Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zoekfunctie aangepast

Dinsdag 24 mei 2022

Binnen Ichthusboekhandel zijn we voortdurend bezig om de website aan te passen en te verbeteren. Nu is daarom de zoekfunctie aan de beurt. Dat betekent dat in de komende weken we hier actief mee bezig zijn om dit aan te passen en te testen. Soms komt de voorraadweergave nog niet volledig correct door. Daar wordt hard aan gewerkt. Door te zoeken via het zoekvenster krijgt u snel toegang tot heel veel informatie. Door op het artikel te klikken krijgt u meer gedetailleerde informatie en de voorraad in de verschillende winkels.

We weten nu al dat nog niet alles 100% perfect is. Dat betekent niet dat we wachten tot het wel zover is. Dat duurt dan vaak erg lang en we gebruiken alle dingen die we nu zien en nog niet goed gaan, als een leermoment. Dat helpt enorm om steeds weer opnieuw die gebruikservaring te ontdekken, die u het beste helpt.

Één van de doelen is dat u steeds beter geholpen wordt om sneller iets te vinden wat past bij uw belangstelling. Dat is een hele uitdaging omdat boeken zo verschillend zijn en veel mensen ook .

De resultaten van de zoekresultaten zijn anoniem en worden alleen intern gebruikt om uw belangstelling voor Bijbels en boeken beter te kunnen beantwoorden. Wij volgen u daar dus niet mee op internet door bijvoorbeeld het plaatsen van advertenties op andere websites. De verzamelde kennis gebruiken wij alleen om in de winkels en op de website u beter van dienst te kunnen zijn.

We hopen dat u veel gemak zult hebben aan deze zoekfunctie. En mocht het een keer niet goed gaan, dan danken wij u voor uw begrip.

Team Ichthusboekhandel.nl