Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Russische roulette (dl. 2)

Titel : Russische roulette (dl. 2)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789023958291
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Russische roulette (dl. 2)
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De laatste thriller van de christelijke schrijver Joel C. Rosenberg in Nederland kwam uit onder de naam Russische Roulette. Spannend, apocalyptisch en een heerlijk boek voor vaderdag of een vakantie waarin je een nacht kan/mag doorlezen.

Uit de lucht geschoten in vijandelijk gebied in het midden van de grootste internationale crisis sinds het einde van de Koude Oorlog, merkt voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst Marcus Ryker dat hij voor een menselijk onmogelijke taak staat. Niet alleen moet hij zich op de een of andere manier onttrekken aan opsporing en gevangenneming door Russische special forces, maar hij moet zijn eigen regering overtuigen om een veilige plek te bieden aan de enige man die verantwoordelijk is voor de wereldwijde chaos - de Russische dubbelagent en moordenaar Oleg Kraskin.

Terwijl hij tegen de klippen op onderhandelt met zijn contacten in het Witte Huis, ontdekt Marcus dat het onstabiele Noord-Koreaanse regime van plan is de internationale chaos te gebruiken als rookgordijn om kernwapens aan Iran te verkopen. Met het lot van de hele vrije wereld op het spel, maakt Marcus een deal met de Amerikaanse regering - hij zal weer aan het werk gaan als een internationaal opererend bedrijf en de massavernietigingswapens opsporen voordat ze in handen komen van degenen met het doel en de middelen om ze te gebruiken.

Marcus en Oleg werkten eerder samen om een nieuwe Wereldoorlog af te wenden. Kunnen ze nu een manier vinden om de vernietiging van de wereld te stoppen?

Russische roulette verscheen in Amerika onder de naam: the Persian Gamble

Productspecificaties
EAN : 9789023958291
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : Marcus Ryker (2)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 225 x 145 x 32 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Kostte me een nacht
Recensie door: Timo N.

De nieuwe Rosenberg is inmiddels meer een verleiding dan een uitdaging.Hoewel ik me aanvankelijk voornam dit boek te bewaren voor mijn vakantie, lukte dat niet heel erg goed. Het is overduidelijk dat Joel Rosenberg een steeds betere auteur wordt als het gaat om een spannend christelijk boek. Russische Roulette is een boek waar ik bijna een nacht voor door ging en bevat alles wat je hoopt in een dergelijk boek. Het is spannend, het is realistisch en het bevat beelden over de toekomst die je gerust apocalyptisch kan en mag noemen. Hoewel je soms ontdekt dat ook Rosenberg geroutineerder wordt in het schrijven,is hij allerminst al sleets en ga je er van uit dat een volgend boek nog weer beter kan zijn. Vijf sterren is hij wel waard en het idee dat ik dit boek tijdens mijn vakantie nog een keer kan lezen is zelfs geen schrale troost.