Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Herziene Statenvertaling HSV

De Herziene Statenvertaling (HSV) online kopen kan eenvoudig in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

De Herziene Statenvertaling (HSV) is een Bijbel die de principes volgt van de Statenbijbel uit 1637 maar aan wil sluiten bij een meer hedendaagse woordenschat. De HSV Bijbel is inmiddels één van de meest gevraagde Nederlandse Bijbelvertalingen. De HSV wordt gezien als betrouwbaar, leesbaar en ideaal voor studiedoeleinden, persoonlijk gebruik en als kerkbijbel.

De Herziene Statenvertaling (2010) is in een groot aantal verschillende uitvoeringen beschikbaar. De meeste edities van de HSV Bijbel zijn bij Ichthusboekhandel.nl op voorraad in de winkels en alle uitvoeringen zijn online te vinden en te bestellen in de webshop. De Herziene Statenvertaling wordt in onze regio vaak gekocht als teksteditie. Anderen kijken naar een mooie uitvoering van de HSV Bijbel aangevuld met de berijmde psalmen 1773 (d.w.z. de oude bekende Geneefse Psalmen). De aantrekkelijke Limited editions HSV zijn uiteraard bij Ichthusboekhandel als de Bijbelspecialist in de regio verkrijgbaar.

INKIJKEXEMPLAAR HSV OM DE HERZIENE STATENVERTALING TE LEZEN.

De HSV Bijbel wordt veel gebruikt binnen Reformatorische kerken. Veel evangelische gemeenten in Nederland en België hebben eveneens de Herziene Statenvertaling omarmt. De HSV is gebaseerd op de originele uitgangspunten van de Statenvertaling. De vertaalprincipes zijn dus gehandhaafd gebleven, waarbij met name de woordenschat is geactualiseerd. De Studiebijbel HSV is gebaseerd op de ESV study Bible en wordt zeer gewaardeerd in een brede gebruikersgroep. Overwogen wordt om met een HSV Studentenbijbel te komen, gericht op apologetische, hermeneutische en ethische vragen.

De Jongerenbijbel Herziene Statenvertaling (HSV) wordt vooral bij persoonlijk Bijbellezen gebruikt en vaak bij jongerencatechese. Kijk hier wanneer u meer over de achtergronden van de Herziene Statenvertaling wilt ontdekken.

De Herziene Statenvertaling downloaden als E-Bijbel HSV is eenvoudig via Ichthusboekhandel.nl. De meeste mensen kopen deze E-bijbel online in onze webshop om direct te downloaden. (Het kan ook in één van de winkels)! Een E-bijbel op uw smartphone maakt dat u niet afhankelijk bent van wifi of bereik. Na aankoop is de E-bijbel direct beschikbaar en eenvoudig te downloaden en te installeren. Daarna kunt u hem overal lezen op uw smartphone, tablet of computer, waar u ook bent!

De HSV Notitiebijbel is de bijschrijfbijbel voor het maken van aantekeningen of Bijbel journaling net als de Zij Lacht Bijbel en de uitvoering van de notitiebijbel met Dagelijkse Broodkruimels.

Om kinderen op te laten groeien in de sfeer en taal van de Herziene Statenvertaling is er de Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling (HSV) en de HSV Gespreksbijbel. Uiteraard is er ook de Huisbijbel HSV voor dagelijks en/of persoonlijk gebruik.

Wilt u de Herziene Statenvertaling online kopen als teksteditie of de HSV Bijbel aangevuld met de berijmde psalmen van 1773? Dat kan eenvoudig in één van de winkels van Ichthusboekhandel.nl in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer. De HSV online kopen kan op elk gewenst moment in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl.

Huisbijbel (HSV) - hardcover Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 55,-
HSV Bijbel Dagelijkse Broodkruimels Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 65,-
voorraad onbekend
€ 57,50
Notitiebijbel HSV Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 49,-
Kinderbijbel HSV Herziene Statenvertalin g
voorraad onbekend
€ 34,99
Luxe HSV zwart, leer, rits Psalmen 1773 Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 159,-
HSV Studiebijbel Herziene Statenvertaling
(3)
voorraad onbekend
€ 89,-
HSV Jongerenbijbel Herziene Statenvertaling
(1)
voorraad onbekend
€ 59,-
Bijbel HSV met Psalmen 12 x 18 Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 89,-
HSV Bijbel met psalmen - hardcover zwa Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 55,-
Mannenbijbel HSV Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 62,50
HSV schoolbijbel Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 40,-
Bijbel HSV5 - Kunstleer bruin Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 65,-
Bijbel (HSV) - Hardcover vrouw Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 49,-
Bijbel (HSV) - foam bruin geel Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 42,50
HSV Bijbel met Psalmen - hardcover zwart Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 52,50
HSV Bijbel met Psalmen - hardcover Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 52,50
HSV Bijbel met Psalmen - hardcover Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 52,50
Huisbijbel (HSV) - vivella met index Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 85,-
Vrouwenbijbel HSV (NIEUW) Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 62,50
Zij Lacht studiebijbel HSV Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 92,50
Dwarsligger HSV basic Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 27,50
Dwarsligger HSV leer Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 52,50
HSV Bijbel met psalmen - vivella blauw Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 125,-