Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Statenvertaling met kanttekeningen

De Statenvertaling met Kanttekeningen is na bijna 400 jaar een niet weg te denken uitleg van de Statenbijbel. De Kanttekeningenbijbel bevat uitleg van woorden, inleidingen op Bijbelboeken en verklaringen van de Bijbelteksten. Hoewel de kanttekeningen bij de Bijbel Statenvertaling er vanaf het begin zijn geweest van de Statenbijbel blijken ze nog steeds actueel en een schat aan praktische informatie te bevatten.

De Statenvertaling uit 1637 is er voor iedereen die de rijkdom van de Statenbijbel met kanttekeningen wil benutten voor persoonlijk gebruik en als gezin.

Ichthusboekhandel heeft verschillende uitvoeringen van de Statenbijbel met Kanttekeningen op voorraad en kan u desgewenst adviseren. Met name de Kanttekeningenbijbel van de GBS wordt veel gevraagd.

De Statenvertaling met kanttekeningen kopen doet u bij één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer of u bestelt de Kanttekeningenbijbel online in de webshop van Ichthusboekhandel.nl. De Ichthuswinkels hebben een ruime keuze en voorraad.

voorraad onbekend
€ 37,50
voorraad onbekend
€ 70,-
voorraad onbekend
€ 174,-
voorraad onbekend
€ 47,50
voorraad onbekend
€ 49,50
voorraad onbekend
€ 195,-