Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

zomer aanbieding Ark-Jongbloed

Bij Jongbloed en Ark verschijnen deze zomer de volgende titels:

55 artikelen
pagina 1 van 6
Kom in beweging!

Het bijbels dagboek Kom in beweging is speciaal geschreven voor doeners (jongeren van 14 tot 18 jaar) De stukjes zijn helder, praktisch en concreet.

Het dagboek bevat 366 stukjes. Elke dag bestaat uit een te lezen Bijbelgedeelte, een kernvers, een meditatie en een opdracht/vraag/stelling. De Bijbelgedeelten zijn niet uitgeschreven, zodat de lezer zelf een Bijbelvertaling kan kiezen.

Onder andere de volgende thema's komen in het dagboek aan bod: bidden, gehoorzaamheid, leven met God, wereldnieuws, geduld, taalgebruik, bekering, wederkomst en geld verdienen.

De auteurs van het dagboek komen uit diverse kerkelijke gezindten (Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde Kerken, PKN, Hersteld Hervormde Kerken).

Aan het dagboek schrijven mee: ds. A.A.F. van de Weg, J. Post, ds. E. van den Noort, K. van Vianen, ds. H. Polinder, C. Grandia, ds. D.W. Tuinier, K. van Eckeveld, J. Kloosterman, W. van Gent, R. den Boer en D. van den Noort. De laatste voert ook de redactie.

Kom in beweging!
€ 19,95
voorraad onbekend
Volharding 2019

Het bijbels dagboek Volharding 2019, bij de Herziene Statenvertaling verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een eigentijds, actueel geschreven christelijk dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling.

Volharding is een bijbels dagboek wat helder geschreven is, praktisch en geschikt voor gebruik als gezin, of voor persoonlijke ondersteuning bij het dagelijks bijbellezen.

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.

Medewerkers aan deze uitgave zijn:

ds. C.J. Droger te Vlaardingen, drs. I.A. Kole te Berkenwoude, dr. M.J. de Vries te Papendrecht, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, dhr. W. Büdgen te Moerkapelle, ds. T.W. van Bennekom te Goes, ds. G. van den Berg te IJsselmuiden, ds. M. Visser te Nunspeet, ds. A. Baas te Amstelveen, ds. P.L. de Jong te Rotterdam, ds. S. Meijer te Zutphen en ds. C. Bos te Benschop.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Volharding 2019
€ 8,95
voorraad onbekend
Voor Hart en Huis 2019

Voor Hart en Huis 2019 is een bijbels dagboek met een voor veel mensen vertrouwd gezicht. Het is gebaseerd op de Statenvertaling en de Psalmen uit 1773.

Iedere maand wordt één specifiek Bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een korte meditatie toegelicht en wordt een te zingen Psalm uit de berijming 1773 voorgesteld.

Medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. D.J. Budding te Elspeet, ds. H. Paul te Moerkapelle, ds. A. van Heteren te Urk en ds. N. van der Want te Barneveld. Predikanten zijn afkomstig uit de Gereformeerde gezindte.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Voor Hart en Huis 2019
€ 8,95
voorraad onbekend
Honigdroppels 2019

Honigdroppels is een geliefd bijbels dagboek bij de Statenvertaling, dat in 2019 voor de 135e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst.

Daarnaast wordt een te lezen schriftgedeelte genoemd en een Psalm of Gezang om te zingen. Tot slot bevat de achterpagina van iedere dag een overdenking van C.H. Spurgeon en wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld.

Medewerkers aan deze uitgave:

ds. M. Baan uit Veenendaal, ds. D.J. Budding uit Nunspeet, ds. J. van Amstel uit Ede, ds. A.G.M. Weststrate uit Biezelinge, ds. H. Polinder van Urk en ds. J. Koppelaar uit Katwijk aan Zee.

Honigdroppels 2019
€ 11,95
voorraad onbekend
Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019

Kruimkens van 's Heeren tafel 2019 wordt als bijbels dagboek gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking.

Ook wordt een te zingen Psalm of Gezang uit het Liedboek voor de Kerken (1973) opgegeven. Ten slotte wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld en staat op de achterkant een (vervolg)verhaal of gedicht.

Medewerkers aan de overdenkingen van deze uitgave:

drs. W.J.W. Scheltens uit Lunteren, ds. J. Swager uit Doornspijk, ds. S.A. Meijer uit Zutphen, ds. D.C. Hellinga uit Urk, ds. G.J. Mink uit Sliedrecht, ds. G. Oberink uit Urk, ds. A.W.W. de Ruiter uit Genderen, ds. D.C. Groenendijk uit Klundert en ds. T. Deelstra uit Krabbendijke.

Voor grotere aantallen van het Bijbels dagboek Kruimkens neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019
€ 11,95
voorraad onbekend
Filippus 2019

Het Filippus dagboek 2019 is een praktisch en geliefd bijbels dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het dagelijks bijbellezen.

Voor elke dag is er een schriftlezing uit de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), een korte meditatie en een lied. Iedere predikant verzorgt een maand lang een tekstuitleg in beknopte en pakkende, concrete bewoordingen.

Dit is het dagboek van de Gereformeerde Evangelisatievereniging Filippus. het is bedoeld voor persoonlijk en gezinsgebruik, maar ook ideaal als dagboekje voor verspreiding.

Voor grotere aantallen neemt u contact met Ichthusboekhandel 079-3162081 op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Eindredacteur: ds. J. de Jong te Baambrugge.

Overige medewerkers zijn: ds. J. Swager te Almkerk, mevr. ds. H.J. Paas te Nijverdal, ds. H. Biesma te Leusden, ds. M.P. Vis te Sint Jansklooster, ds. P. Rozeboom te Aldeboarn, mevr. ds. A. Haasnoot te Rijnsburg, mevr. ds. S. van Meggelen te Almkerk, ds. L. Prinsen te Amersfoort, ds. E.R.V. Schuddebeurs te Houten, ds. A.C. Verweij te 's-Gravenzande, ds. D.J. Versloot te Woerden en mevr. ds. C.M. Blokland-den Hertog te Geldermalsen.

Voor grotere aantallen van het Filippus Dagboek 2019 neemt u contact met Ichthusboekhandel [tel+ 31793162081] op ivm staffelkorting. Wij denken graag met u mee en verzenden dit snel naar een door u op te geven adres.

Filippus 2019
€ 6,95
voorraad onbekend