Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ann Voskamp

de (nieuwe) boeken van Ann Voskamp kopen? Ze zijn online verkrijgbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl.Ann Voskamp wist met het boek Duizendmaal dank de harten van veel mensen te raken. Internationaal is zij een heel bekende auteur en haar boeken behoren steevast tot New York Times bestsellers.

Ann Voskamp is een op het oog eenvoudige boerenvrouw uit Canada en deelt haar ervaringen in de boeken die ze schreef. Ze snakt ernaar haar leven en dat van haar gezin goed te leven. 'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?' Over dit thema ging haar eerste boek Duizendmaal dank
.
Ann, haar echtgenoot is boer en van Nederlandse afkomst, besloot haar dankpunten op te schrijven. Eén voor één, tot ze er duizend had. En ook toen stopte ze niet. Het veranderde haar kijk op het leven en bracht haar rust – met vallen en opstaan.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en daarmee bijzonder gezin.

Haar nieuwste boek: Wegbereider presenteerde ze recent in Nederland, als ambassadeur van Wycliffe.

Prachtig fotowerk van Ann Voskamp op haar website.

De boeken van Ann Voskamp zijn online verkrijgbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Wegbereider

Het nieuwste boek van Ann Voskamp in 2023 "Wegbereider", heeft als ondertitel: vind de weg naar het leven van je dromen. Ann Voskamp laat op openhartige wijze zien hoe God op ongedachte wijze ons leven vervulling en richting wilt geven.

Vaak gaat het leven niet zoals je hoopt of verwacht. Je hebt een doel, een droom, maar het lukt je niet om er te komen. In een desoriënterende wereld, met obstakel na obstakel, is het soms moeilijk om de hoop niet te verliezen. In het boek 'Wegbereider' vertelt Ann Voskamp op een openhartige manier haar eigen verhaal. Vanuit haar herinneringen gaat ze in op diepere, geestelijke gedachten en gevoelens. Ze vertelt over haar worstelingen in haar huwelijk, haar kinderen, hun gezondheidsproblemen, en nog veel meer. Maar door dit alles heen ontdekt ze dat de Wegbereider altijd een weg zal banen, niet naar waar we denken te willen gaan, maar een weg naar Hem.

Voor mensen die obstakels blijven tegenkomen op weg naar hun dromen, biedt Ann een frisse nieuwe manier om de dagelijkse moeite en problemen te bekijken:

* De weg vinden gaat eigenlijk over het vinden van een manier van leven
* Het obstakel is het wonder.......
* Hoewel de wereld je misschien in de steek laat, je hart breekt en je verdrinkt in angsten, is er een echte weg naar een plek waar je gewild, gezien, gekend en veilig bent.
* Het grootste liefdesverhaal waar je ooit van zou kunnen dromen, is geen luchtspiegeling, maar kan werkelijkheid zijn.

Bestellen van het "Wegbereider" door Ann Voskamp kan eenvoudig online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Wegbereider Voskamp, Ann
€ 19,95
voorraad onbekend
Gebroken leven

Ann Voskamp zet met het boek "Gebroken leven" het pad verder uit wat ze insloeg met het boek Duizendmaal dank. Inmiddels is Broken Way, het engelse origineel eveneens een bestseller voor de New York Times, USA Today, Publishers Weekly en the Wall Street Journal.

Dit is een boek voor wie liefheeft en wie lijdt. Voor degenen bij wie hun hoop en dromen en liefde zo groot werden dat hun hart ervan brak.

Ben je er klaar voor om te ontdekken dat je vrijheid kunt vinden niet maar voorbij angst en pijn, maar juist middenin angst en pijn - er dwars doorheen, er binnenin.Onze gebrokenheid betekent geen einde, maar een begin. Juist vanuit gebrokenheid kan er een nieuwe heelheid ontstaan. Juist vanuit onze ervaring van gebrokenheid kunnen we leren Geven, Delen en Liefhebben. Als we onze gebrokenheid laten aanraken door het gebroken hart van Christus. Alleen een gebroken leven is een geheeld én een helend leven.

Ann Voskamp wist met haar bestseller 'Duizendmaal dank' (3e druk) de levens van veel mensen te raken en te veranderen. In Gebroken leven gaat ze nóg meer de diepte in - om vanuit de diepte van de gebrokenheid een overvloedig leven te vinden.

Ann Voskamp is getrouwd met een geëmigreerde Nederlandse boer en leeft en werkt met hem mee op hun boerderij. Zij is een begenadigd fotografe zie: de website van Ann Voskamp voor meer achtergronden.

Gebroken leven Voskamp, Ann
€ 18,50
voorraad onbekend
Duizendmaal dank

Het boek Duizendmaal dank is de internationale bestseller van christelijk schrijfster Ann Voskamp. Het gaat over dankbaarheid. Hoe vind je te midden van alles wat er om je heen en in je zelf gebeurd, toch redenen voor dankbaarheid naar God toe en naar je medemens.

Het verhaal van Ann Voskamp begint niet met 'Er was eens…', en eindigt niet met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'. Het leven van Ann Voskamp begint met een drama. Haar eerste herinnering is de dood van haar zus, die voor haar huis werd aangereden door een vrachtwagen – Ann en haar moeder zagen het gebeuren. Haar moeder wordt daarna opgenomen in een psychiatrisch centrum, haar vader is het contact met God definitief kwijt.

