Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

2 Korinthiers

Uitleg en toelichting van het Bijbelboek de tweede zendbrief van Paulus aan de Korinthiers vindt u op deze pagina, waarin de bijbelstudieboeken, Bijbelcommentaren, het Bijbelkring materiaal met gespreksvragen en de boeken voor persoonlijke Bijbelstudie bij elkaar gebracht rondom 2 Korinthiers

Korinthe, de welvarende handelsstad, maar met een bedenkelijke moraal. Paulus heeft hier anderhalf jaar gewoond en gewerkt, tijdens zijn tweede zendingsreis. De briefwisseling die Paulus naderhand met de gemeenteleden in Korinthe onderhield, is soms met tranen in zijn ogen geschreven. Met thema's als: verlossing en verzoening, terechtwijzingen, praktische zaken, gaven van de Geest. Paulus helpt de mensen om wantoestanden op te lossen en als christen te handelen.

In het Bijbelboek 2 Korinthiers komen thema's langs zoals omgang met anderen en in een multiculturele setting en het hanteren van dwalingen.

Onderstaand een overzicht van de Bijbelstudie boeken over het Bijbelboek 2 Korinthiers: Bestellen is eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt ze kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer.

Authentiek christendom Stedman, Ray
voorraad onbekend
€ 24,99
Beknopt commentaar NT deel 1 Ouweneel, Willem J.
voorraad onbekend
€ 29,95
voorraad onbekend
€ 19,95
2 korintiers Spanje
voorraad onbekend
€ 35,-
voorraad onbekend
€ 17,-
voorraad onbekend
€ 10,23