Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kinderbijbel Herziene Statenvertaling

Titel : Kinderbijbel Herziene Statenvertaling
Auteur(s) :
EAN nummer : 9789065394385
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 30,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Kinderbijbel Herziene Statenvertaling | 9789065394385 | Ichthusboekhandel: christelijke webshop voor bijbels boeken media. Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.

bij de Herziene Statenvertaling

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Kinderbijbel bij de HSV die qua tekst en theologie aansluit bij de Herziene Statenvertaling met mooie illustraties en achtergronden is volop leverbaar bij Ichthusboekhandel.

De verhalen in de Kinderbijbel Herziene Statenvertaling liggen qua taalgebruik en sfeer dichtbij de HSV-vertaling en zijn heel goed geschikt om voor te lezen aan tafel of bij het slapengaan.

INKIJKEXEMPLAAR KINDERBIJBEL HERZIENE STATENVERTALING (HSV)

De prachtige illustraties van Marjolein Hunt brengen de verhalen dichterbij. Naast de Bijbelse geschiedenissen bevat deze bijbel ook teksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg krijgen.

De bekende kinderboekenauteurs Liesbeth van Binsbergen, Ronald Kalkman en Willemijn de Weerd zorgen voor de vertellingen.

De HSV Kinderbijbel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

De voornaamste meerwaarde van de Kinderbijbel Herziene Statenvertaling is dat je als gezin niet alleen de losse op zichzelf staande verhalen leest, maar de rode lijn van de geschiedenis van Gods volk in de Bijbel volgt.

De kinderbijbel bij de HSV bestellen of kopen kan online bij Ichthusboekhandel of u kunt langs gaan bij één van de winkels.

De verhalen in deze Kinderbijbel zijn zo prachtig verteld en brengen het Evangelie zo dichtbij! Met veel verwondering en dankbaarheid heb ik de verhalen gelezen. De illustraties van Marjolein Hund zijn heel verrassend en vol inhoud. Ze voegen iets toe aan de vertellingen. Het wordt een prachtige Bijbel voor ouder én hun jonge kinderen om samen uit te lezen
- Nieske Selles-ten Brinke

Productspecificaties
EAN nummer : 9789065394385
Taal : Nederlands
Onderwerp : Religie en kinderbijbels (< 12 jaar)
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : November 2018
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 464
Gewicht : 151 gram
Velden met een * zijn verplicht