Als volwassene maakte Ann de dood van twee neefjes – twee kinderen van de broer van haar man - van dichtbij mee. Ondanks alle ellende bleef ze geloven dat in God vreugde is, en dat in het midden van het verdrietige leven er duizenden momenten zijn om voor te danken.In 'Duizendmaal dank' is Ann op zoek naar de zin van het leven en omarmt ze de manier waarop Jezus in het leven stond, met name hoe hij zijn laatste uren op aarde doorbracht. In de uren voor zijn kruisiging brak hij het brood en dankte ervoor. In dit hartverscheurende boek worden de lezers meegenomen in die verwondering en wordt zichtbaar gemaakt hoe dankzegging vreugde kan brengen.

In een prachtige, poëtische stijl – die ook in de Nederlandse vertaling overeind is gebleven – geeft Voskamp antwoord op fundamentele vragen.* Hoe kun je vreugde vinden in het midden van wreedheid, chaos, plichten en wanhoop?* Hoe vertraag je het leven dusdanig dat je in harmonie kunt leven met God?* Hoe kunnen we God vinden en ons leven in Zijn dienst stellen? Een bijzonder boek, dat stof geeft tot nadenken. Een boek ook om met vrienden en geloofsgenoten te bespreken.

Ann Voskamp - haar echtgenoot is van Nederlandse afkomst - besloot haar dankpunten op te schrijven. Eén voor één, tot ze er duizend had. En ook toen stopte ze niet. Het veranderde haar kijk op het leven en bracht haar rust – met vallen en opstaan. Zoals de meeste lezers snakt Ann Voskamp ernaar haar leven goed te leven. 'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden? Deze ontroerend eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods geschenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al had gezocht.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.

Duizendmaal dank Voskamp, Ann
€ 17,50
voorraad onbekend
Dagboek Duizendmaal dank

Het boek Duizendmaal dank van Ann Voskamp vroeg er om, om in dagboek vorm te verschijnen. Zestig overdenkingen, die als het ware een boom vol met takken vormt die behangen zijn met geschenken.

Ann Voskamp voert ons door een bos van genade, waarin we in onze diepste nood telkens weer Gods adembenemende liefde tegen het lijf lopen.

Dit dagboek is zowel diepgaand, als uiterst praktisch. Volop ruimte om te beginnen met je dankpunten op te schrijven en zo je ogen te openen voor Gods grote gulheid.

Het dagboek is tevens uitermate geschikt als weekboek of als opening voor een groepsactiviteit.

Actiecode: BYBYB004

Dagboek Duizendmaal dank Voskamp, Ann
€ 19,95
voorraad onbekend
Dagboek Gebroken leven

Er is nu een dagboek verschenen van het boek Gebroken leven door Ann Voskamp, wat je helpt om dit boek met wat meer tijd en vertraging te lezen, waardoor je de essentie nog beter kan doordenken.

Je staat elke dag op een kruispunt - en wat je dan wilt weten is de weg naar leven in overvloed. Hoe vind je de weg die je laat worden wat je hoopt te worden? Hoe vind je de weg vooruit die je heel maakt, die je laat bloeien - de weg die je gebrokenheid opneemt en je heling geeft? Kun je je veroorloven om een andere weg te nemen?

Het 'Dagboek Gebroken leven' is één lange prachtige beweging in zestig stappen, van zwaarmoedige gebrokenheid naar op Christus gerichte overvloed. Ann Voskamp wijst je de weg naar het leven waarvoor je altijd al bedoeld was.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar hun kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.

Haar boek 'Duizendmaal dank' maakte haar tot een bestsellerauteur en tot een van de vijftig meest invloedrijke vrouwen in kerk en cultuur (Christianity Today. )Daarna verschenen van haar 'Gebroken leven', 'Dagboek Duizendmaal dank', 'Wees een geschenk', en een tweetal adventsboeken.

Dagboek Gebroken leven Voskamp, Ann
€ 19,95
voorraad onbekend
Het grootste geschenk

'Ik wil geen kerst die je kunt kopen.
Ik wil geen kerst die je zelf kunt maken.
Wat ik wil is een kerst die je kunt vasthouden.
Een kerst die míj vasthoudt,
mij nieuw maakt, mij nieuw leven geeft.
Ik wil een kerst die fluistert: Jezus.'

--Ann Voskamp

Honderdduizenden lezers zijn al verliefd geworden op Ann Voskamps Duizendmaal dank, en deze kerst nodigt Ann haar lezers uit voor een rijke en zinvolle viering van het Kerstfeest --- een viering van het volledige liefdesverhaal dat al vanaf het prilste begin naar ons toekomt.

Voskamp neemt ons mee naar het Oude Testament om de afstamming van Jezus te verkennen – hij is het grootste geschenk. Ze pakt de traditie van 'De boom van Jesse' op, waarbij elke dag via een eigen prachtig ornament aandacht vraagt voor het bijbelse verhaal van één van Jezus' voorouders – mannen en vrouwen.

Beginnend met Jesse, de vader van David, vertelt Het grootste geschenk het indrukwekkende verhaal van de mensheid, van Adam tot de Messias. Elke dag denken we na over hoe de belofte van de Messias door elk verhaal heen klinkt.

Zo zal als de kerstdagen aanbreken het verhaal van kerst als nooit tevoren tot je spreken. Het grootste geschenk was meteen na verschijnen al een New York Times Bestseller,

· Kerst met de auteur van Duizendmaal dank

Het grootste geschenk Voskamp, Ann
€ 12,50
voorraad onbekend