Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Heerlijke gemeente

Titel : Heerlijke gemeente
Auteur(s) : Nee
EAN : 9780736309059
Uitgever :
Prijs : € 10,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Heerlijke gemeente
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

God ziet de gemeente als de triomferende en heerlijke tegenhanger van Christus, die Hem — die alles in allen vervult — volkomen tot uitdrukking brengt.

In De Heerlijke Gemeente behandelt Watchman Nee vier belangrijke aspecten van de gemeente in de Bijbel, namelijk Eva in Genesis 2, de vrouw in Efeziërs 5, de vrouw in Openbaring 12, en de bruid in Openbaring 21 en 22. Bij de uiteenzetting van elk van deze vier aspecten, geeft hij een beschrijving van de hoge roeping van de gemeente, om Gods eeuwige voornemen ten uitvoer te brengen.

Onlangs ontdekte (met de hand geschreven) aantekeningen, complementeren deze nieuwe en frisse vertaling van De Heerlijke Gemeente, waardoor dit boek de meest complete weergave is van de boodschappen, die Watchman Nee, in de periode tussen het najaar van 1939 en het najaar van 1942 gegeven heeft.

De appendix De overwinnaars en Gods bedeling op aarde is een waardevol, nooit eerder gepubliceerd deel van deze aantekeningen.

Watchman Nee werd een christen op zeventienjarige leeftijd, in China in 1920, en begon in datzelfde jaar te schrijven. Gedurende de bijna dertig jaar van zijn bediening, werd Watchman Nee duidelijk geopenbaard als een unieke gave van de Heer aan Zijn lichaam, voor Zijn beweging in deze eeuw. In 1952 werd hij omwille van zijn geloof gevangengezet, en bleef vervolgens tot aan zijn dood (1972) toe in de gevangenis. Tot op vandaag blijven zijn woorden een overvloedige bron van geestelijke openbaring en kracht, voor de christenen over heel de wereld.

Productspecificaties
EAN : 9780736309059
ISBN : 0736309055
Auteur(s) : Nee
Taal : English
Onderwerp : Godsdienstwijsbegeerte en ethiek
Verschenen : September 2000
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht