Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wie zijn wij?

Ichthusboekhandel.nl is een groep van drie lokale christelijke boekwinkels met een uitgebreide webshop in het westen en midden van Zuid-Holland. Er zijn winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag en Zoetermeer en uiteraard is er ook een online christelijke verzendboekhandel via Ichthusboekhandel.nl voor de Bijbel, christelijke boeken en muziek.

Ichthusboekhandel is gevestigd in Alphen aan den Rijn, den Haag en ZoetermeerAls christelijke boekhandel zijn we gespecialiseerd in de Bijbel en het christelijke boek Daarmee zijn we binnen de Randstad regio dé specialist in ons vakgebied en met een team van bijna 25 mensen werken we met veel plezier aan kwaliteit voor én ondersteuning aan onze klanten. Wij zijn een officieel erkende boekhandel en in de winkels treft u ons specialisme aan: Bijbels, theologie, kinderbijbels, christelijke romans en christelijke boeken voor geloofsopbouw.

De Ichthusboekhandels zijn, net als deze christelijke webwinkel, onderdeel van de activiteiten van de stichting de Goede Herder Zoetermeer. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk, maar opereren marktconform. Een eventueel batig saldo is beschikbaar voor (interkerkelijke) projecten in of vanuit de regio. Door te kiezen voor een professionele staf, ondersteund door gekwalificeerde vrijwillig(st)ers zijn we in staat om een interessant assortiment te bieden en deskundige advisering.

Waarom kopen bij Ichthusboekhandel.nl?:
* Interessant en actueel assortiment
* 50 jaar kennis en ervaring
* Artikelen binnen een relevante actuele context
* Bestelgemak en snelle levering door PostNl;
* Relevante digitale nieuwsbrieven afgestemd op uw belangstelling en vragen
* Persoonlijke klantenservice

Wat is het assortiment van Ichthusboekhandel.nl?

U vindt ongeveer 18.000 actuele artikelen in de Webshop van Ichthusboekhandel met actuele en relevante goede titelinformatie. Naast de Bijbel, kinderbijbels en het christelijke boek kunt u bij ons terecht voor: e-boeken, luisterboeken, spellen, muziek, dvd's etc.

Omdat wij een boekhandel zijn voeren we actuele titels. Uiteraard kunnen we titels leveren die reeds wat langer beschikbaar zijn, maar in die gevallen zullen we ze soms moeten bestellen bij de Christelijke Boekencentrale, het Centraal Boekhuis of onze leveranciers in Amerika, Engeland en Duitsland.

50 Jaar kennis en ervaring

Ichthusboekhandel.nl heeft al 50 jaar kennis en ervaring opgebouwd in het boekenvak. We weten dus als geen ander het aanbod van Bijbels, kinderbijbels, christelijke boeken en muziek specifiek af te stemmen op de behoeftes van onze klanten, kerken, scholen en instituties in de Randstad regio.

Artikelen binnen een relevante context

Wij bieden u op verschillende manieren praktische achtergrondinformatie aan:

* Onze internetredactie gidst u door het aanbod en geeft inzicht in nieuwe, relevante christelijke boeken met veel achtergrondinformatie;
* U treft een verschijningskalender aan van te verwachten boeken en muziek;
* Regelmatig worden door onze redactie relevante selecties gemaakt van kwalitatief goede boeken en artikelen, die u de gelegenheid bieden om snel een goede keuze te maken.
* Andere bezoekers helpen u door het geven van een beoordeling of review;
* Omdat onze teamleden betrokken zijn bij een brede kerkelijke verscheidenheid, zijn wij als winkels in staat om voor die breedte een passend assortiment aan te bieden en daar keuzes in te maken.
* Auteurs bieden de mogelijkheid tot persoonlijk contact via events.

Bestellen en leveren is eenvoudig via Ichthusboekhandel.nl

* De meeste artikelen zijn op voorraad in de verschillende winkels of ons magazijn en worden normaliter binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. U kunt vaak al dezelfde dag afhalen in één van de winkels.
* U betaalt maximaal € 2,50 verzendkosten, boven het aankoopbedrag van € 20,-- is er gratis verzending in Nederland.
* U betaalt met iDEAL en diverse andere betaalopties via onze betaalprovider Mollie.
* U heeft gedurende 14 dagen na aankoop een niet-goed-geld-terug garantie, mits onbeschadigd. Als u een product retour stuurt, meldt u dat eerst bij onze klantenservice. Na ontvangst van uw terugzending staat binnen twee weken het aankoopbedrag weer op uw rekening.
* In overleg kunnen grotere pakketten binnen ons werkgebied (west-Zuid-Holland) gratis op uw adres afgeleverd worden door onze eigen vervoersdienst.

Digitale nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een mail als nieuwsbrief. Op deze manier blijft u op de hoogte van onze (nieuwe) producten en diensten en worden speciale aanbiedingen gedaan. Wij sturen u geen ongevraagde mail en mocht u de nieuwsbrief willen stoppen, dan kunt u dat op de link onderaan de nieuwsbrief op elk moment aan ons doorgeven. U

Persoonlijke klantenservice

Zes dagen per week staat onze klantenservice voor u klaar om u snel, adequaat en persoonlijk te helpen bij het bestelproces en om vragen te beantwoorden. Voor vragen neemt u contact op met de klantenservice van Ichthusboekhandel via ons Contactformulier of 079-3162081 (winkel Zoetermeer).

Tot slot: Wanneer wij fouten maken

We doen absoluut ons best, maar wij kunnen nu eenmaal fouten maken en soms laat de techniek ons ook wel eens naar adem happen, als iets toch niet goed gaat, terwijl je wel iets moois verwacht had.

Dat betekent dat wij nogal nieuwsgierig zijn naar oplossingen en graag willen leren. Vaak zijn we een van de eersten om iets nieuws te proberen en we zoeken daarin naar wegen die passen bij onze klanten en bij wie wij zelf zijn.

Heeft u tips, suggesties of artikelen waarmee wij onze website of onszelf als team kunnen verbeteren, dan horen we dat graag via de MAIL