Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Elizabeth George

Elizabeth George is auteur van christelijke boeken voor vrouwen die je online kan kopen bij Ichthusboekhandel.nl. Je kunt haar niet verwarren met haar seculiere naamgenoot die spannende boeken voor vrouwen schrijft. Elizabeth George (1944) is een Amerikaanse christelijke auteur en spreekster en woont in Seattle, Washington. Ze heeft meer dan 80 christelijke boeken en cadeauboeken geschreven die voornamelijk gericht zijn op volwassen vrouwen en ook op jonge volwassenen, tieners en kinderen.

Elizabeth George is medeauteur van vier boeken over het huwelijk en 3 kinderboeken samen met Jim George, haar man. Elizabeth George begon te schrijven in de vroege jaren 1990. Ze schreef haar eerste boek, God liefhebben met heel je verstand in 1994. Haar boek uit 1997, "Een vrouw naar Gods hart", gaf haar bekendheid en zoveel geloofwaardigheid dat het haar schrijfcarrière een bestsellerstatus opleverde. Elisabeth George heeft sinds het midden van de jaren 90 meer dan 80 boeken geschreven. Tot op heden heeft ze wereldwijd meer dan 9 miljoen boeken verkocht, vertaald in 19 talen.

De boeken van de christelijke schrijfster Elizabeth George zijn online te koop bij Ichthusboekhandel.nl en uiteraard ook bij de verschillende Ichthusboekwinkels. Desgewenst leuk ingepakt als het een cadeau mag zijn.

Dagboek voor een vrouw naar Gods hart

Van de bestseller auteur Elizabeth George, nu: Dagboek voor een vrouw naar Gods hart – door de Bijbel in een jaar.

Verlang je ernaar om meer en meer een vrouw te worden naar Gods hart? Wil je graag groeien in je geloof? In dit dagboek wil Elizabeth George je helpen om Gods Woord te lezen van begin tot eind. Elizabeth spoort je aan om:

* God en Zijn Woord lief te hebben
* Hem elke dag gehoorzaam te zijn
* vast te houden aan Zijn beloften
* Hem in alles de eerste plek te geven

Het Bijbelgedeelte van de dag en de daarbij behorende praktische overdenking moedigen je aan om in een jaar heel de Bijbel te lezen.

Elizabeth George is de auteur van een groot aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart en Een moeder naar Gods hart. Haar boeken zijn bestemd voor vrouwen die het verlangen hebben om te groeien in hun geloof en ernaar verlangen Gods wil te doen. Elizabeth en haar man Jim zijn meer dan 50 jaar getrouwd en hebben kinderen en kleinkinderen.

Dagboek voor een vrouw naar Gods hart George, Elizabeth
€ 19,95
voorraad onbekend
1 minute devotions voor vrouwen

1 Minute devotions voor vrouwen, in dit boekje opent Elizabeth George een schatkamer aan praktische wijsheden voor elke dag. De krachtige en gemakkelijk te begrijpen overdenkingen laten je steeds opnieuw Gods liefdevolle zorg voor jou zien.

De Bijbelgedeeltes en gedachten zullen je aanmoedigen om een vrouw te worden die in elke omstandigheid Jezus' genade en liefde laat zien. Ze zullen je inspireren om …

* te jagen naar het beter leren kennen van God
* gebed tot een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven te maken
* in je daden, je houding en je verlangens een voorbeeld te nemen aan Jezus
* vreugdevol te wandelen met je hemelse Vader

Als jij God zoekt met heel je hart, zal Hij je met Zijn zegeningen overladen. Of je dit boek nu zelf leest of het cadeau geeft aan een vriendin, de hoopgevende devotions zullen tot zegen zijn voor elke vrouw die ernaar verlangt om meer op Christus te lijken.

Elizabeth George is de auteur van een groot aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart en Een moeder naar Gods hart. Haar boeken zijn bestemd voor vrouwen die het verlangen hebben om te groeien in hun geloof en ernaar verlangen Gods wil te doen. Elizabeth en haar man Jim zijn meer dan 50 jaar getrouwd en hebben kinderen en kleinkinderen.

1 minute devotions voor vrouwen George, Elizabeth
€ 15,95
voorraad onbekend
Een Vrouw naar Gods Hart

Een vrouw naar Gods hart is geschreven door Elizabeth George en is bedoeld voor jonge en oudere vrouwen. Werkelijke vrede en vreugde zijn het resultaat, als vrouwen God gehoorzaam zijn op elk terrein van hun leven - en zo vrouwen naar Zijn hart worden.

