Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Winkels Ichthusboekhandel zijn weer gewoon open!

Zaterdag 26 juni 2021

De Ichthusboekhandels zijn weer verder toegankelijk geworden op 26 juni 2021. Dat zal voor veel van onze klanten een opluchting zijn. Weer gewoon even een paar goede wenskaarten uitzoeken, even de nieuwe boeken zien, eindelijk die nieuwe bijbel kopen en weer opnieuw ontdekken, waarom een boekhandel je net even in een andere wereld brengt. En dat allemaal zonder mondkapje en buiten wachten.

Hoewel we nog steeds te maken hebben met zorgen over de corona-endemie in Nederland, mogen de winkels weer "gewoon" open. Dat betekent dat u in alle vier de winkels van Ichthusboekhandel weer "gewoon" binnen mag lopen en uiteraard van harte welkom bent!

Wat zijn de belangrijkste regels die nu nog gelden:

1. Zowel de medewerk(st)ers als de bezoekers zijn niet meer verplicht een mondkapje te dragen. De overheid heeft dit opgeheven. Daarnaast blijft er natuurlijk nog wel de anderhalve meter regel als sociale afstand.
2. In de winkels mogen een aantal bezoekers tegelijkertijd binnen zijn gerelateerd aan de oppervlakte. Dat betekent in de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag en Leiden mogen steeds tegelijkertijd 10 bezoekers binnen zijn. In Zoetermeer mogen dat er ruim 15 zijn. Kinderen vanaf 12 jaar worden meegerekend in die aantallen, jongere kinderen niet.
3. Iemand die door een verzorg(st)er vergezeld wordt, rekent men als 1 persoon.
4. Als het maximum aantal bezoekers bereikt is, moeten de andere bezoekers even buiten wachten en ook daar verwacht de overheid dat u dan voldoende afstand bewaard.
5. Bezoekers van de winkels zijn verplicht de richtlijnen van de winkelmedewerk(st)ers op te volgen.

Let op:

Een afspraak is niet meer nodig! Mocht u wel een afspraak willen maken, bijvoorbeeld om een rustig moment te zoeken, dan kan dat uiteraard en zorgen we in overleg voor een goed tijdstip.