Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bruid van de bergen

Titel : Bruid van de bergen
Auteur(s) : Heitzmann, Kristen
EAN nummer : 9789043531344
Uitgever : Kok
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Bruid van de bergen | Heitzmann, Kristen | 9789043531351 | Ichthusboekhandel: christelijke webshop voor bijbels boeken media. Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Kristen Heitzmann schetst met de historische roman 'Bruid van de bergen' een onverwacht liefdesverhaal tegen het prachtige decor van Colorado's overweldigende natuur. In het ruige berglandschap van Colorado ervaart een vrijgevochten jonge vrouw de prijs van liefde én vriendschap.

Colorado, 1870. Desi Brennan groeit op in een land dat herstellende is van de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze verlangt naar vrede die verder voert: volledige vrijheid van slaven en indianen. Ze botst dan ook flink met de rijke nieuwkomer Remy Montgomery, die nog steeds slaven voor hem laat werken en vindt dat indianen in reservaten thuishoren. Maar als hij haar familie helpt na een overval door bandieten, kan Desi niet anders dan Remy het voordeel van de twijfel gunnen en haar liefde voor hem erkennen. Dit tot ergernis van Desi's wat jaloerse jeugdvriend Luke, die aanzoek op aanzoek doet, maar steeds weer opnieuw wordt afgewezen.

Dan keert Remy terug van een lange reis met een kersverse bruid aan zijn zijde. Ondanks haar gebroken hart sluit ze vriendschap met die jonge vrouw, Violet. Onderwijl stort Desi zich op haar werk voor haar vaders krant, en verzint ze met haar vader een list om de leider van de bandieten in de val te lokken. Hun plan loopt gruwelijk uit de hand als Desi wordt ontvoerd. Alleen als haar vader zichzelf uitlevert aan de bende, wordt haar leven gespaard.

Kirsten Heitzmann is een bekende auteur van christelijke romans en word wereldwijd gelezen door een grote en groeiende schare fans.

Productspecificaties
EAN nummer : 9789043531344
Auteur(s) : Heitzmann, Kristen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Uitgever : Kok
Verschenen : April 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Gewicht : 498 gram
Velden met een * zijn verplicht