Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vrolijk Agenda 2020

De Vrolijk agenda 2020 is bij Ichthusboekhandel verkrijgbaar direct na uitlevering. Bestel nu reeds uw exemplaar voor 2020 en geniet elke dag van schoonheid en betekenis. De Vrolijk agenda is er in een engelstalige businees-editie en uiteraard de kleine / grote agenda die in 2020 het thema heeft Natuurlijke contrasten.

PS: Er is ook een schooleditie verkrijgbaar en een familieplanner.

Vrolijk Agenda 2020 - klein

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-jaaragenda voor vrouwen welke voor het 10e jaar verschijnt. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke pagina is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag.

Een kleurrijk en betekenisvol 2020gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Klein heeft dezelfde inhoud als Vrolijk Agenda 2020 Groot

Formaat 100 x 150 mm
Hardcover met goudfolie
Goudkleurige ringband
Dichtbindelastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - klein Essencio
€ 13,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 2020 - groot

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-agenda voor vrouwen. Voor het tiende jaar verschijnt deze handige altijd bij de hand hulp om je leven overzichtelijk te houden. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Voor 2020 is het thema: natuurlijke contrasten. De natuur zit vol contrasten die elkaar steeds afwisselen. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. Ook in het leven vindt je deze contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of je wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie. Daarom, een ode aan natuurlijke contrasten, die soms heel bijzonder, soms heel eenvoudig kunnen zijn.

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je algemene en/of christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag. Een kleurrijk en betekenisvol 2020 gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Groot heeft dezelfde inhoud als de kleine Vrolijk Agenda 2020

Formaat 150 x 210 mm
Hardcover met goudfolie
Ringband
Dichtbind elastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - groot Essencio
€ 15,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 19/20 - schoolseizoen
Vrolijk Agenda 19/20 - schoolseizoen Essencio
€ 16,95
voorraad onbekend
Vrolijk Familieplanner 2020

De Vrolijk Familieplanner 2020 is een lifestyle-planner voor gezinnen, die voor het 10e jaar verschijnt. Een planner waarbij je proeft dat deze écht met aandacht en zorg is gemaakt, iedere week is net even anders.

Iedere week vind je voldoende ruimte voor al je afspraken voor zes gezinsleden. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog – vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. De week begint op maandag.

*Ook verkrijgbaar als agenda in groot en klein formaat, en als schoolseizoenagenda. De Vrolijk Agenda's hebben allemaal dezelfde inhoud.

Formaat: A4 (297 x 210 mm)
Softcover + goudfolie
Zwarte ringband met haakje
Geheel full color
Start op maandag

Vrolijk Familieplanner 2020 Essencio
€ 14,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2020

De Essencio Business Agenda 2020 is wat je zoekt als agenda in een druk bestaan. THema's die jou raken en die je energie geven.

Thema's waar de Essencio agenda bekend om is:

* Silence
* nature
* focus
* growth
* joy

Handige overzichten, prachtig artwork en een stijl die bij jou past. Een agenda die jou helpt om steeds weer stil te worden, je te verwonderen en door te gaan.

Essencio Business Agenda 2020 Essencio
€ 19,95
voorraad onbekend