Vol warmte en recht uit het hart geschreven, wil Elizabeth George praktische, Bijbelse inzichten met je delen over de manier waarop jij Gods prioriteiten kunt nastreven. Prioriteiten die betrekking hebben op: Je wandel met God - groeien door liefde voor de Schrift en in discipelschap; Je bediening - leer je uit te strekken naar anderen en die ander te bemoedigen; Je huis - schep een warme atmosfeer en een tapijt van schoonheid; Je man - koester de verplichting je man te dienen en te eren en Je kinderen - bid trouw voor hen en onderwijs ze in het Woord van God. Laat God Zijn grootste verlangen in jou vervullen. Laat je door Hem veranderen door met je hart en je verstand Zijn wonderlijke werk te omarmen. Je zult blijvende vreugde en vrede vinden in een leven van gebed, een leven dat draait om de juiste prioriteiten, een leven als... Een vrouw naar Gods hart

Een Vrouw naar Gods Hart George, Elizabeth
€ 17,95
voorraad onbekend
One-minute inspirations voor VROUWEN

One-minute inspirations voor vrouwen is geschreven door Elizabeth George en bevat wijze gedachten die je dichter bij God brengen.

Dit boekje van veelgelezen auteur Elizabeth George, bevat praktische bemoedigingen, gebaseerd op haar befaamde boek Een vrouw naar Gods hart. Hiermee wil zij jou helpen om ...

* iedere situatie met vertrouwen onder ogen te zien;
* de Bijbelse richtlijnen te volgen bij het stellen van doelen en het nemen van belangrijke beslissingen;
* de zegen te ervaren van een wandel met God.

Laat deze korte overdenkingen je dichter bij God brengen en ervaar de rust en de vrede van een Hem toegewijd leven.

Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart. Ze is ook een veelgevraagd spreekster op christelijke vrouwenbijeenkomsten. Elizabeth en haar man Jim hebben kinderen en kleinkinderen.

One-minute inspirations voor VROUWEN George, Elizabeth
€ 8,95
voorraad onbekend
Een moeder naar Gods hart

Een moeder naar Gods hart is geschreven door Elizabeth George en helpt je bij het vinden van je bestemming als ouder van kinderen. God heeft jou, als moeder, vereerd met een geweldige roeping. Mogelijkheden te over om je gezin zo lief te hebben, te bemoedigen en te dienen als niemand anders dat kan.

Maar er wordt wel enorm veel van een moeder gevraagd. Waar moet je naartoe om verfrist en opgeladen te worden, zodat je al je beziqheden weer aankunt? Het antwoord naar God en Zijn Woord. En dit dagboekje wil je daarbij helpen;

Het boek: een moeder naar Gods hart helpt je met:

* hulp om je te richten op prioriteiten en je leven eenvoudiger te maken;
* beloften van God voor alles wat je nodig hebt, zoals kracht, rust en vrede;
* inspiratie om het geloof van je kinderen te voeden;
* wijsheid voor de vele uitdagingen van het ouderschap.

Met Gods hulp en leiding kun je de moeder zijn die je kinderen nodig hebben!

Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart. Ze is ook een veel qevraaqd spreekster op christelijke vrouwen bijeenkomsten. Elisabeth en haar man Jim hebben kinderen en kleinkinderen, en ze zijn al meer dan dertig jaar actief in christelijk werk.

Een moeder naar Gods hart George, Elizabeth
€ 16,95
voorraad onbekend
Bidden brengt je hart tot rust

In het prachtig uitgevoerde boekje: Bidden brengt je hart tot rust laat Elizabeth George zien hoe gebed je niet alleen in de stilte brengt, maar ook kracht geeft om de dag met God aan te kunnen.

Trouwe Heere, omdat U vandaag naast me gaat, kan ik iedere situatie aan met een rustig hart. En morgen zal ik weer op U vertrouwen.

Puttend uit eigen ervaringen deelt Elizabeth George haar inzichten, oprechte gebeden en favoriete Bijbelverzen met je, om je te helpen de meest moeilijke dingen van het leven aan te kunnen. Breng haar adviezen beschreven in de uitgave Bidden brengt je hart tot rust in praktijk en ontdek dat het mogelijk is om de dag met een hart vol vrede tegemoet te zien.

De thema's die je aantreft in dit boekje:

* Ga je gebukt onder verantwoordelijkheden?
* Ben je bang voor wat er zou kunnen gebeuren?
* Zie je op tegen het nemen van beslissingen?
* Ben je bezorgd over je familie?
* Maak je je zorgen over je gezondheid?
* Ben je ongerust over je financiën?
* Maak je je druk over wat anderen van je denken?
* Ben je terneergedrukt door zonde?

