Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Week christelijke boek 2020

Van 4 t/m 14 maart is er de week van het christelijke boek. Die valt ook dit jaar week samen met de Nationale Boekenweek.

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. Tijdens deze periode geven christelijke boekhandels een gratis actieboek weg, als het christelijke boekenweekgeschenk, bij aankoop van tenminste € 15,00 aan boeken. Dit jaar is het actieboek Brood en Stenen. De bijzonder novelle Brood en Stenen is geschreven door Arie Kok. Het is het 42ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak, is uitgegeven.

Christelijke boekenweekgeschenk 2020

Kom langs in de week van het christelijke boek bij Ichthusboekhandel. De week van het christelijke boek is parallel aan de algemene boekenweek en vraagt aandacht voor leesbevordering van de boeken die door christelijke schrijvers worden gemaakt. Ichthusboekhandel is als gespecialiseerde christelijke boekhandel het intermediair tussen lezers en uitgevers.

Brood en Stenen

In de novelle 'Brood en stenen' vertelt Arie Kok het aangrijpende verhaal van zijn grootvader, gebaseerd op diens originele dagboeken.

Arbeiderszoon Arie wil in zijn leven maar een ding bereiken: een eigen bakkerij. Hij begint als bakkersknecht en maakt plannen voor de toekomst. Maar het leven blijkt harder dan gedacht. Oorlog, armoede en de strijd om dagelijks brood voor zijn vrouw en tien kinderen ontnemen hem veel illusies. Dan wordt een van zijn zoons aangereden en lijkt de grond onder zijn voeten te worden weggeslagen. Arie gaat op zoek naar een strohalm om zich aan vast te klampen.

Arie Kok schreef drie romans: Morie (2013), Nachtmotet (2015) en Zoete zee (2018). Op dit moment werkt hij als freelance auteur, journalist en schrijfdocent. Eerder was hij hoofdredacteur van EO-Visie en De Nieuwe Koers.

TIJDENS DE WEEK VAN HET CHRISTELIJKE BOEK ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS BIJ AANKOOP VAN MEER DAN € 15,00 AAN BOEKEN.

Brood en Stenen Kok, Arie
€ 4,99
voorraad onbekend