jij meemaakt. En je kunt de app ook nog eens helemaal aanpassen aan jouw eigen situatie. Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans en Arabisch.

Here i am
€ 9,-
voorraad onbekend
God geeft

'God geeft' is een nieuw 365-dagen-dagboek vol met bemoedigende bijbeloverdenkingen en gebeden, geschreven door Grace, de auteur achter de succesvolle community 'Zussenliefde'.

Het omslag van het dagboek is luxe gewatteerd en bevat een leeslint. Er is ook een bijbehorend gebedenboekje leverbaar. Theuna-Hiske Mulder schrijft onder het alias Grace al vier jaar dagelijks een overdenking voor de online community 'Zussenliefde'. Ze bereikt daarmee maandelijks meer dan 20.000 christenvrouwen. www.zussenliefde.nl.

Grace is getrouwd en heeft twee zoons.

God geeft Grace
€ 19,99
voorraad onbekend
Love to pray

Love to pray van Wilma Poolen wordt door jouw gebruik een persoonlijk gebedsboek, dat inspiratie en structuur aan je gebedsleven geeft. Voor als je verlangt naar verdieping van je gebedsleven.

De korte overdenkingen, schrijfopdrachten en creatieve gebedstips vormen een stimulans om hart en gedachten in gebed open te stellen voor God. Luxe uitvoering met linnen omslag. Full colour binnenwerk met fotografie en stijlvolle typografie. O.a. een mooi en waardevol cadeau voor belijdenis.

Wilma Poolen werkt in een boekhandel, schrijft boeken en geeft regelmatig workshops over creatief schrijven. www.lovetowrite.info.

Love to pray Poolen, Wilma
€ 15,99
voorraad onbekend
Ben je mooi gezegend mee

Een heerlijk cadeauboek in de authentieke stijl van Anne Marie van Heijningen, voor iedereen die van korte teksten houdt. Maar let op: hapklare brokken zijn het niet. Denk om uw (kunst)gebit.

Te gebruiken als opening van een vergadering, tijdens een rustig momentje overdag of voor het slapengaan. Annemarie sleurt je mee langs de meest uiteenlopende levensitems. Haar onnavolgbare hink-stap-sprong-gedachten bepalen je bij correctieondergoed en psychologengedoe. Je wordt stilgezet bij werkverslaving en huisdierhysterie. En je belandt via bitterballen bij genadebrood.

5 jaar EO-Visie-columns en verrassende toegiften. Annemarie houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige leven van alledag.

Annemarie van Heijningen - Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen. Naast haar rol als echtgenote, moeder en huishoudelijk medewerker in eigen huis, is Annemarie schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie.

Ben je mooi gezegend mee Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 12,99
voorraad onbekend