Ideaal boekje om te geven voor moederdag, maar ook aan een vriendin of voor je zelf. Vanuit haar levenservaring deelt Elizabeth George inzichten die jezelf en anderen kunnen helpen op de weg met God.

Bidden brengt je hart tot rust George, Elizabeth
€ 9,95
voorraad onbekend
Een echtpaar naar Gods hart

Jim George en Elizabeth George schreven samen: Een echtpaar naar Gods hart, een boek wat stellen wil helpen om een Bijbels huwelijk te ontwikkelen. Elkaars beste vriend. Geliefden die het beste voor elkaar willen en bitterheid en wrok geen kans geven. Een relatie die de liefde van Christus laat zien. Is zo'n huwelijk wel mogelijk?Of is 'lang en gelukkig leven' een illusie?

Leer van het leven van tien echtparen uit de Bijbel hoe je...

* elkaar kunt liefhebben zoals God het bedoeld heeft
* in goed overleg en zonder conflict moeilijke beslissingen kunt nemen
* zonder angst of onbegrip met elkaar kunt communiceren
* als team kunt functioneren en als eenheid naar buiten kunt treden
* op Gods leiding kunt vertrouwen, ook als de toekomst onzeker is

Of je nu aan het begin van je 'huwelijksreis' staat of al jaren onderweg bent: dit boek zal je verfrissen en vernieuwen. Ontdek hoe je samen kunt leven als een echtpaar naar Gods hart.

Inclusief dertig overdenkingen

Jim en Elizabeth George zijn christelijke auteurs en sprekers. Van hun boeken zijn meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Jim heeft o.a. Een man naar Gods hart geschreven (dat in Amerika met een Gold Medallion is bekroond) en Elizabeths boek Een vrouw naar Gods hart is sinds jaren een bestseller. Jim en Elizabeth zijn ruim vijftig jaar getrouwd. Ze hebben twee getrouwde dochters en ze zijn grootouders.

Een echtpaar naar Gods hart George, Jim; George, Elizabeth
€ 16,95
voorraad onbekend
Een moeder naar Gods hart

Moeders, jullie bepalen de koers van hun hart! Dat is de boodschap Elizabeth George in het boek Moeder naar Gods hart, vol van wijsheid uit Gods Woord.

Je geeft ze te eten, stopt ze in bad, knuffelt ze, geeft ze kusjes en bidt voor ze. Elke dag staat in het teken van jouw liefde en zorg voor je kinderen. Hoe kun je, te midden van de drukte van het leven en de eisen die het moederschap aan je stelt, weten dat je kinderen opgroeien tot volwassenen die de Heere willen volgen?

Elizabeth George weet hoe het is. Ze heeft zelf kinderen grootgebracht, met alle ups en downs die daarbij horen. In Een moeder naar Gods hart voorziet ze je van bemoedigende adviezen en praktische tips die je helpen om kinderen van alle leeftijden op te voeden in de kennis van de Heere. In dit boek vind je onder andere …

* Eenvoudig toe te passen principes voor effectief ouderschap
* Specifieke hulpmiddelen om je kinderen te laten zien dat God van hen houdt
* Bijbelse inzichten om je te bemoedigen in je ouderschap

Moeders, God heeft jullie een bevoorrechte positie gegeven!

Je voorziet niet alleen in de dagelijkse behoeften van je kinderen, maar je bent een van de belangrijkste invloeden in hun leven. Jij bepaalt de koers van hun hart. Hoe oud ze ook zijn, jij kunt ze helpen om Gods liefde, Zijn zegen en Zijn zorg te ervaren. Word een moeder naar Gods hart!

Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart. Ze is ook een veelgevraagd spreekster op christelijke vrouwenbijeenkomsten. Elizabeth en haar man Jim hebben kinderen en kleinkinderen.


Verschijnt DV in juni 2019.

Een moeder naar Gods hart George, Elizabeth
€ 17,95
voorraad onbekend
Voor altijd een vriend in Jezus tienerme

Voor altijd een Vriend in Jezus is geschreven door Elizabeth George en is bedoeld voor Tienermeisjes. Het boek wil hen helpen om Jezus te leren kennen en volgen Heb jij een vriend nodig op wie je kunt rekenen? Jezus is de beste Vriend die jij je maar kunt wensen!

Samen lachen, grapjes maken, dezelfde interesses hebben, elkaar je dromen vertellen – beste vrienden begrijpen elkaar. En je allerbeste Vriend – Jezus – begrijpt jou helemaal! Hij is altijd de perfecte Vriend.

