Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

2 Johannes

Uitleg en toelichting van het Bijbelboek de tweede brief van Johannes vindt u op deze pagina, waarin de Bijbelstudieboeken, Bijbelcommentaren, het Bijbelkring materiaal met gespreksvragen en de boeken voor persoonlijke Bijbelstudie bij elkaar gebracht zijn.

De discipel die Jezus liefhad schrijft aan mensen die hem zo dierbaar zijn geworden tijdens zijn leven. Nu hij op hoge leeftijd is gekomen wil hij nog zoveel vertellen over Jezus. Licht, waarheid en liefde zijn de meest voorkomende onderwerpen. Vergeving, overwinning op de zonde, zekerheid van het geloof, reinheid en eeuwig leven worden door Johannes dooreen gevlochten in zijn brieven.

In het Bijbelboek 2 Johannes komen thema's langs zoals de waarheid van God, de dwaalleraars en de band van de liefde etc.

Het kringmateriaal bevat meestal Bijbelstudievragen en achtergrondinformatie.

Onderstaand een overzicht van de Bijbelstudie boeken over het Bijbelboek 2 Johannes: Bestellen is eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt ze kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer.

Beknopt commentaar NT deel 2 Ouweneel, Willem
voorraad onbekend
€ 29,95
Liefdevol gemeente blijven Lalleman, Pieter
voorraad onbekend
€ 10,99
voorraad onbekend
€ 19,95
1, 2 en 3 Johannes Tramper, Niek
voorraad onbekend
€ 14,99
voorraad onbekend
€ 59,90
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 36,-
voorraad onbekend
€ 10,23
voorraad onbekend
€ 18,90