Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

1 Tessalonicenzen

Uitleg en toelichting van het Bijbelboek de eerste brief van Paulus aan de Tessalonicenzen vindt u op deze pagina, waarin de Bijbelstudieboeken, Bijbelcommentaren, het Bijbelkring materiaal met gespreksvragen en de boeken voor persoonlijke Bijbelstudie bij elkaar gebracht zijn.

De christenen in de havenstad Tessalonica zuchten onder de wrede vervolging. Toch houden zij stand. Timotheüs en de inwoners van de stad worden bemoedigd in de brieven van Paulus. Hij spreekt over de Heilige Geest, de christelijke levenswandel, de wederkomst van Christus. Hij bemoedigt hen met de wetenschap dat de uiteindelijke overwinning vaststaat.

In het Bijbelboek 1 Tessalonicenzen komen thema's langs zoals Geloofsvervolging, voorbereiding op de wederkomst, volharding, hoop en over het werk wat Paulus deed etc.

Onderstaand een overzicht van de Bijbelstudie boeken over het Bijbelboek 1 Tessalonicenzen: Bestellen is eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt ze kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer.

Beknopt commentaar NT deel 1 Ouweneel, Willem J.
voorraad onbekend
€ 29,95
voorraad onbekend
€ 29,99
voorraad onbekend
€ 34,99
voorraad onbekend
€ 8,95
voorraad onbekend
€ 12,95
Tessalonicenzen / druk 1 Houwelingen, P.H.R. van
voorraad onbekend
€ 36,-
Ephesians - Philemon (EBC) Revised Longman iiI, T./Garland, D.E.
voorraad onbekend
€ 35,95
voorraad onbekend
€ 10,23