In dit boek kijken we naar tien karaktereigenschappen van Jezus, die jou helpen om een boeiend leven te leiden. Bijvoorbeeld:

* zelfvertrouwen zodat je kunt zijn zoals God jou bedoeld heeft
* betrouwbaarheid zodat anderen jou vertrouwen
* concentratie zodat je dingen gedaan krijgt
* vriendelijkheid zodat je anderen aantrekt

Als je deze eigenschappen nagaat in het dagelijks leven van Jezus, zul je ontdekken wat een goede Vriend Hij voor jou is – en wat een goede vriendin jij voor anderen kunt zijn

Voor altijd een vriend in Jezus tienerme George, Jim
€ 10,95
voorraad onbekend
Een echtgenote naar Gods hart

Een echtgenote naar Gods hart is geschreven door Elizabeth George en helpt je bij de vraag: Wat is er nodig voor een geweldig huwelijk? Een echtgenote naar Gods hart zijn: dat klinkt best moeilijk en lastig, vind je ook niet? Maar dat hoeft het niet te zijn.

Elizabeth George, auteur van een aantal bestsellers, vertelt ons wat de Bijbel werkelijk zegt over hoe je een goed – nee, een uitzonderlijk! – huwelijk kunt hebben. Stap voor stap bespreekt ze een aantal aspecten van het huwelijk en biedt ze praktische inzichten en advies over onder andere de volgende onderwerpen:

* een betere echtgenote zijn
* seksuele intimiteit vergroten of aanwakkeren
* effectiever communiceren
* een betere teamspeler worden
* meer plezier hebben in je huwelijk

Een echtgenote naar Gods hart laat je zien hoe je datgene kunt bereiken waarnaar elke getrouwde vrouw verlangt: een fantastisch huwelijk vol wederzijdse liefde, vriendschap, romantiek en geluk. Bovendien sluit elk hoofdstuk af met 'kleine dingen' die je meteen al – vandaag! – kunt doen om je relatie met je man te verbeteren.

Geef je man 'Een echtgenoot naar Gods hart', geschreven door Jim George, en groei dichter naar elkaar toe.

Elizabeth George is de auteur van o.a. Een vrouw naar Gods hart. Ze is in Amerika een veelgevraagd spreekster op vrouwenconferenties. Zij en haar man, Jim, zijn vijfenveertig jaar getrouwd en ze hebben kinderen en kleinkinderen.

Een echtgenote naar Gods hart George, Elizabeth
€ 15,95
voorraad onbekend
Jonge vrouw naar Gods hart

Zijn prioriteiten boven die van jou stellen? Als je daar echt naar verlangt en je wilt weten wat dat allemaal inhoudt en hoe dat in je leven van elke dag werkt, ga dan met dit boek aan de slag.

Elizabeth George wil met jou over o.a. de volgende onderwerpen spreken:

* Groeien in je geloof
* Het kiezen van juiste vrienden
* Goed kunnen opschieten met je (t)huisgenoten
* Wijze keuzes maken voor de toekomst
* Strijden tegen verleiding

Als je gaat lezen, zul je ontdekken dat je begonnen bent aan een geweldig avontuur dat een leven lang duurt – het worden van een vrouw naar Gods hart! Geniet van de: Het antwoord van je hart-gedeelten, die speciaal voor jouw geschreven zijn. De praktische Dingen die je vandaag kunt doen-paragraaf in elk hoofdstuk, kan je helpen vooruitgang te boeken in je verlangen naar een oprecht leven tot eer van Hem.

Jonge vrouw naar Gods hart George, E.
€ 15,95
voorraad onbekend
Een jonge vrouw naar Gods hart

Een jonge vrouw naar Gods hart is geschreven door Elizabeth George en helpt jou Zijn prioriteiten boven die van jou te stellen. Als je daar echt naar verlangt en je wilt weten wat dat allemaal inhoudt en hoe dat in je leven van elke dag werkt, ga dan met dit boek aan de slag.

Elizabeth George wil met jou over o.a. de volgende onderwerpen spreken:

* Groeien in je geloof
* Het kiezen van juiste vrienden
* Goed kunnen opschieten met je (t)huisgenoten
* Wijze keuzes maken voor de toekomst
* Strijden tegen verleiding

Als je gaat lezen, zul je ontdekken dat je begonnen bent aan een geweldig avontuur dat een leven lang duurt – het worden van een vrouw naar Gods hart! Geniet van de: Het antwoord van je hart-gedeelten, die speciaal voor jouw geschreven zijn. De praktische Dingen die je vandaag kunt doen-paragraaf in elk hoofdstuk, kan je helpen vooruitgang te boeken in je verlangen naar een oprecht leven tot eer van Hem.

Een jonge vrouw naar Gods hart George, Elizabeth
€ 13,95
voorraad onbekend