Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Machtsstrijd in Jeruzalem (dl. 3)

Titel : Machtsstrijd in Jeruzalem (dl. 3)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029729918
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Machtsstrijd in Jeruzalem (dl. 3)
(2 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Machtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in Marcus Ryker serie van Joel Rosenberg. Bloedstollend en actueler dan ooit. Het strijdtoneel verplaatst zich steeds meer naar Israël en de stad Jeruzalem. Marcus Ryker staat voor nog grotere uitdagingen dan hij eerst al moest overwinnen. Joel C. Rosenberg lijkt het patent te hebben op profetische romans die iets vertellen over de toespitsing van de eindstrijd. Deel 3 uit de Marcus Ryker serie

De vijand is onzichtbaar en beweegt snel. Het aantal bodybags wat terugkeert stijgt snel. En de tijd dringt. Marcus Ryker heeft zijn hele carrière besteed aan het bestuderen van moordenaars. Eén ding weet hij zeker: een vredestop is het ultieme podium voor een moord. President Andrew Clarke is vastbesloten zijn historisch vredesplan vanaf de Tempelberg in Jeruzalem aan te kondigen. Maar wanneer hoge Amerikaanse functionarissen die het plan steunen met geweld sterven, geeft Clarke Ryker en zijn team van CIA-agenten de opdracht de verantwoordelijken op te sporen en een einde te maken aan de moordpartij. Wanneer de Palestijnen het Amerikaanse plan afwijzen, geven de Saoedi's aan dat ze er klaar voor zijn om een historisch verdrag met Israël te sluiten.

Zou de steun van de Saoedische koning het ontbrekende ingrediënt kunnen zijn dat eindelijk tot vrede in de regio zal leiden? Marcus Ryker ontdekt al snel een huiveringwekkend complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Een goed gefinancierde internationale alliantie staat haaks op het vredesplan. Ze zullen er alles aan doen om de Amerikanen een slag toe te brengen en het leiderschap in de moslimwereld te grijpen.

Met alle ogen op Jeruzalem en in het bijzonder de president in het vizier, is het aan Marcus Ryker om het verschrikkelijke kwaad dat in beweging is gezet te elimineren. Het lot van de regio hangt af van zijn succes. Hij heeft 48 uur.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard schrijver van christelijke thrillers. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Machtsstrijd in Jeruzalem is het logische vervolg op Het Kremlin Complot en Russische rouletteMachtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in de Marcus Ryker serie

.

Productspecificaties
EAN : 9789029729918
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Marcus Ryker (3)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Afmetingen : 225 x 145 x 33 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Aanrader
Recensie door: Bart

Dit is een boek wat je echt in 1x uit wilt lezen. Net als de voorgaande boeken is dit spanning op nivo!

politieke intriges
Recensie door: S. de Bruijn

Kreeg het boek voor Vaderdag. Helaas voor de familie heb ik het in één keer uitgelezen. Hoewel het een derde deel is in een serie over Marcus Ryker blijft het zeer spannend en bevat het een geloofwaardig en consistent verhaal. De kwaliteit is erg goed, ook de technische kant die vaak aan een thriller zit, vertoont geen lacunes. Twijfelpuntje is de theologische duiding. In eerdere boeken gaf Rosenberg vaak ook nog een soort bijbelstudie in de tekst. Dat gebeurt hier niet. Dat haalt nog wel eens de vaart uit het verhaal, maar geeft tegelijkertijd wel weer context. Zou trouwens ook een goed boek voor de vakantie zijn geweest.